Ben fake bir cok insan gordum burda hem de oyle fake atiyorlar ki cidden inandirici oluyoe cogu.. hatta bir tane kiz arkadasim olmustu eskiden sonra instagramda ismini arattigimda gercek hesabi cikmisti resimdekinin. Niyesini sordugumda ksyi da instayi da kapatip kacti sonra tekrar geri gelmisti yine yuzsuz😄.. hastalik bence bu durum..
Erkekleri etkilemek için yapıyoruz. Takipçi kasmak için. İşe de yarıyor. Sen bile bu durumu eleştirmene rağmen soruna görüş yazan açık sana göre güzel olanlara dibin düşmüş iletişime geçmeye çalışmışsın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)))))
Dibimin düştüğü bir durum yok. Beğendiklerimi söylemekten çekinmiyorum sadece.
Bu söylediklerini neden gizliyken yazıyorsun? :) Erkekleri etkilemek için yaptığını söylemen çok enteresan bir itiraf :) Dürüstsün ama gizlisin. Kendi fotoğrafınla etkileyemiyor musun? :)
Erkekleri cinsel yönden etkilemek de bu işin içinde sanırım.
"""Erkekleri etkilemek için yapıyoruz. Takipçi kasmak için. İşe de yarıyor."""
Yani amacın buyken sana da yazmam seni neden rahatsız etsin? :D Amacına ulaşmış olacaksın sonuçta :) Kendinle çelişme o yüzden. Açıklara zaaftan değil o konuştuğum. Sonuçta kızın göğüsleri güzel diye o yorumu yaptım eğer onu diyorsan :)
Konu o kız değil ki zaten senin itiraf ettiğin gibi kapalısın ama açık fotoğraf kullanıyorsun. Etkilemek için diyorsun. Özelde amacına ulaşıyor musun merak ediyorum :)
Rahatsız olduğum şey bana yazacak olman değil eleştirdiğin şeyi yapıyor olman rahatsız edici 😊
Böyle bir şeyi elestiriyosan o tiplerden uzak durman gerekirdi ama kadının göğüsleri ve diğer (kapak ve profil fotosu aynı değil zaten kapağa benzer fotoyu koymuş) görünce düşmüşsün 😊
Amacıma ulaşıyorum evet 😊 seksi foto koydum herkes ben sanıyor tatmin ediyorlar 😉
Ben midesiz değilim hoşlanmam lazım. :) Bazen açık fotoya gerek bile yoktur hisler yeterlidir. Hem dediğimi eleştiriyorsun hem de o dediğimi destekliyorsun bu nasıl iş :)
Sırf pembelisin diye sana gelecek bir sürü kişi var. Amaç aynı olunca ortak paydada birleşmek kaçınılmaz :)
Şartlarımız eşit şu an istediğini elde ettin hoşuna gitmesi gerekiyor :) Dediklerinde samimiysen mesaj atarsın yokuş yapmazsın. ;) Şu an sen gizlisin bende de resim yok. Özelde görüşelim hem senin hem benim istediğim olsun ;) Hem sana hem bana sürpriz olsun.
Evli değilim. Diğer bilgileri özelde karşılıklı birbirimize veririz. Hadi naz yapma :) Erkekleri etkilemek için yapıp özele çektiğini ve tatmin olduğunu kendin söyledin. Yani amacın bu yani.
Sonuç olarak kendinle çelişiyorsun şu an. İfşadan bahsediyorsun ama özelde de amacımız bu yönde olacaktı zaten yani daha detaylı şeyler yaşayacağımız için amacımız da aynı olduğu için yokuş yapman gereksiz.
Hmm çok hızlı ve çok iddiaalı :) Trolse şimdiden söyle :) İzmir sen neredensin? Ve bunları özelden konuşalım inat etme. Özelden gelsen de aramızda kalacak.
