Ona açıldım. İyi, güzel hoşsunda abin benim öz abim gibi kıymetli olmaz dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDelikanlı adammış gerçekten helal olsun çocuğa bence doğrusu da bu aranızda bir şey olması pek mümkün değil yani benim en yakın arkadaşım kız kardeşimle çıktığını öğreniceğim gerçekten kabul edilebilir bir durum değil elbette böyle şeyler olur ama erkekler tarafından olaya baktığın zaman olmayacak bir şey bence o çocuğu unutun siz net şekilde kendini ifade etmiş size..
01 Yorumla
Soran+1 yılher şey oluruna varır dedi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kıymetli olmadığı halde bende bir kıza böyle demiştim
016 Yorumla
Soran+1 yılO ne demişti
Soran+1 yılSonra birdaha konuştunuz mu
Soran+1 yılBizde çok seni gelmedik. Hikaye atıyor görüyorum bende atıyorum o görüyor öyle normal yani yazmadım
Soran+1 yılBen kimseye yalvarmıyorum dedim her şey oluruna varır dedi
Soran+1 yılYani açık kapı bıraktı bende akışına bıraktım
Soran+1 yılİlerde ne olur bilemem demek istedi galiba
Soran+1 yılEvet öyle şimdilik yazmamam daha iyi
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılYaşın on sekizin üstündeydi bu durumu abin ile paylaş bu en doğrusu olur yanlış bir şey yapmadım ama böyle bı durum var ona açıldım ve bana olmayacağını söyledi de böylece abin arkadaşının ona sadık olduğunu görür ve seni ona emanet edebileceğini anlar
14 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde abimize bir şey söylemeyeceğimize söz verdik
- +1 yıl
@Varcharr eğer çocuk karşılık verseydi ve abisinden gizleseydi kızla ciddi düşünmediği anlamına gelirdi bu da demek oluyo ki sadece kızı kullanacak insan arkadaşının kardeşini kullanmaz tabii gerçekten arkadaş ise
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbine saygısı olduğu için durumu yanlış görüyor. Halbu ki durumu abine açıklasan abin desteklerse bu iş olur. Eğer ki oda senden hoşlanıyorsa.
03 Yorumla
Soran+1 yılAşka inancı kalmamış arkadaşca konuşabiliriz ama dedi
- +1 yıl
Kalbi kırgın. Belli ki istemiyor. En iyisi arkadaşça takıl. Çok duygularından bahsetme. Hoşlantıda karşılıklı olmalı. Kendisini vazgeçilmez sanmasın.
Soran+1 yılGörüldü attı daha da yazmadım zaten. İnstagrama fazla girmiyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Abin onun için bayağı önemli ki sana böyle bir cevap vermiş arkadaşça konuşabiliriz diye de bir açık kapı bırakmış bence zamanında göstereceğini tabii ki o da bilmiyor düşünceleri değişebilir fikir değişebilir yani belki ileriki zamanda abine açıl ma gereği duyabilir zamana bırakmak biraz daha doğru olur bence biraz düşünmesine izin ver kabullenmesine izin ver
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi hissettirdin teşekkür ederim :)
Soran+1 yılDaha da yazmadım zaten üstelemedim
+1 yılAbim beni gebertir böyle bir şey olsa fsdfsdf
12 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde abime söylemeyeceğimize söz verdik
- +1 yıl
Seviyorsanız birbirinizi engelleri boşverin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbinin yakin arkadasina helal olsun, bu durumu suistamelde edbilirdi.
Senden oda hoslansa, ciddi baksa sorun olmazdi, ama sana duygu beslemiyor, onun icin yapilmasi gerektigi gibi yapilacak en dogru hareketi yapmis..
Sende bunu kabul et, saygi göster, sen istiyorsun o istemiyor, yoluna bak..
00 Yorumlaabine niye yanlış yapsın ki kardeşiyle birbirlerini seviyorlar diye mi yorumlar çok saçma cidden eskilere gerici diye sallıyonuz siz daha gerici çıktınız mk bi abinin buna destek olması gerekiyor ortada yanlış bir şey yok sevgiden daha güzel ne olabilir ki kızım sen de akıllı mısın kendini savun istiyorsan da istediğini almasını bil
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde abimize bir şey söylemeyeceğimize söz verdik araları açılır diye korkuyorum
+1 yılBen denedim abimin en yakın arkadasyla ciktm herif beni aldattı bıseyler yasamıstk ben bunu abime dedm bana kızdı abim hala herifle tatillere gidiyorlar asırı yakınlar benim yzuume bakmıyor
05 Yorumla- +1 yıl
Ve instagramda birbirlerine cınsel ıcerıklı seyler atmıs lar karı kız cok uzuldm
- +1 yıl
@Bailey_ ne var bunda
- +1 yıl
@Bailey_ gunah da pısmanım ztn
+1 yılkız kardeşim var ve kardeşim illa biriyle olacak bu kişi dostumsa daha iyi olur ben böyle düşünüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
ilk abine söylemen lazımdı sadece
Soran+1 yılSence kırmamak için mi iyi güzel hoşsunda dedi
- +1 yıl
sen ciddiysen abine söyle ciddi olduğunu hissettir
😅 yani sıkıntılı bir durum… abine açılman lazım önce bu konuda o izin verirse artık 🙈 genelde abiler istemez
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel hoşsunda deyip sana hiç o gözle bakmadım bakmakta yakışmaz zaten demesi tuhaf
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumu yaşadım kardeşi samimi arkadaşım diye uzak durdum bu sene yine onun konusu açıldı ne olmuş yani dedi evlenseydiniz herkesin kardeşi abisi var diye epey sitem ettiler bana
010 Yorumla
Soran+1 yılSonra olmadı mı
Cevap sahibi+1 yılOlmadı başka biri ile evlendi.
