Yeme & İçme Herkes kendine yakışanı yapar ee siz naptınızz 😆 ben Kıymalı içli köfteee 😎? Ne yediniz yiyeceksiniz? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şekli ancak böyle oldu digerini yapamiyorum neyse ben yiyim geliyorum yorumlari okumaya 🙈😜😋 Herkes kendine yakışanı yapar ee siz naptınızz 😆 ben Kıymalı içli köfteee 😎? Ne yediniz yiyeceksiniz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlıık çok güzel gözüküyor👌❣️ En sevdiğim yemek bu arada😅 1 1 Yorumla gskız21 +1 yıl Saol canım ☺️❤️ Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ispanaklı ve patatesli börek yaptım 1 1 Yorumla gskız21 +1 yıl Ellerine sağlik cok severim 🤩 Yorumla
fairytaleshurt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Bugün aklımdan içli köfte geçti aslında görünce de tekrar canım istedi yahu evde olsam keşke 😂 1 0 Yorumla
BunuPalyaçoSöyledi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok severim içli köfteyi 😕 1 2 Yorumla BunuPalyaçoSöyledi +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla gskız21 +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıymalı börek yedik.. afiyet olsun 1 2 Yorumla gskız21 +1 yıl Sanada canım ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler 🙂🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ellerine sağlıık çok güzel gözüküyor👌❣️ En sevdiğim yemek bu arada😅
Saol canım ☺️❤️
Ispanaklı ve patatesli börek yaptım
Ellerine sağlik cok severim 🤩
Bugün aklımdan içli köfte geçti aslında görünce de tekrar canım istedi yahu evde olsam keşke 😂
Çok severim içli köfteyi 😕
Afiyet olsun.
Teşekkürler ☺️
Kıymalı börek yedik.. afiyet olsun
Sanada canım ☺️
Teşekkürler 🙂🌸
Tavuk yedim.
Çok güzel gorunuyo