Şu an öyle bir konuştun ki damar şarkı açtıracaksın bana :) Yahu erkekleri kışkırtmayı seviyorum dedin gizliden cesaretle. Birlikte bile oluruz dedin iş ciddiye binince patinaj yapıyorsun :D
Anlamam için karşılıklı daha açık ve net konuşabileceğimiz özelden devam edelim diyorum. Neden yokuş yapıyorsun. Hem istiyordun birden özel dediğimde yokuş.
Ben herkese böyle değilim. Sen ilgimi çektin ki zaten bunu yukarıda da söyledim. Yaklaşımın beni meraklandırdı. Kim olsa meraklanır. Senin istediğin gibi erkekleri çekmeye çalıştığın gibi çektin ama fotosuz çektin. Seviyorum demedim ayrıca :) Merak ettim tanımak istiyorum bu yaramazı dedim.
ne demeye çalışıyorsun bilmiyorum. Ben zaten açık ve netim. Sen deli cesaretiyle geldin soruma sonra aynı şehirdeysek birlikte bile oluruz bile dedin. Özele gel dediğimde kıvırdın. olay buraya kadar geldi. Şimdi amacın ne söylesene
Tanımadığın birisini neden deneme ihtiyacı duyasın sen? Özelde güzel anlar yaşıycaz diye çok heveslendin itiraf et hadi 😂😂
Özel olayı ciddiye bindi diye geri vites yapmazdım ciddi olsaydım çünkü dediğim gibi beni zaten tanımıyorsun özele gelir senin istediğin şeyleri yaşardık senin gibi yaramaz olsaydım eğer.
Yaramaz değilsen maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı şeklinde neden farklılıkların var o zaman? :) Dediğim gibi dediklerin yukarıda ve geri vites yaptığın ortada. :) Bana diyorsun ama sen niye tanımadığın birini deneme ihtiyacı duyasın? :) Seni cesaretsiz seni :)
Ilk yarısı olta attım diyelim. Sen de yaramaz olduğun için oltaya geldin. Ikinci yarısında ise gerçek halime döndüm. Ben tanıyorumdur seni belki ondan. Seni yaramaz seni 😊 Kaç kişi var özelde güzel anlar yaşadığın hı 😊
Sen zaten yaramazsın ve beni tanımadığına eminim. Erkekleri çekmek için de sonra sırf sevdiğimle mast yaptık de sonra da kıvır. Geçeceksin bu işleri sen giderken ben gelip şöminemin önünde keyif yapıyordum.
Hiç boşuna bana laga luga yapma :) Senin niyet belli. Sonra dediklerinden pişman oldun yaramaz :) oltaymış olta diye diye kaç kişiyle kendini tatmin ettin :)
Ben kimseye kendimi sunup kimseyle tatmin olmuyorum onlar seni denemek içindi 😉 Aslında seni denememe bile gerek yoktu aşağıda kızın göğüslerine düştüğünü görünce ama yine bir umut dedim...
