Aşk İlişkileri Hayatımın aşkını ne zaman bulacagım? Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 19 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bi kaç kerecik kıza sarıldım sadece ne zaman hayatımın aşkını bulurum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Acaba ben evde mi kaldım 😞 Hayatımın aşkını ne zaman bulacagım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ephys Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çekingen falanda değilsin gibi nasıl olmuyor anlamadim 1 9 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Çekingenim aşko Yorumla ephys +1 yıl Burda hiç öyle değil ama:D Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Burada içimdeki şeytanı çıkarıyorum aşko Yorumla ephys +1 yıl İyimş Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Sen kendin misin aşko Yorumla ephys +1 yıl Anonim takılıyorum ben:D Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Vay bende Yorumla ephys +1 yıl Pek öyle değil gibi sanki Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Nasıl aşko konuşalım senlenden Yorumla
_HENa_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Bu kafayla bulamazsın 1 1 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Ben seni bulmuşum yavru zaten 🤭 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beklemediğin bir anda. 1 1 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Ya evlenemes evde kalırsam Yorumla
Lil_Keres Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bu işler nasip kısmet işi daha 19 yaşındasın önünde zamanın var. Umarım karşınıza doğru ve seven biri çıkar. 0 5 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Evlenemessem 🥺 Lil_Keres +1 yıl Bu yaptığınız bir tahmin ve anlıyorum kötüye yoruyorsunuz ama zamanın hangi kapıları açacağı belli olmaz. Ertenarif1717 +1 yıl Aşko hiç kızla konuşmadım Lil_Keres +1 yıl Bir gün gelir konuşursunuz. Ertenarif1717 +1 yıl İnşallah aşko sagol
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 24 yaşında 1 9 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Sen ciddimisin Yorumla çekirdek19 +1 yıl Evet ilerleyen zamanlarda konuştukların olacak ama hayatının aşkını 24 yaşında veya o zamanlarda Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Seninle yaşıtız senin olmuştur ama Yorumla çekirdek19 +1 yıl Ne olmuştur benim Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Manita Yorumla çekirdek19 +1 yıl Oldu veya olmadı konu sensin😂 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Gıcık Yorumla çekirdek19 +1 yıl 🙀💩😂 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Öff😒 Yorumla
Nurcin3 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Su yolunu bulur. 1 7 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Aşko yaşıtızsenü buldumu Yorumla Nurcin3 +1 yıl Bulmadı 😂 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Aşkp bide bana diyene bak Yorumla Nurcin3 +1 yıl Ya 😂 Yorumla Nurcin3 +1 yıl Daha bu yaşta nasıl evde mi kaldım diyebilirsin ki?Daha üniversite hayatin var (umarım korona biter ve netten eğitime devam edilmez)Üniversiteyi geçtim iş hayatin var daha Yani rahat ol Bu cümleyi kurmak için çok genciz 😂 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Hahaha Yorumla Nurcin3 +1 yıl Komik mi 😒😒😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çekingen falanda değilsin gibi nasıl olmuyor anlamadim
Çekingenim aşko
Burda hiç öyle değil ama:D
Burada içimdeki şeytanı çıkarıyorum aşko
İyimş
Sen kendin misin aşko
Anonim takılıyorum ben:D
Vay bende
Pek öyle değil gibi sanki
Nasıl aşko konuşalım senlenden
Bu kafayla bulamazsın
Ben seni bulmuşum yavru zaten 🤭
Beklemediğin bir anda.
Ya evlenemes evde kalırsam
Bu işler nasip kısmet işi daha 19 yaşındasın önünde zamanın var. Umarım karşınıza doğru ve seven biri çıkar.
Evlenemessem 🥺
Bu yaptığınız bir tahmin ve anlıyorum kötüye yoruyorsunuz ama zamanın hangi kapıları açacağı belli olmaz.
Aşko hiç kızla konuşmadım
Bir gün gelir konuşursunuz.
İnşallah aşko sagol
Bu milli sorunumuz kardesim
24 yaşında
Sen ciddimisin
Evet ilerleyen zamanlarda konuştukların olacak ama hayatının aşkını 24 yaşında veya o zamanlarda
Seninle yaşıtız senin olmuştur ama
Ne olmuştur benim
Manita
Oldu veya olmadı konu sensin😂
Gıcık
🙀💩😂
Öff😒
Su yolunu bulur.
Aşko yaşıtızsenü buldumu
Bulmadı 😂
Aşkp bide bana diyene bak
Ya 😂
Daha bu yaşta nasıl evde mi kaldım diyebilirsin ki?
Daha üniversite hayatin var (umarım korona biter ve netten eğitime devam edilmez)
Üniversiteyi geçtim iş hayatin var daha
Yani rahat ol
Bu cümleyi kurmak için çok genciz 😂
Hahaha
Komik mi 😒😒😒