Cinsiyetini ve yaşını bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinsiyetini ve yaşını bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

Cevap
2Cevap
Bu erkek 1 yılın üstünde kuyruk boyu kendinisini aşarsa 3 yılı geçmiş olur ama renk ve gaga erkek diyor.
Teşekkür ederim abi, kuyruk boyu galiba henüz boyunu geçmedi yarın detaylıca bakayım yine de. Alalı 4 ay falan oluyor, ısırıyor genelde kafesten almaya çalışırken kaçıyor ama elimde duruyor bugün telefonda papağan videoları açtım kendi kendine diliyle telefona dokundu oynadı uzunca. Sadece nasıl konuşturabilirim o konuda yardımcı olur musun bir de kaç yıl yaşar bunlar
Baktım da kuyruğu ile aynı boyda galiba.
Hayırlı olsun.. ısırır seni deniyor elini kaçırma sonra ısırması geçer sakin elini çekme bırakır ısınmayı eger elini çekersen savunması olur... sanırım 10 15 yıl bu yaşına gelmemiş tüyleri onu ele veriyor. Kafese koyma ama kafesinde yem olsun kapısı açık olsun sakin kafese tül takma. alirsan yapay ağaçlar var dalli olan yaptaksiz ondan al yasa bak cevrene varsa tüneyeceği şekilde ağaç bir köşeye koy ona çok gelir. arada seslen sana alışır fazla üstüne gitme arada onunla konuş belirli cümleler kur kafasi karışmasın. Gaga taşı al ona mutlaka ayrica yem taşı al ki yediğini öğütme için arada onuda yer. kalamar al kuscular da var o.. rica ederim sorun olursa sor he arada vitamin damlat suyuna ve asla musluk suyu verme. sürekli satin alma içme suyu ver. ufak bir havuz da koy kafesin yanina su olsun içinde arada oynar serinler temizlenir
Sultan Süleyman bu
Ahahah iyiydi bu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sultan papağanı gibi tatlı bir dostun var diye çok sevindik! Papağanlarda cinsiyet ve yaş belirlemek gerçekten zordur, özellikle de bu türde. Tüy rengi ipucu verebilir ama %100 doğru sonuç için veteriner kontrolünde yapılacak testler en kesin yol. Bizce gaga, göz çevresi ya da tüy rengine göre kesin konuşmak yanıltıcı olabilir. Merakını biraz dindirmek için bir veteriner ziyareti harika olur! 🦜😊