Denerken resmen kendini tatmin ediyorsun ne hoş :) her şey ortada. Neyin umudundan bahsediyorsun ben buralarda yeniyim. Kimlerle karıştırıyorsun sadasdasdadas
Sen harbi sorunlusun :D Bana yürüyüp sonradan iş ciddiye binince geri vitese takan sensin. :) Profil resminle herkesi kendine çekip kendini tatmin eden de sen :) ama bana laf atan yine sen :D Sen yürüyorsun herkese ben değil :) Ben karşındayım yiyorsa mesaj atarsın :)
Hahahaha 😄 silebilirsin tabi kusura bakmam. Her ne kadar üçkağıtçı bir yaramaz olsan da rencide olmanı istemem. Oradaki diğer yorumlara da baktım merak etme hiçkimse senin kadar koşmamış kadına. Hadi birde koşsalar bile sen farkını korusaydın tabi farkın varsa 😊
Önce yayıldın yayıldın sonra işine gelmeyince denedim diyorsun :) Bir gel sen gel :) Korkma yemem seni madem denedin beni neden özele gelemiyorsun kendini göstermiyorsun ;) İfşa ettim kendimi o yüzden demiştin :D
Yavrum hala yayıldın diyorsun 😀 ben seni denedim diyorum. Her kıza asılıyorsun ya şöyle bir yazayım bana da asılacak mı dedim maalesef beni şaşırtmadın. Deneme sonucunu elde ettikten sonda da gerçeği açıkladım sana olay bu 😊 Bu arada kapak fotosuna aşık olduğun çakma kızın hesabı kapandı çünkü fakeydi boşuna o kadar peşinde dolandın onun da 😊
Artık bırak bunu deneme hikayesini yemediğimi biliyorsun bence onu boşuna uzatıyorsun :) Her kıza asılmıyorum. Neden dikkatini çekti bu? Beni de mi elde etmek istedin :D Ki beni niye deneyesin beni tanımıyorsun :D
Ben kimsenin peşinde dolaşmıyorum anı yaşıyorum :) Profil resminde ne var söylesene nasıl bir foton var dürüst ol :)
Bak demek ki denememişsin :D İlk anda söylediğinle aynı şeyi söyledin yani dediklerin doğru :) Sen erkekleri çekip özelde sanal seks yapıyorsun denemek hikaye ;)
Seksi bir fotoğrafla milleti sürekli özeline alıp zevk verdiğin için herkese zevk verdiğini sanıyorsun :) Ben böyle zevk almıyorum nasıl alacağımı çok iyi biliyorsun mastçı :D
Hayır ben öyle bir şey yapmıyorum işine gelmediği için anlamıyorsun 😊 ben senin o kişi olduğundan emin olmaya çalışıyorum sen ise başka şeyler yapmak istiyorsun 😊
Koşmadığımı çok iyi biliyorsun. ;) Çamur at izi kalsın yapıyorsun senin dediklerini unutturup adres şaşırtmaya çalışıyorsun :) Bırak bu zeki numaralarını :D Kaç kişiyi idare ediyorsun? ;)
Senin koşup koşmadım dediğin gibi 😀 şu hesabı kapanan fake hanfendiye orada da yürümüşsün kendini ispatladın özele gel diye 😀 senin özel yetiyor mu bu kadar çok kadını ağırlamaya 😊
Cinsel mevzundan sonra bayağı bir saçmalıyorsun durumu kurtarmak için. Kendince bir şeyleri ima ediyorsun ama bayağı bir saçmalıyorsun :D Özele gel dedikten sonra saçmalıkların arttı :D
Aradığım kişiysen seni kaybederim şu yaptıklarını affetmem çünkü 😀 aradığım kişi değilsen de pisi pisine adamı kaybettik 😉😉😉 her halükarda ben kaybeden oluyorum
Sorun da bu zaten. Ben denemek için öyle yaklaştım. Demek ki sana her böyle yaklaşana öyle yaklaşacaksın. Diğer kızlara olan yaklaşımını saymıyorum bile. Eğer o kişiysen en azından üzülmeye değmezmiş dicem tek iyi yanı bu.
Görüş sahibi (25-29) 10dak Sorun da bu zaten. Ben denemek için öyle yaklaştım. Demek ki sana her böyle yaklaşana öyle yaklaşacaksın. Diğer kızlara olan yaklaşımını saymıyorum bile. Eğer o kişiysen en azından üzülmeye değmezmiş dicem tek iyi yanı bu.
böyle cümleler kullandın :D
Konuşmalar benzer olabilir. 25 29 arası izmirli kız pek yok sitede. Tahmin ettiğim kişiysen neler olur neler ;)
Ne var o cümlelerde? 😀 Ohaa işler karıştı 😄😄😄 senin de mi şüphelendiğin birisi var 😖😖 O isem ne olur? Sitedeki tüm 25 29 lu kızları da tanıyorsun konuştukça batıyorsun yaramaz 😊
Bu durum beni kasmaya başladı. Sana özele gel dedim ve niye uzatıyorsun anlamıyorum. Özele gelirsin bir sıkıntı varsa engellersin olur biter amma naz yaptın.
