Neden olmasın..

sonu olmayacak bir ilişkiyi devam ettirmeye gerek yok.. zamanıma yazık olur, duygularıma yazık olur, emeklerime yazık olur..
kendisine başka oyuncak bulsun.
Aslında şöyle düşünürüm evliliğe hazır olmadığını daha vakit istediği anlarım ama hiç evlenmek istemediğini kanaatine varırsam öyle takılmak sonucunda evlenmek istemeyen biri benim için bosa kürek çekmek gibi bisey gibime gelir öyle bisey istemem ilişkinin bir amacı olmalı
Korkuyor olabilir, hazır hissetmiyor olabilir. Uzun bir birlikteliğimiz vardır diye hesap ediyorum ki evlilik teklifinde bulunmuşum. Anlarım bu durumu. Beni istemeseydi benle olmazdı zaten.
Elbette ederdim sonuç evlilik ölü 🧟♂️ yatırım 🙌🏻☺️
Teşekkür ediyorum ☺️
Cevap
82Cevap
Milli birlik beraberlik devam edecekse sıkıntı yok
Zor bir ihtimal ne kadar sevdiğimde önemli.
Esim hala teklifi mi kabul. etmedi hep red ediyor 😂😂😂
Aklım karıştı 😅
Valal bense cozemedim.
Evlilik teklifimi reddeden bir kiz beni duygusal ve psikolojik olarak yormuş olur. Hem evlenme teklifimi reddedecek hem de ben onunla takılmaya devam edecem. Öyle birşey olamaz. Defolup gitsin. Onun yerine başka güzel kızlar bulup onlarla takılırim.
Evlilik teklifimi reddeden bir kızın bir daha yüzune bakmam. Ondan ayrılırım. Anca peşimde koşarsa ve benden özür dilerse ona geri dönerim.
Neden reddettiği önemli.
Belki henüz hazır hissetmiyordur.
Veya başka bir neden vardır.
Eğer böyle bir şey yoksa devam etmem.
Ederim. Neticede beni seviyor ve buna hazır olmama ihtimali de var. Evliliği cok kafamda büyütmüyorum allahtan.
Evlilige sicak bakmayan birine sicak bakmaya devam edecegini sanmiyorum. Laylaylom zamanini gectim cunku artik yuva kuracak birini istiyorum hayatimda.
Reddedilince zaten bozulurum ve benle bir ömür düşünmediğine kanaat getirip ömürlük yanımda olabilecek birini ararım...
Bu benim için çok onur kırıcı olurdu. Bu yüzden uzun bir süre görüşmezdim. Kendi peşime düşmese arkama bile bakmaz ebedi giderdim.
Duruma bağlı mesela okulum var diye red yemek var hazır değilim ya da daha sana o kadar güvenmiyorum diye reddedilmek var
Evlilikteklifini red eden sevgili olmaz ancak flört olur.. Sevgili demek ömür boyu kalp bağı ile yaşamak demektir..
Hayatımdaki kişinin düşünceleri önemli, belki evliliğe hazır değildir. Ama evlilik düşünmeyen biriyse daha fazla sürdüremem ilişkiyi.
Ne olacak gurursuz biri değilim reddedildigim ortamda ne dururum ne de o kişiyle bir daha yanyana gelmem uzak olsn
Hayır tabikide devam etmem bu benim yasam tarzıma ters.
İster istemez, bir soğuma durumu olabilir diye düşünüyorum. Eskisi gibi sağlıklı ilişki olmaz kanaatindeyim
Ben evliliği düşünüyorsam etmem. Sonuçta kimsenin fikrini zikrini değiştiremem.
Hayır birinci ben etmm ettiyse seviyorm kabul ederim kabul etmiycegim adamı niye hayatımda tutuyim
Evliliğin konusunu açmam kendisi açar. Yoksa ben asla teklif etmem.
Türk kızı zaten hep karsi taraftan bekledigi icin kaybeder
@withdrawn_ Ben turk kizi degilim buna ne dersin?
Azeri degil misin?
@withdrawn_ azeri fars anne baba taraf rus şimdi turkmuyum?
@withdrawn_ demek ki neymis her ulkede her tipte insan varmis. Onun icin herkesi turk sanmayin. Benimde olumsuz yonum buysa size gore okey oyle olsun.