Soran+1 yılSence yazar mı ya en son görüldü attı dahada konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılOnu az çok tanıyan sensin ama ümidini benden kessin diye cevap vermez bence.
Soran+1 yılTakipten çıkarmadı. İyi güzel hoşsunda lafını kırmamak için mi söyledi
Cevap sahibi+1 yılEvet kibarca bu iş olmaz demeye getirmiş.
Soran+1 yılSonra sorular sordu ama okuyor musun yaşın kaç gibi. Arkadaşca konuşabiliriz de dedi
Cevap sahibi+1 yılYanılmıyorsam aranızda yaş farkı var ve sen biraz daha yaşı büyüklerden hoşlanıyorsun ümit bağlamışsın ama nihai sonuç ne olur bilemiyorum.
Soran+1 yıl1 yaş büyük benden
Cevap sahibi+1 yılAbinide senide kardeşi olarak görüyor ben ne desem yazsam boş maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen pas atmışın belli aklına kurt düşmüş adamın.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılDoğru düzgün karşılaşmıyoruz ki
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Yani beğenseydi hoşlansaydı abini falan bahane etmezdi
03 Yorumla
Soran+1 yılSonrada her şey oluruna varır dedi ama
Soran+1 yılOkuyor musun kaç yaşındasın diye de sordu. Eski sevgilin kimdi, tanıyor muyum, tanır mıyım bilmem ama gibi sorular sordu
Kısacası seni istemiyor abini bahane etmiş umursama sil gitsin
010 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel hoşsunda deyip sana hiç o gözle bakmadım bakmakta yakışmaz zaten demesi tuhaf çelişkili
Soran+1 yılAklım onda kalırsa yeniden ona yazarım diye mi düşünüyor dersin
Soran+1 yılDün görüldü attı bende yazmadım artık
Soran+1 yılBuralarda olursan haberim veriririm tabi :) her şey oluruna varır falan dedi hatta
Soran+1 yılAbin benim için kıymetli sende iyi birine benziyorsun dedi
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi arkadşaım öyleydi şu an iki çocugu var ve işin ilgşnç tarafı abiside istemeye gelince öğrendi😅
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂 İyi güzel hoşsunda deyip sana hiç o gözle bakmadım bakmakta yakışmaz zaten demesi tuhaf
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Belli senden hoşlanıyor. Peşini bırakma. Hem daha iyi sevgilin olursa sana hayatta yanlış yapamaz 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok üstelemedim ya görüldü attı dahada yazmadı zaten
Soran+1 yılİyi güzel hoşsunda deyip sonra sana o gözle bakmadım hiç bakmakta yakışmaz zaten dedi çelişkili biri
eger onda sana karsi hic hoslanti sevgi yoksa olmaya bilir tabi, ama hoslantisi falan varsa bence sevgi her seyden guclu ve oyle seyler engel olmamali. ne varki bunda abin abisi gibiyse bence yani, tabi her kesin farkli gorusu ola bilir
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel hoşsunda ne bileyim abin en yakın arkadaşım dedi. Sence hoşlantı var mı
Soran+1 yılYok görmedim ki fazla onu. Sonra o gözle bakmadım bakmakta yakışmaz zaten dedi. Çok çelişkili konuştu
Soran+1 yılO da iyi biri benim gibi. En son mesajdan sonra yazmadı hiç
+1 yılBunu ilk abine söylemen daha iyi olurmuş hem çocuğun ağzını yoklardı. Bu saatten sonra çocukla ilgilenme bence erkek mi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılDünden sonra hiç konuşmadık zaten
+1 yılBenimde öyle başıma gelmişti aynısını dedi ama zaman geçtikçe o konuşmak istedi ama ben istemedim abimsin dedim sustum halada görünce bakıyor
011 Yorumla
Soran+1 yılValla mı benimde öyle olur inşallah
- +1 yıl
Vala aynısı oldu ama o istese ben istemem çünkü o haklıydı hem büyük hemde abime ihanet etmez o
Soran+1 yılEn son gece geç saate kadar uyumuyorsun heralde dedi bende geç gördüm geç cevap verdim evet bütün gece uyumadım diye o da geç gördü dahada yazmadı
Soran+1 yılÇocuk benden 1 yaş büyük sadece
- +1 yıl
Abini seviyor ya ihanet etmemesi normal
Soran+1 yılİyi güzel hoşsunda deyince beni beğeniyor bence
- +1 yıl
Umarum istediğin olur
Soran+1 yılAbinin yüzüne bakamam, ama söylememde merak etme dedi
- +1 yıl
Üzüldüm adina bende yaşadım çok kötü Bi durum ama geciyo
Soran+1 yılYok ikna olmaz ya çok samimiler çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen olmazsan başkası yiyecek beni de oda yanlış insansa hayatım mahvolur de
00 Yorumla
+1 yılBence benim tanıdığım birinle birinle sevgili olması daha iyi ilk abine deseydin belki bi şansın olabilirdi. İstersen dene bi
00 Yorumla
+1 yılAy bence olur bu iş, çok güzel olur ya hayal ettim
06 Yorumla- +1 yıl
Güvenilir, tanıyorsun tam istediğim gibi abilerimin çok yakın tanidigi biriyle gorusmek
- +1 yıl
Bence ondan ziyade kendine güvenmiyor, bu kızı alsam üzmemem lazım , çevremde de abisi iyice olacak yanlış yapamam, nefes alamam... diye düşünüyor... eğer çok sevse bunu göze alır..