Senin kafan almıyor :) Sana deneme muhabbetini içine düştüğün durumu kurtarmak için kullandığını kaç defa daha demem gerekiyor. Yeme beni. Her şeyi mahveden sensin yalancı arayış içindeki erkek manyağı :)
Ahahahahah 😀 ben niye kendimi kurtarmaya çalışayım mesaj yazmıyorum der giderdim sana sonuçta bunları açıklamak durumunda değildim. Neyse kız aramaya devam et sen gördüğüne yavşa 😉
Asıl sen beni kim zannettin de göbekli dedin başta? Ah yazık senin sevdiğin kadın göbekli ben de yazınca direkt aklına o geldi ve o olduğumu zannedip göbekli dedin. Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama o değilim ben. Başkasını sevenler de işim olmaz 😉
Kıvırma şimdi göbekli bayanı seviyosun beni o zannettin aranızdaki şifreli konuşma mı göbekli öyle diyerek mi seviyodun onu 😆 bide tahmin ettiğim kişiysen neler olur neler demiştin çıktı foyan ortaya 😆😆😆
Tahmin ettiğim kişi yok tanıyorum seni bu ayakları geçeceksin bir kere bu oyun bayatladı. Sevme olaylarına da girme manyak mısın ki tanımadığını seviyorsun. Şimdi usul usul özelime gelip istediğini alıyorsun hadi bakayım.
Bana sakın seni denedim deme azgın sapık. Demek ki ilk söylediklerin de doğru. Doğruysa gel korkma :) Her zaman gördüğün şeyin benzerini ama beni göreceksin ;)
Gel yalayayım o zaman. O soruda iki gizli var senin yaş aralığında. 2 3 tane de gizli olmayan var O gizlilersen nereden bileyim sapığım? Ayrıca bana mesaj atmak bu kadar mı zor. Neden korkuyorsun? Hangi kaşar olduğun ortaya çıkar diye mi?
Kaşar mı 😄😄 hem övüyorsun hem sövüyorsun. Gel yalayayım diyen sen ne oluyosun peki? Ben eveet yazan gizliyim. Tüm şüphelendiklerini mi beğendin? Bende direkt beni buldun zannettim
Sevgilin yorum yaptığın o gizli kullanıcı mı 😊 buluştum bile demiş sen de hızlısın dediğin hani şifreli konuşma yapmışınız ama benden kaçmaz yakaladım 😊
Onların kafaları bence karışık. Bazıları yaramazlık peşinde olabilir. Bazıları sadece dikkat çekmek içindir (Kapalılığa ters durum olduğunu bilmiyorlar sanırım)
Evet yapıyor ama kapalıysan ve yapıyorsan adres şaşırtmış oluyorsun. Yani kapalılık zaten bakışlardan kaçmak değil midir? Ama son zamanlarda farklı yansıtılıyor.
Benim maksadim sohbet ve eglence baska seyler pesinde degilim arada bir de insanlara yardimci olabiliyorsam kafidir otesi yok o sebeple beni degistirmez fikirlerimi karartmaz hic bir mecra.. Ve tesekkur ederim guzel bakisin icin😊
Yooo benim burda tehlikeli bulabilecegim yahut fikir sahibi olmadigim bir konu yok gayet rahatim bir seyin beynime islemesi icin o konuda gercekleri bilmiyor olmam lazim burda herkesin abartarak uydurarak anlattigi hikayelerine inanarak yasamiyorum ki hayati 😊
Hic alakasi yok ben her konuda pek cok bilimsel makaleler de okuyorum biyolojik ve ruhsal tum yonlerini de okuyup ogreniyorum butun bunlarin bilinc altima isleyecegi bir yasta degilim zaten 18inde genc hanim kizlarimiz icin belki dogrudur😊
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
e haram
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyada özellikle kapalı kızların profil resimlerinde çakma fotoğraflar kullanmalarının nedenleri nelerdir?
En İyi Cevaplar