Yarı turk sayilirsin
@withdrawn_ Turk kulturunde buyumedim maalesef ve Turkiyeyede gelmedim. Azeri farsi dedim ben. Tamamen Azeri turku degil. Azerbaycana gocmen. Yari sayilmam icin babanin turk olmasi gerekirdi
Belli zaten türk kulturunde buyumedigin
Sevgililiğim bitse bile arkadaşlık yapamam evlilik teklifi Red olsa şehir degiştiririm
Bence pes etmemek lazım çok seviyorsan devam ederim.
Devam etmem pilli bebek. Yine sen ve parlak soruların :d
Etmem heralde neden sonu olmayan bir şeye girişeyim
ilişkiyi gözden geçirmeye sebep olur acaba amaç sadece fb mi düşünür insan
Boyutu değişir, ömrü kısalır ama devam edersin. Gittiği yere kadar...
Ederm sonucta ilerleyen zamanlarda tekrar şansımı deneyebilirm
Red yediysem durmam orada he kötü bir laf etmem eyvallah der yoluma bakarım
Hayır, aksine ayrılıp giderdim. Başkasını aramaya koyulurdum.
Neden olmasın. Dost hayatını seviyorum zaten. Evlilik şart değil.
Evlilik gibi bir düşüncem yok o yüzden öyle yaşarız
Arayıpta bulamadığımız şey bu, evlenmek istemeyen bir kız arkadaş 😎
Bilmem takılmak hoşuma , biseyler yaşıyorsam devam ederdim
hayır knk... hemen başka etek giydircek kız arkadaş bulurum :D
Benimle sevgili olduğu süreçte bir yanlışı yoksa, gözü dışarda değilse hanımefendi bir kızsa teklifi kabul etmediyse ya hazır değildir, ya da bende eksik birşeyler vardır diyip kendime çeki düzen veririm. Belki ilerde kabul eder.
Olabilir illede evlenmek gerekmiyor mutluysak tamamdır.
Ederim belki bir gün eder etmesede canı sagolsun belki kader derim belki benimle degil başkasıyla mutlu olucak bu konularda önce kadını düşünmek gerek
insan yanındaki evliliğe hazır mı değil mi bilir abi
Evliliğe hazır olduğunuzu hissetmedikten sonra teklif etmenin bir manası var mi? Hissettin veya hissetmedin sonucu hayır olsa bile devam etmenin bir izahı yok bence.
Tıpkı benim yaptığım gibi demi ortada bisey yok konuşmaya devam etmek acı çekmek
Zenginse devam ederim
Tabi ki devam ederim... Zaten evlilik teklifi ediyorsam, reddedilmek için ederim...
Asla asla demeyi sevmiyorum lakin tekrar birine evlilik teklifi edeceğimi düşünmüyorum.. Ettim ve kabul etmediyse de herhalde alnından öperdim beni kurtardığı için. EBB
Enayilikte ne kadar ileri gidebiliyorum bunu ölçmek icin neden olmasın
Ben hiç kimseye evlilik teklifi etmeyeceğim için hiçbir sorun yok benim açımdan çünkü bekarlık sultanlıktır 😂😂
Reddetme nedenine bağlı eğer o sırada evliliğe hazır değilse devam edilir bence ama sevgi sorunu ya da onla uzun süreli bi hayat düşünemiyorsa..
Selamlar.
Ederim tabiki sevdiysem tam severim red edilmekten korkmam. seven biri red edilmemekten korkmamalı sevgi emek ister 😂
Evet belki fikrini değiştirir değiştirmesede hep yanımda ya o yeter
Başkasını bulun sizi tanımıyorum
Benım olamayacak kadının artık bu saatten sonra işim kalmaz
Beni istemeyen bir kadın ile neden birlikteliğimi sürdürmeyi ki
Gurur yıkılmış olur insanın bence daha görüşümmez die düşünüyorum
Nedenini anlamaya çalışırım.. evlilik veya aile düşünmüyor sa. Doğru kişi değil demek
Takılamam ben öyle hislerim var 😒
O kadar geniş değilim
Evlilik teklifi etmem
evliliğe sıcak bakamamak mı? evlilik olmassa olmaz
Selam, zaman veririm.
Eğer seviyorsam başka çarem yok
Hayır,çok gururluyum umrumda olmaz.
etmem asla işim olmaz
Etmem sanirim gururum incinir
Çok zor. Kırıcı bir şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?