Aşk İlişkileri Ömrünüzü yiyen biri var mı hayatınızda😀🤣? süslü_şirinn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ömrümü yedin Dediğiniz biri oldumu ya da hic😀Annem bana hep der🤣 Ömrünüzü yiyen biri var mı hayatınızda😀🤣? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İzmirdenEmre Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Ne çektiriyon öyle annene ki ömrümü yedin demiş sana 😆😆 benimde annem öyle der. Bu annelere ne çektiriyoz biz yaw 1 6 Yorumla süslü_şirinn +1 yıl Hep uslu bir çocuktum bilmiyorum ne çektiriyorum valla Yorumla İzmirdenEmre +1 yıl Dövüyor mu seni ara sıra? Yorumla süslü_şirinn +1 yıl Eskiden evet şimdi dovmez artık olmuşum 21🤣 Yorumla İzmirdenEmre +1 yıl Evlendirdi artık seni biriyle eversin baş göz etsin artık 😆😆😅 Yorumla süslü_şirinn +1 yıl He valla meraklı ama onun hayalindeki damtla benimki farklı olunca sorun yasıyoz Yorumla İzmirdenEmre +1 yıl Hahahaa Seninkini biliyorum da o nasıl damat hayal ediyor ki 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ömür törpüm yok. Kızım var sadece beni yoran. Onun dışında herkes iyi 1 0 Yorumla
umrumdışı_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl @Kravat_takan_adam üstüne çikolata sürüp yiyor. 🙄 2 2 Yorumla Kravat_takan_adam +1 yıl Mamama 🍫😏 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl 😒 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynn benimde annem der 🙄 1 0 Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Varr 3 1 Yorumla Asikbirilerii__ +1 yıl Kim o 🙄 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Annem. 🤦 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne çektiriyon öyle annene ki ömrümü yedin demiş sana 😆😆 benimde annem öyle der. Bu annelere ne çektiriyoz biz yaw
Hep uslu bir çocuktum bilmiyorum ne çektiriyorum valla
Dövüyor mu seni ara sıra?
Eskiden evet şimdi dovmez artık olmuşum 21🤣
Evlendirdi artık seni biriyle eversin baş göz etsin artık 😆😆😅
He valla meraklı ama onun hayalindeki damtla benimki farklı olunca sorun yasıyoz
Hahahaa Seninkini biliyorum da o nasıl damat hayal ediyor ki 😅
Ömür törpüm yok. Kızım var sadece beni yoran. Onun dışında herkes iyi
@Kravat_takan_adam üstüne çikolata sürüp yiyor. 🙄
Mamama 🍫😏
😒
Aynn benimde annem der 🙄
Evet Var Hayatımda Ömrümü Yiyen
Varr
Kim o 🙄
evet son 24 saattir var
anniskom
Cıks yok bekarım 😒