AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Böyle söyleyenin tüm geceleri kadir olsa neye yarar ibadeti?
Saçma bir insanla evlenmişsin, umarım boşanırsınız.
Ablacım bebek olursada boşan bu gerizekalıyla bir ömür geçmez
ne diyelim bacım, adam seni istemiyo :(
sevdiremedin kendini adama , adamda daha iyilerini bulurum düşüncesinde.. çocuk sayesinde katlanıyorum demek istiyor.. biraz sorunu kendinde ara
bebegi aldır onun da hayatı kaymasın baba olmaz bundan ve o adamdan da boşan gec olmadan omur gecmez bununla zaten o seni bosar sonu yok bu isin
Ayıp etmiş anlık bir gafletle söylemiştir belki. Sen ona değer vermeye devam et değerini kısa sürede anlar. Yuvana sahip çık elinden geldiğince
Kız zaten gidip sormuş siniri geçince dediklerin konusunda fikrin hala aynimi diye kocası evet demiş daha nasıl sahip çıksın değer vermeye devam etsinmis böyle yapa yapa kendilerini bil halt sanıyorlar
Devamını okumamıştım adam sakin kafayla da aynısını demisse geçmiş olsun malesef
Çocuk olduğu için evliliğe devam ediyormuş bıkmış adam 🤣 bisanalim demiş pişman olmuş çocuk olduğuna
Ne yani bebeğin düşmesi için dua etti diye olacağına bu kadar emin ve düşerse de boşanalım mı diyor? Ne bu adam kahin falan mı?
boşver takma derim
Saçmalık. Daha yeni evlenmişsiniz ve adam cicim aylarında bile senden boşanmak istiyorsa gereksiz boş adamdır
Böyle düşünüyorsa keske o bebegi yapmasaymis. Bu adamla yasanmaz da olan çocuğa olucak. Çok düşüncesiz insanlar.
Ayy çok kötü. Valla ne diyim bilemedim ama biraz sabret o bebek aldatılmaz zaten doğsun hala bu halde olursanız ayrılın bence
İbadeti yapıyor ama boş yapıyor daha anlamını bile bilmiyor fazla uzatmadan boşan bu adamdan
Boşan donuna kadar al bu dangalakla bir ömür geçmez
Akıl fikir diliyorum kocana ayrıl gitsin şu pislikleri nerden bulduyonuz acaba ya
Direkt çocuğu aldır ve boşan ardndan nafaka al akli başına gelsin
Kendi çocuğunun ölmesini isteyen biri ne kadar dua ederse etsin günahkar dır
Madem seni sevmiyor cocuk niye yaptınız
Sevilmediğini hic mi anlamadın? Neden hamile kaldın?
Nerden bulursunuz bu adamlari ya o nasil dusunce bebek düşmesine dua ediyor
Valla bi ömür gecmez Adam senden sogumuş Sende soguduysan cocuk dogduktan sonra bile boşanabilirsiniz
Hiç mi ortamda doğru dürüst insanla evlilik yapan yok?
Hamilesin ve uyuman gayet normal. Bu adamla işin zor kardeş hakkında hayırlısı olsun
Boşanmalısın böyle bir yaratıkla Ömür geçmez Üzülen taraf hep sen olursun yolun başındayken boşanmanı öneririm
Çarşı karışmadan sen hayata karış kirli düşünceli olanı da geri de Bırak
Senin beynin düşmüş ama ben 3 aydır hala senleyim de
Bi insanı düşünün mücadele ediyor ama neden niçin mücadele ettiğini bilmiyor. Şimdi siz uyumuşsunuz olabilir eşiniz de dua etmiş ama neden dua ediyor bunun bilincinde değil insan Allah rızasını kazanmak Allah'ın sevilen kulu olması için dua eder bir taraftan bunu yaparken bir taraftanda suçu olmayan mahsum bi can için öyle düşünmesi size karşıda kırıcı olması çok garip Allah rızasını kadir gecesine bu denli bağlı olan bir insan bunları yapmaz yapmamalı.
Severek evlenmediği için böyle yapıyor çocuğunuz olursa değişir
ya bir git allah aşkına
sevmeyen adam çocuk olunca en fazla olsa olsa çocuğu sever
ki ondan da şüpheliyim
kadını yine sevmeyecek
sonra kadın çocuğumuz var deyip
ölene kadar bu sevgisiz hayata mahkum edecek kendini
Çocuk doğdu mu evin tabiatı değişir
o yüzden mi kendi çocuğunu öldüresiye döven anneler babalar var
sokakta büyüyen hatta dilendirilen çocuklar var
boş yapmayın
bir insan değişmez
40 gün dövsende bir insanı yola gelmez ki bir çocuk bunu hiç yapamaz
Herkes bir değil
asla değişmez inanmayın bilip konuşuyorum sadece çocuğun da hayatı mahvolur
Çocuk biraz da olsa eşine bağlar
bağlamaz
Hiç belli olmaz
tamam sen öyle san
Peki
Ayrıl da gel! Bu eşekle hayat mı geçer bi ömür mü geçer...
