Aşk İlişkileri Bazı Kızlar sosyal uygulamalarda yarı çıplak resimlerini paylaşıyorlar burda amaç ne? isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazı kızlar sosyal uygulamalarda yarı çıplak resimlerini paylaşıyorlar burda amaç gaye ne? Güncellemeler+1 yıl Şakalaşmayı ve şakayı yapanı şakalaşan arkadaşlar her zaman bende saygısı sevgisi değeri vardır😊😊 Bazı Kızlar sosyal uygulamalarda yarı çıplak resimlerini paylaşıyorlar burda amaç ne? Cevapla Uygulama Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Leylaaaa45 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Bir amaci yok niye paylasmayalim herkesin kendi dusumcesi paylasmak istemeyen paylasmaz isteyen paylasir 2 13 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Paylaşında yorum istiyorlar yorum yazıncada bozuluyorlar bunu anlamış değilim😅😅 Yorumla Leylaaaa45 +1 yıl Onu da bozulanlara sormak lazim Yorumla isteklivearzulu +1 yıl İşte bu tarz davrananlara aklım almadığı için sordum bu soruyu Yorumla Leylaaaa45 +1 yıl 😂 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Bilginin iyisi kötüsü olmaz dimi arkadaşım 😂😂 Yorumla Leylaaaa45 +1 yıl Bilmem oyle mi 😉 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Öyle olmalı bana öyle öğrettiler😂😂😂 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Yoksa bunu reklam için mi demişlerdi🤔🤔😂😂😂😂 Yorumla Leylaaaa45 +1 yıl Bence vucudunu begenen herkes ciplak fotograf koyabilir 😊 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Ben her yerimi beğeniyorum yalan yok vallahi egoda yapmıyorum lütfen böyle anlamayın arkadaşlar ben kendimide severim iyi cocuktur😂😂😂 Yorumla Leylaaaa45 +1 yıl 😂:) Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Takip ederdimde çok fena gizlemişsin kendini arkadaşım😂😂 Yorumla Leylaaaa45 +1 yıl Buyrunuz Yorumla
özgüreller Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aynı sende kendini sergiliyorsun ya onları da öyle düşün. Senin amacın ne? 0 9 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Benim amacım paylaşıp yorum yapın demiyorum😅😅 Yorumla özgüreller +1 yıl Dikkat çekmek hepinizin de amacı işte daha neyini soruyorsun Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Benim dikkat çekmek gibi bir derdim yok bak bunda tahminin yanlış😔😔 Yorumla özgüreller +1 yıl Zannetmiyorum Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Neyi zannetmiyorsun gerçekten beni görsen bu düşüncende yanıldığını görürsün arkadaşım😊 Yorumla özgüreller +1 yıl Yav aman banane de kendin yapıyorsan başkasınıda sorgulama Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Sorgulamıyorum sadece merak ettim beni suçlu kıldın Yorumla özgüreller +1 yıl Tamam ya sıkıntı yok. Bu konularda hassasım biraz belki de ondan Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Tamam yinede görüşün için teşekkür ederim saygı duyuyorum arkadaşım😊😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl senin gibi tipki 1 12 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Ben kızmıyım😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuyu saptirma😂 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Saptırmıyorum erkekler kızlar gibi değiller😅😅 Yorumla dilara_irmak +1 yıl Bunun kiz erkek olmakla ne alakasi var ki? Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Olmazmı hiç denizde pilajda erkekle kızların mayoları aynımı😅😅 Yorumla dilara_irmak +1 yıl Tamam ama gögüslerinin tamami gözükmedigi sürece fotograf paylasabilir bi kiz bence ahshah Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Ama bikiniyle ve bazende bikinisiz firikşk denilen resimler paylaşıyor yorum yapın diyorlar genelde instagram da😊😊 Yorumla dilara_irmak +1 yıl Onlar ilgi meraklisi bosver onlari Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Tamam sadece merak etmiştim teşekkürler arkadaşım😊😊 Yorumla dilara_irmak +1 yıl Rica ederiim Yorumla isteklivearzulu +1 yıl 👍👍👍 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Senin görüşünü en iyi görüş seçicem arkadaşım 😊😊 Yorumla
Montaigne11 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sende meme açmışsın 1 1 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Ben kız değilim ki😅😅 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bir amaci yok niye paylasmayalim herkesin kendi dusumcesi paylasmak istemeyen paylasmaz isteyen paylasir
Paylaşında yorum istiyorlar yorum yazıncada bozuluyorlar bunu anlamış değilim😅😅
Onu da bozulanlara sormak lazim
İşte bu tarz davrananlara aklım almadığı için sordum bu soruyu
😂
Bilginin iyisi kötüsü olmaz dimi arkadaşım 😂😂
Bilmem oyle mi 😉
Öyle olmalı bana öyle öğrettiler😂😂😂
Yoksa bunu reklam için mi demişlerdi🤔🤔😂😂😂😂
Bence vucudunu begenen herkes ciplak fotograf koyabilir 😊
Ben her yerimi beğeniyorum yalan yok vallahi egoda yapmıyorum lütfen böyle anlamayın arkadaşlar ben kendimide severim iyi cocuktur😂😂😂
😂:)
Takip ederdimde çok fena gizlemişsin kendini arkadaşım😂😂
Buyrunuz
Aynı sende kendini sergiliyorsun ya onları da öyle düşün. Senin amacın ne?
Benim amacım paylaşıp yorum yapın demiyorum😅😅
Dikkat çekmek hepinizin de amacı işte daha neyini soruyorsun
Benim dikkat çekmek gibi bir derdim yok bak bunda tahminin yanlış😔😔
Zannetmiyorum
Neyi zannetmiyorsun gerçekten beni görsen bu düşüncende yanıldığını görürsün arkadaşım😊
Yav aman banane de kendin yapıyorsan başkasınıda sorgulama
Sorgulamıyorum sadece merak ettim beni suçlu kıldın
Tamam ya sıkıntı yok. Bu konularda hassasım biraz belki de ondan
Tamam yinede görüşün için teşekkür ederim saygı duyuyorum arkadaşım😊😊
senin gibi tipki
Ben kızmıyım😅😅
konuyu saptirma😂
Saptırmıyorum erkekler kızlar gibi değiller😅😅
Bunun kiz erkek olmakla ne alakasi var ki?
Olmazmı hiç denizde pilajda erkekle kızların mayoları aynımı😅😅
Tamam ama gögüslerinin tamami gözükmedigi sürece fotograf paylasabilir bi kiz bence ahshah
Ama bikiniyle ve bazende bikinisiz firikşk denilen resimler paylaşıyor yorum yapın diyorlar genelde instagram da😊😊
Onlar ilgi meraklisi bosver onlari
Tamam sadece merak etmiştim teşekkürler arkadaşım😊😊
Rica ederiim
👍👍👍
Senin görüşünü en iyi görüş seçicem arkadaşım 😊😊
Sende meme açmışsın
Ben kız değilim ki😅😅
O. Pular belli deılmı sence