Aşk İlişkileri Ben bi erkeğe aşıktım bunu sanaldan itiraf ettim ama cevap vermedi ne yapmalıyım? ceylin234 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ne yapacağımı bilmiyorum belki yardımınız dokunur... Güncellemeler+1 yıl gerçek hayatta yüz yüze görüştüğüm bir arkadaşım sanaldan itiraf ettim sadece Ben bi erkeğe aşıktım bunu sanaldan itiraf ettim ama cevap vermedi ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yunuscelik034 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cevap vermediyse istememiştir yapıcak pekte bir şey yok aslında 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dünyanın sonu değil. Hiç olmamış gibi devam edeceksin. 0 0 Yorumla
Veysocan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Duygularini ifade etmen yanlis birsey degilki cevap vermiyorsa engelle gitsin bidahada anma 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl sanaldan değil de yüzyüze görüştüğünüzde duygularını açıklasan daha iyi olur 0 0 Yorumla
C-J-N-G Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Önerim, ota boka her gördüğünüz erkeğe aşık olmayın. Erkeksizlikten bunlar hep 0 1 Yorumla ceylin234 +1 yıl 5-6 yıllık arkadaşım Yorumla
KutsalBakirr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl pek dikkate almıyosa uğraşma çogu erkek sevdiginden mesaj bekler atmaz bak sen ne güzel atmışsın :) 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. başka kısmetlere bak 0 0 Yorumla
gizemtrsoruyor Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Oturup aglicaksin Allahim ya 1 2 Yorumla ceylin234 +1 yıl ben hiçbir erkek için ağlamam Yorumla gizemtrsoruyor +1 yıl Aferin Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ağla 0 2 Yorumla ceylin234 +1 yıl ben hiçbir erkek için ağlamam Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl O zaman sektir et Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl KS den mi tanıştın 0 2 Yorumla ceylin234 +1 yıl hayır Yorumla darknessfalls +1 yıl Olumlu veya olumsuz cevap vermesi gerekiyor. Biraz süre tanı umarım kararını söyler sana Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O sevmio 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cevap vermediyse istememiştir yapıcak pekte bir şey yok aslında
Dünyanın sonu değil. Hiç olmamış gibi devam edeceksin.
Duygularini ifade etmen yanlis birsey degilki cevap vermiyorsa engelle gitsin bidahada anma
sanaldan değil de yüzyüze görüştüğünüzde duygularını açıklasan daha iyi olur
Önerim, ota boka her gördüğünüz erkeğe aşık olmayın. Erkeksizlikten bunlar hep
5-6 yıllık arkadaşım
pek dikkate almıyosa uğraşma çogu erkek sevdiginden mesaj bekler atmaz bak sen ne güzel atmışsın :)
Seni rezil seniiii 😋
Demek ki sanal kalmış
Hiçbir şey yapma bekle..
başka kısmetlere bak
Oturup aglicaksin Allahim ya
ben hiçbir erkek için ağlamam
Aferin
Ağla
ben hiçbir erkek için ağlamam
O zaman sektir et
KS den mi tanıştın
hayır
Olumlu veya olumsuz cevap vermesi gerekiyor. Biraz süre tanı umarım kararını söyler sana
O sevmio
Yoluna devam et
Demek ki olmamış
Unutmalısın