Sevgisi olmayan birinden nasil hamile kaldin ki? insan sevmedigi birine yaklasmaz ki.
Biz evlenmeye kız bulamıyoruz işten güçten fırsat bulup millet boşanmak için bahane arıyor lükse bak
Sanada geçmiş olsun erkek diye kalıba tüküreyim onun
bu kadar kötü bir aileye ki aile bile denemiyor cocuk mu getireceksiniz, cok ilgisiz ve sevgisiz büyütülür, hic bir cocuk bunu hak etmez aklınızı başınıza alın ve boşanın daha önünüzde kaç yıl var elbette sevdiginiz birini bulursunuz
bir ömür nasıl birlikte olacaksın böyle bir adamla?
bu söylenir mi?
hem de hamile bir kadına..
Kusura bakmayın ama ikinizde brirbrinzden cahilsiniz olmuyorsa o çocuğu yapmanın suçu ne boşanmak istiyorsa vur tekmeyi gitsin
Ilac milac bisey yap düşür şu cocuğu o adamdan bir iz bile kalmasın hayatında
Aboo sen Bebek dünyaya gelsene boşa o cibiliyetsizi
Bacım hemen ayrıl ve aşk acısı çeken ne dizi ne sarkı ne film falan izleme aşk acısıda çekmezsin hemde ayrıl hemen hemen hemde bizide haberdar et noldu diye
O adamdan (!) o çocuğa baba olmaz. İmkanın varsa boşan.
İnsan değiller derim güncellemeye Allah sabır versin
boşan direk böyle sevmek mi varmış aga duyunca şaşırdım iyiki çocuk olmamış ziyan olurdu yazık ne diyim başka
hata sende falan değil bakma sen ona
Büyük ihtimal trol ama doğruysa da gidin dindar birine danışın çocuğu da sakın aldırma
Buna kim neden dislike atar aw
Onu bunu bilmem de öyle düşünen bir adam ile evlilik yürümez
şerefsizdir. sadece üremek için evlenmiştir. hayatta başka bir vasfı yoktur.
git kürtaj ol daha iyi bebek sevilir mi ya ses yapar ağlar bir dünya masraf
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır anlamak gerçekten çok zor. Bebek sevilir mi ne demek? Keşke zamanında sizin aileniz de böyle yapsaydı da siz dünyaya gelmeseydiniz.
brn çocuk hiç sevmiyorum sevmek zorunda değilim bu yüzden de evlensem bile yapmayı düşünüyorum... aile konusuna gelince de hu onların problemi
ibadetinden sana ne ki ablacim.
salak insanlari takma
bebek düşmese bile ayrıl
yani senden boşanacakmış zaten bebeği de bahane ediyor
Sen bebeğe bağlama hemen git boşan bu adamdan
Ne olursa olsun insan karısına prenses gibi bakmalı kocaninki gibi düşünceler çok yanlış. İleride geçmişe dönüp baktığında keşke o gün bosansaydim dersin , yazık olur sana da çocuğuna da. Ondan doğru düzgün Baba da olmaz koca da olmaz. Yol yakınken vazgeçin bu evlilikten. Yuva denen şey yok zaten sizde
Benim korkum yarın bir gün bu adam çocuk düşsün diye kadını da döver, aslında böyle insanları toplum önüne çıkaracaksın herkes sıra ile yüzüne tükürecek
@pi-sayısı Akillanmaz ki yaptığını yine savunur , herkese çare olamıyor bu tarz şeyler
Biraz ön yargı oldu ama , bazılarına cidden ne yaparsan yap çözüm olmuyor o düşünce kafasından cikamiyorlar ne yazık ki
Bebek düştü de ve direkt boşan çocuğuna yazık bu zihniyetle hem kendi hayatını mahveder hemde çocuğunun hayatını
Boşanmak istiyosa bence hiç durma bebek doğar doğmaz boşan. Bu adam şimdiden böyleyse ilerde seni aldatabilir
Gercekten çok üzücü bir durum. Eğer imkanın varsa sen boşan zorla sevemez kimse seni yapacak bir şey yok canım bacım
Bebege yazik ya keske zamaninda deseymisde aldirsaymissin karaktersiz adam
Bebeğin doğmasını beklemeden ayrılmayı düşünmeni tavsiye ederim
Böyle bir adamla evlilik yürümez yol yakınken kurtar kendini
O bnce ayrılmaya bahane ariyor
Nasıl insanlar var ya görünce midem bulanıyor
Aynı durumu yaşadım. Sonra kan gördü ağladı üzüldü çocuğu için.
O adam filan değil insan olamayan şeyi hadi ordan edin inşallah mutlu olursun
Zaten aradaki köprü bebektir o halde. Kendine başka köle arasın
Çok komik bir durum diyorum. Kocan salağın teki.
Böyle erkekleri... Lazım valla yaa knk kocan diye bişi demiyom tam bi kardeşim
bir an önce boşanmaya bak..
Böyle bi adamla hala evli kalmayı düşünüyor musun?
Ev işini aksatıyorum. çok uyuyırum o yüzden böyle diyor.
Hamileliğin ilk 3 ayı sürekli uyuman yorgun olman normal.