Ailem de tanıyor seviyor. Ama ben tanışmak istediğimi söyleyemem. Daha birbirimizi görmedik doğru düzgün zaten.
O 32 yaşında ben de 25
Ne yapılabilir? Beni beğense mesela söyler mi aileme ya da abime
Arkadaşlar dalga geçmeyin yardımcı olun
O 32 yaşında ben de 25
Ne yapılabilir? Beni beğense mesela söyler mi aileme ya da abime
Arkadaşlar dalga geçmeyin yardımcı olun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence soylemez genelde bunun ayıp oldugu dusunulur. Yani hoslandigin kisi senden hoslansa bile kolay kolay abine "ya ben senin bacına abayı yaktım" demez, diyemez. Bu hem göz koymak gibi algilanir hemde ayiptir yani kardesim dedigi kisinin kardesine. Ama sen seviyorsun simdi. Cesaretin varsa git acil. Ya da onun karsilik verecegini dusunuyosan. Hayatinda biri olabilir yani 32 yasinda adam. Once onu arastir
Hayatında biri yok.
Şöyle söyleyeyim ikimiz de ciddi insanlarız. Ben flört yanlısı biri değilim.
Abimin en yakın arkadaşı ben bile onun hakkında çok şey biliyorum. Ailem de tanıyor zaten. Sadece biz tanışmadık.
Sizce nasıl olur bu iş
Bence ailenize anlatın yani bune abi 21. yuzyildayiz aracıylamı iliskiniz baslicak. Flört yanlisi degilsen ne istiyorsun adam kankasinin kardesin diye sana nikaj mi kiysin 2 ayda. Once birbirinizi tanimaniz gerek hem bak abinin kankası aielnde taniyo daha cok yakın olursunuz rahat rahat gezersiniz daha ne istiyon baktiniz kafalariniz uyusmuyo yollariniz ayrilie ama bil ki abinle onun yollarida ayrilir yani aralarini bozarsin
Evet haklısın
Anlaşamazsak abimle niye arası bozulsun ki
Yani doğal bir şey sonuçta arkadaşlık ayrı
Öyle olmuyl guzelim iste emin ol bozulur yani kismede kiz kardesinin eski sevgilisiyle dostluguna rahat rahat devam ettiremez cunku bunun ileriki seviyeside var yani sen evlenirsin colugs cocuga karisirsin ama o hâlâ abinle gorusur yanyana gelirsiniz falan ayıl olur yani
Ciddi niyetle olabilir
Aksi takdirde kötü olur.
Zaten ben ciddi biriyim o da öyle
Ama bu iş nasıl söylenir ki
Ben söyleyemem o da söylemez hoşlansa bile
Ortada Bişey yok yani :)
Birbirinizi görmeden nasıl sevebiliyorsun
Ben gördüm ya o da gördü de hani tam olarak konuşmadık
Hee anladım valla bilmiyorum ama ne yap ne et ilgisini çek işte ayrıca konuşmamışsın kim bilir nasıl biri bir tanı yani
Soyle cik