Yani şöyle Duruma göre değişir Eğer onu hala daha seviyorsam ona karşı bir şeyler hissediyorsan tabii ki de o zaman için Biraz Hüzün denebilir Ama ortada aldatma gibi ihanet gibi bir suç Varsa hiçbir şekilde dönüp arkasına dahi bakmam ne halt yerse desin ama aslında buna çok bir şey söylemek doğru olmaz ki bir kişiden kişiye göre değişir dediğim gibi yani eski Çünkü bir de bitmiş gitmiş yani üzeri çok fazla durduğun zaman bir de psikolojin bozuluyor
Gözlerin yeşil mi? Eski sevgilim hâlâ sevdiğim adama benzetim birden ama benzemiyorsun öyle geldi. Neyse soruya gelelim. Evet seviyorum hâlâ ve canım acır
Duydum hemde benim en yakin arkadasimin kuzeniyle evlendi kizda bizi biliyordu sevgiliyken buna ragmen evlendi şimdilerde de çocuğu oldu diye duydum üzüldüm mu hayır sonuçta insan kaybettiğine üzülür vazgectigine degil
O ilk aşk varya yıllar geçsede acısı hiç geçmeyen hep aradığın hep karşılaşsam diye dualar edilen işte onun evlendiğini duysam yıkılırım. Bir umudum var oda biterdi.
@Sualin Eski sevgililerimden evlenmeyen 1 tanesi kaldı. O da yakında evlenir muhtemelen. Mutluluklar dilerim hepsine. Kimsenin dönmesini beklemiyorum hanımefedi. Dönmesin kimse mümkünse. :)
2 gün önce kendisi yazıp söyledi nişanlandığını hiçbir şey hissetmedim eski eskide kalmıştır umurumda olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu an evleneceğini falan duysam üzülmem galiba. Çünkü artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Ki zaten evleniyorsa bile evleneceği kişiye sabır dilerim, ben zamanında çok idare ettim o ömür boyu idare edecek. Yazık!!😄😄
Hayır oluşmaz evlenmek istiyodu çünkü mutlu olurum adına
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski eskide kalmıştır. Zaten bir şeyler hala hissedersem acı verir. Yoksa unutduysam neden acı versin ki? Aldatılma gibi bir istisna olmadığı sürece insan aklında bitirdiyse üzülmemeli...
Özelikle ayrılır ayrılmaz bir ay sonra birini buldunu duymak tabi üzer 2 bucuk yıl olsada ama bu o kisinin karekteini bəli edər iyiki basımı yakmamısım bardağın dolu tarafı sanslıyım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiçbir şey hissetmem. Dilerim şu hayatta bir kez olsun birini gerçekten sevebilir ve mutlu edebilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yav gitsin evlensin kimle evleniyorsa işim de yoktu kalbim acısın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendimi onun evlenecegi kişi yerine koyardım onu arzulardım tepeden tırnaga afd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇 Hayır. Eski dediğim insana sevgili demeyi tercih etmiyorum.