Kesinlikle B o zaman yakışıklı bir yüz 10 cm farktan daha önemli ama tip boydan daha zor bulunuyor maalesef. Gerçi türkiyede boy da çok kolay bulunmuyor da neyse
Anlasilan sen b sin turk erkekleri genelde hep kisalar zaten.168 benim benden 5cm uzun erkegi napayim bi topuklu giysem koltuk altima alip severim de...
Ay arkadasim bana gore cok kisa cok cok cok kisa anladin mi? Zaten fikrimizi sormussun herkes kendine gore olabi belirtir.150 kiz 173 e de tamam diyebilir ama benle olmaz
Ben 173 e kısa demedim ki seçenek sunmuşsun hangisi diye ben de fikrimi belirttim :D ama uzun olması benim hoşuma gidiyor yani biliyorum ben kısayım ama sevdiğim bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkeğin uzunu makbuldür. Mümkünse 1.70'in üzerinde olmalıdır. Zaten 1.90 falan olanlar havada karada gidiyor o ayrı bir mevzu..
Yakışıklı derken istediğimiz yüzü seçebilir miyiz kime göre neye göre yakışıklı?
Yani sana yakisikli helen 😀😀😀
Kesinlikle B o zaman yakışıklı bir yüz 10 cm farktan daha önemli ama tip boydan daha zor bulunuyor maalesef. Gerçi türkiyede boy da çok kolay bulunmuyor da neyse
Valla kizlarin çoğu 1,83 demiş hsjsjshs
Ne derlerse desinler inanmıyorum o zaman her uzuna bakarlardı ama sokakta yüzü güzel bir erkeğe daha çok bakılıyor
Valla benim tipim güzel ama 1,73 bakan yok😀😀😀
Ortalama üstü ile yakışıklı arasında fark var hangi tarafta olduğun önemli
Ne farki var😆
Yani ben a diycem sanirim çünkü boyum 1.76 ben sorun ediyorum ama karşı taraf sorun eder mi bilmiyorum uzun boylu biriyle birlikte olmak ister mi
Kesinlikle A dedim
Neden ki😀😀😀
173 tolere edilebilecek boy degil. cok kisa
Cok mu kısa Türkiye erkek boy ortalaması erkeklerde 1,73 kizlarda 1,61 hshshsh zeka seviyeni belli ettin su an
Anlasilan sen b sin turk erkekleri genelde hep kisalar zaten.168 benim benden 5cm uzun erkegi napayim bi topuklu giysem koltuk altima alip severim de...
Sen 1,68 sin diye 1,73 erkek kısa değil yani onu demek istedim birde çok kısa demişsin yani hani kısa desen yine tamam derim
Ay arkadasim bana gore cok kisa cok cok cok kisa anladin mi? Zaten fikrimizi sormussun herkes kendine gore olabi belirtir.150 kiz 173 e de tamam diyebilir ama benle olmaz
1,50 mi illa arada 20 cm mi olmalı 10 cm yetmiyor mu ayrıca boyuna göre mi seveceksin Allah akil fikir versin...
Su an boy konusuyoruz farkinda misin sana akil fikir versin hayatta 173 cm boyunla basarilar
ikisi de
Yakışıklılık boy ile olmaz ki yüz yapısı önemli?
183.
Boyun kaç
Yaa bunu sorma işte
Niye😀😀
160
Al iste 1,73 neyine yetmiyor 13 cm var arada
Topuklu falan giyince o 13 cm pek bisey ifade etmiyor iştee
Hangi topuklu 13 cm😀😀😀😬Maksimum 10 cm topuklularl 10 cm topuklu giyince 1,70 oluyorsun yine kısasın 1,73 erkekten
Ben 173 e kısa demedim ki seçenek sunmuşsun hangisi diye ben de fikrimi belirttim :D ama uzun olması benim hoşuma gidiyor yani biliyorum ben kısayım ama sevdiğim bir durum
Yani uzun boyu vegenmen normal ama 1,73 sana gayet ideal yani bence 13 cm sonucta
Daha önce hiç 173 sevgilim olmamıştı ama çok da önemli değil
Yani boy takıntılısin anladım çok saçma gerçekten
Takıntılı değilim o kişiyi seviyorsam boyu önemli değil
E hic o boyda erkekle çıkmadım dedin takinti iste
İyi öyle olsun