Soran+1 yılKonuşmayı kestik sosyal medyada takılan biri değil zaten
- +1 yıl
Ne güzel, sıkılmıyor musun
Soran+1 yılHayır
Sonrasında hayatınızda değişen bir şey oldu mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılOf burdan 20 sezonluk dizi ins
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 konuşmayı kestik ne dizisi be
Sevdiğim kız bana abi diyince :)))
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarısının kırığını kocası, Bacısının kırığını da gardaşı getirirmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöz ilginçmiş
Cevap sahibi+1 yılDoğru söz ya ilginç gelir sizin gibilere
+1 yılAy erkeklerin su gereksiz gururu
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 😂😂😂
Bu sevgi olmaz o zaman unut. Abin duymasın
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel hoşsunda deyip sana hiç o gözle bakmadım bakmakta yakışmaz zaten demesi tuhaf
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yani duzgun bir insansa neden olmasinki.
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün biri ama abimden çekiniyor bence
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılzil TKP. oyna bune la
00 Yorumla abinden nasıl saklayacaksın bu durumu
00 Yorumla
+1 yılYani niyet ciddi değilse o iş biraz sıkıntılı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence sende vaz geçmelisin bunun üzerine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılAbi arladaşını bana yapsana de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi hayal kuruyorsun değil mi onunla yatakta
00 Yorumla
+1 yılAbine çaktırmadan çaktır kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçıl, dök içini.
04 Yorumla
Soran+1 yılİnstagrama girmiyor ki hikaye attım 24 saat oldu daha görmedi
- +1 yıl
Direkt mesaj at.
Soran+1 yılNumarasını almadım ki
- +1 yıl
Abinin yakın arkadaşı olan birisinin numarasını almak için bin bahane çıkar.
+1 yılOlmamış bu
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Duygularından haberdar olmuş artık, ağabeyinden dolayı da yaklaşmaz sana, unutman daha iyi
Soran+1 yılSöylemesem de içimde kalırdı o daha kötü
+1 yılAşk laftan anlamaz ki..
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
+1 yılAynı ben
02 Yorumla
- +1 yıl
Bilmem ki
Manyak mısınız ya neden olmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dedi valla
Soran+1 yılKimisi de açık kapı bırakmış aklın onda kalsın belki yazarsın diye düşünüyordur diyor
Soran+1 yılEski sevgilin kimdi, tanıyor muyum, tanır mıyım bilmem ama gibi sorular sordu
+1 yılAbine anlat
04 Yorumla
- +1 yıl
Kendisiyle çelişiyor
- +1 yıl
Abinden çekiniyor olabilir
Soran+1 yılSosyal medyada fazla takılmıyor zaten hikayemi çok geç görüyor
+1 yıladam gibi adammış.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük sikinti
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Unutmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılZor
Yürü hiç durma
010 Yorumla
Soran+1 yılSence sonra niye vazgeçti
Soran+1 yılEvet öyle kaç yıllık arkadaşlar sonuçta
Soran+1 yılEn son dün konuştuk görüldü attı dahada yazmadı
Soran+1 yılKim kovalayacak ben mi
Soran+1 yılHe yok yazmam zaten artık kendi düşünsün
+1 yılİyi demiş
00 YorumlaÇocuk haklı unut
00 Yorumlaboş ver abimi de ben seni istiyorumde ye beni de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbinle konuş
00 Yorumla Açılmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıldım zaten. İyi güzel hoşsunda bu hikâyede bizden olmaz dedi
Doğru demiş
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel hoşsunda deyip sana hiç o gözle bakmadım bakmakta yakışmaz zaten demesi tuhaf çelişkili
Soran+1 yılTekrar yazar mı acaba
+1 yılEe eve geliyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılDışarda birkaç kere gördüm
- +1 yıl
Görüştün öü gördün mü
+1 yılsaçmalık
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz