evet arkadaşlar soru yukarıda. hiç hoşlandığınız bir kurgusal karakter oldu mu ve olduysa bu karakter hangi film, ya da diziye dahildi? roman ve cizgiroman karakterleri dahil. hatta bonus olarak önceden yaşamış tarihi kişileri de ekleyelim isterseniz. benim kurgusal hoşlantım görselde ve videodaki bulunan Roy Mustang ve Dostojeskinin yarattığı Rodion Romanovich Raskolnikov karakteri, ve ayrıca, İvan ve Dimitri Karamasof kardeşleridir.
Merhaba. Öncelikle bu lanet olası animeler yüzünden gerçek insanları sevemiyorum off lanet olsun. Levi mı dersin Hisoka mı dersin Diabolik Lovers'taki vampirler mi dersin daha sayamadığım o kadar fazla karakter var ki cidden onları düşünmeden günüm geçmiyor. Hayatımın her anı onlarla birlikte bu artık otakuluk derecesinde galiba. Cidden o kadar o kadar çok seviyorum ki gerçek insanlar animedeki karakterler gibi asla olmuyor. Dizi film falan izleyemiyorum o derece.
Roman değilde izlediğim bir biyografi filminde ana karakterin düşmanı bir kurgusal karakter vardı ismini hatırlayamıyorum ondan çok etkilenmiştim üstelik adam kötülüğü temsil ediyordu neden etkilendiğimi bilmiyorum ama o karakterin kazanmasını çok isterdim ama ne yazik ki filmin sonunda öldü . Sanırım kötü olduğu halde film içinde bazı yerlerde iyilikler yaptığı için etkilendim.
evet aslında saf kötü ya da saf iyi kimse yoktur. daima bizi olduğumuz gibi olmaya iten durumlar vardır. büyük ihtimalle o karakterin içinde bulunan iyi tarafı görüp, onunla empati kurarak neden ve nasıl davrandığını anlamaya çalıştınız.