5 aylık bir ilişkim var ve bunun son iki haftası karantinaya denk geldi. 4.5 aydır her şey çok normal çok güzel gidiyordu fakat kız arkadaşım Muhteşem Yüzyıl izlemeye başladığından beri konuşması, davranışları, bana karşı olan tutumu değişti gibi hissediyorum. İki hafta önce Muhteşem Yüzyıl'ı baştan sona bitirdi ve şimdi de Muhteşem Yüzyıl kösem'e başladı. Garip garip Osmanlıca terimler söylüyor ve tahta geçip geçmemiş bütün şehzadeleri sanki kendi doğurmuş gibi biliyor. ona sultanım dememi istiyor ama kız arkadaşım asla böyle bir insan değil. Ne yapabilirim onu bu muhteşem yüzyıl çukurundan nasıl çıkarabilirim daha önce bu tarz bir şey yaşamış biri varsa yardımcı olması benim için çok önemli çünkü artık korkmaya başladım iş gerçekten ciddi.
Not:Olabildiğince fazla birbirimizle vakit geçirmeye ve gün içerisinde konuşmaya çalışıyoruz fakat vakit bulduğu her saniye Muhteşem Yüzyıl izlemeye gidiyor. Artık bir bağımlılık olduğunu hatta belki onunla bütünleştiğini düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum onu çok seviyorum ama böyle bir İnsana dönüşeceği aklımın ucundan bile geçmezdi.
Not:Olabildiğince fazla birbirimizle vakit geçirmeye ve gün içerisinde konuşmaya çalışıyoruz fakat vakit bulduğu her saniye Muhteşem Yüzyıl izlemeye gidiyor. Artık bir bağımlılık olduğunu hatta belki onunla bütünleştiğini düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum onu çok seviyorum ama böyle bir İnsana dönüşeceği aklımın ucundan bile geçmezdi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer