KızlarSoruyor.com'da kızların profil resimlerine kadın fotoğrafı koymasının sebebi nedir?

Başlıktan da anlaşılacağı gibi sitede kızlarda nedense bir ünlüyü koyma merağı veya çanta , tırnak , ayakkabı koyma merağı var...bunun sebebi nedir ? niye başka bir şey değil de , seksiliği vurgulayan fotoğraflar koyma gereği duyuyorsunuz ? ondan sonra özel mesajla sizi rahatsız eden abazanlardan niye şikayet ediyorsunuz ? meraktan sorduğum bir soru , dikkatimi çekiyor sormak istedim...

Not: tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum , sadece şundan dolayı olduğunu belirtmeniz yeterlidir..
Güncellemeler
+1 yıl
birkaç kişi yanlış anladı sorumu...

ben kimseye kişisel olarak bir saldırıda bulunmuyorum..kişisel şu demiyorum...kimisinin profil fotosunda bikinili resim görüyorum ve bir başka biri sizi de özel mesajla taciz eden var mı? diye soru sorduğunda profil resminde o tarz fotosu olan insanlar evet beni de rahatsız ediyorlar çok sıkıldım diyebiliyorlar...buna dikkat çekmek istedim.
KızlarSoruyor.com'da kızların profil resimlerine kadın fotoğrafı koymasının sebebi nedir?