Ben aynı şeyi söylüyorum oda ben seni böyle de seviyorum diyor. Bir varsın bir yoksun ama hep burdasın seni arayıp darlatmiyorum ne zaman istersen o zaman gel diyor. Ben senin yaşadığın şehir değilim ama sen beni memleket bilmişsin dönüp dolaşıp yine bana geliyorsun ve buda bana yeter diyor. Gönül borcu nasıl ödenir hiç bilmiyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzelim çok film izleyip moda girmişsin madem iyi geliyorum kanka olalım ya da sana tertip bacanak diyim iki lafın belini kıralım dobloyla pikniğe gidelim derim. Haa sen bmw olsun pikniğe değil odaya gidelim diyorsan bi aşkın da olması lazım yoksa bir sürü kız varken neden tek sana saplanıp kalayım...
o tip insanlar tarzım değildir. kendisine iyi gelecek başka birini bulabilir kapı orada.. bağlanıp aile kurmayı düşünmeyen bir kadınla bir geleceğim olamaz kısa veya uzun.
kötü bir durum ne olduğunuz belli değil mesela kıskanacaksın ama elinden bişey gelmeyecek özleyeceksin sarılmak isteyeceksin o istemedikçe hep bir mesafe hep bir soğukluk olacak haliyle normal zaten sen onun neyisin ki onun hayatında yerin ne diye sorarlar adama
Ona karşı arkadaşça yaklaşmadığımı düşündüğü için bu yorumu yapmış olsa gerek. Farklı duygular besliyorsam şayet, daha fazla beklentiye girmemek için kendisine iyi gelsem dahi iletişimi keserim. İstemem yan cebime koy durumunu kimse kendine yakıştırmaz sonuçta.
Eğer kişiye karşı bir ilgim ve alakam varsa o kişiyi kaybetmek istemem Çünkü birine iyi gelmek bu hayatta gerçekten paha biçilmez bir şey ama derim ki geçmişte yaşanmış bir şeyler ki bu şekilde konuşuyor birine gerçekten deli gibi bağlanmış ki bayağı korkuyor
Ben de o şekil deyim ben şu an hayatıma alabileceğim bir insan düşünemiyorum Çünkü kaybetmekten korkuyorum bağlanmaktan korkuyorum Yaşadığım şeyleri tekrar edileceğinden korkuyorum o yüzden her zaman derim yaram yarasıyla denk olan biri ile karşılaşacayım ve her İkimiz de birbirimize ilaç olalım derim Çünkü tek taraflı bir şeyler ilerlemiyor ya da karşıdaki insan seni anlamadıgi sürece o ilişki yürümüyor O yüzden senin ne çektiğini neler yaşadığını hisseden bilen ve gerçekten anlayabilen bir insanla olmak gerçekten önemli bir şey
"Bağlan demiyorum bunu bende istemem sosyalleşip aktif olmak herkesin hakkı ama şunu demeden edemem sana iyi gelen birini silip atma çünkü herkes herkese iyi gelmiyor"
Merhaba. 🙂 "Bana iyi geliyorsun, ama sana bağlanmak istemiyorum" diyen birine direk acil çıkış kapısını gösteririm.
Kimse kusura bakmasın ama birilerine iyi geliyorum diye onun oyuncağı olamam. Bu gün ben iyi geliyorsam yarın bir başkası iyi gelecek ve beni bırakacak gidecek.
İlişki çift taraflı ve ciddi olmalıdır. Aksi halde bir taraf diğer tarafı kullanıyor durumuna düşer.
"Sen de bana iyi geliyorsun ama ben bana daha çok iyi gelebilecek birileriyle olmak istiyorum o yüzden bay bay." diyip saçma sapan boş zihniyetini koltuk altına sıkıştırıp yol verirdim. Her kuşun eti yenmez diye ne güzel demiş atalarımız bir kez daha gurur duydum. Kimse kimsenin yedek kulübesinde bekletebileceği bir takım oyuncusu değildir kusura bakmayın...
Bu biraz karşımdaki adamı ne kadar tanıdığıma ve söyledikleri ile hissettirdiğinin aynı olup olmadığına bağlı. Bağlanmak istemediğini söylemesine rağmen çoktan bağlanıp o değeri verdiğini hissedersem beklentimi minimumda tutarak bir süre daha yanında kalmaya çalışırım. Aksi halde hayır, hayatımda süreklilikte bulunmak istemediğini hissettiğim birinin yanında durmam.
Böyle konuşan birinin çocuklukta yaşadığı sorunlar vardır büyük ihtinal anne ve baba ilgisinden mahrum büyümüştür. Bu yüzden böyle olmuştur ve düzelmez. Hayatindaki tüm ilişkilere bu durum yansır Hayatını mahvetmesinden de ayrılmak en doğrusu
Ayy hızla uzaklasirim, vallahi bu tarz atarlı giderli ergen facebook triplerinden sıkıldım.😄 Madem iyi geliyorum ama baglanasi yok, keyfi bilir bana bulasmasin.😄
Tepkim ağır olur. Sırf ona iyi geliyorum diye yanında duracak değilim. Eğlenecek başka birini bulmasını ve hayatımdan defolup gitmesini söylerim biter.
Yahu bir de kapıdan kovsan bacadan gelen tipler var. Onlar ne olacak. Yahu reddedince kıymete biniyorsun sanki sülük gibi yapışıyorlar. Ne dersen de Yarabbi Şükür modundalar.
Bunu söyleyen zaten laf kalabalığı yapıyordur ciddiye alinmayacak kişidir ha aşığım seviyorum ama bağlanmak istemiyorum diyor sahtekar insandır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bunun için çok iyi bir söz var tam hatırlayamadım iki kelimeden oluşuyor ilk kelime s 2. Kelime g ile başlıyor ve toplam 9 harfliydi galiba hmm bir de bi kısaltması bar iki harften oluşan hatırlayınca yazarım...
Hem iyi geliyosam o zaman niye bağlanmıyon Allahın angutu derim. İyi geliyosam bağlan işte demi derim. Baktım hala kemküm yapıyo, hadi lan ordan derim giderim kendi yoluma işte bu. Böyle mal erkeklerin peşinde kendimi ziyan edemem.
Bi kere bağlanmak istemiyorum demekle olmuyo bası seyler bi anda kendini ona bağlanmış buluyosun eğer karsındaki kisiye açıldıysan sana bunları söylüyosa uzaklasmak icin sebep arıyordur diye düsünürüm.
Sende bna iyi geliyorsun aynı fikirde olduğumuza sevindim benim için sadece boş vakitlerimi degerlendirdigim birisin der gülümserdim... aşık olana kadar uğraşır sonra tekmeyi basardim
Valla beni de o bozuyor biladerim kal sağlıcakla yazardım kanka da. Ben de bağlanmak istemeyen biriyim. Sen benimle zıt fikirdeysen böyle diyebilirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kısaca " canım sıkıldığında konuşmak için kenarda hazırda ol, he bir de sevişiriz falan... ama sadece bu kadar " demek istiyor