flörte ve sevgiliye sorulmaması gereken sorular sizce nelerdir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her şeyi sorabilirim, cevaplamak zorunda değil sonuçta onun derdine mi düşücem bide merakım kalsın istemem ha cevaplamazsa kendi bileceği iş
Neden ailenle tanıştırmıyorsun? Evlenecek miyiz? İlişki nereye gidiyor?
Beni seviyor musun? Bence bu cümle biraz yanlış olabilir. Onun sevgisine muhtaçmış gibi ve ona bağımlıymış gibi bir soru bana göre. Tabii bilemem😂
Bence sevgiliye her şey sprula bilir fakat flörtken herşeyi sorman biraz yanlış olabilir
Flortgen zaten sevgililer aynı kim mılyoner olmak ister programı gibi 😁 soru cevap seklinde yürüyor ilişki... Kimse beyin uyumuna kafa yapısına bakmıyo.. Ve nedense her iki tarafta gecmişi öğrenmeği kendilerinde hak olarak görüyorlar.. Tamamen boktan Bi mevzu
Ya flörte cinselik soramazsın bana bir flörtüm gelip sorsa ne oluyor amacı ne diye düşünürüm kadın beyni ama sevgilim sorsa çok takmam ya aslında geçmiş biraz da önemli ne yaptığın değil ne yaşadığın ne yastıkların önemli
seni yargılarsa naparsın
Bana göre benimle olduktan sonrası esastır.. Benden öncesi onun gecmişi dir... Ben benimle olan geleceğine bakarım. Gecmişe takılı kalırsan üzersin üzülürsün.. Gecmişi ilişkide canta gibi yanında tasımaya gerek yok... Yoksa durmadan cantayı karostırır durursun ve cantadan ne cıkacaga hakkında zerre fikrin olmaz.. İlişkiyi ayakta tutan metal saygı ve sevgidir... Sorgulama Bi işe yaramaz
Beni yargılarsana zaten doğru insan değildir ya da ben onu yargılarsam
İlişki aslında saygıdan ibarettir
Yargılamak zaten başlı basına ilişkide temel sorun olmustur.. Bi insan neden bir ömür geçirmek ıster ki yargılandığı Bi ortamda.. Yargılamak yerine... Saygı duymak daha erdemlidir
katılıyorum herkes böyle düşünse hayat daha çeklilir hale gelir
Benim düzenli ilişkim. Olmuyor bununda merek ediyorum 20 yaşındayım aşık olmadım hiç uzun ilişkide yaşamadım
Bence herkese gerek yok kişi kendi düşünce hayat daha güzel olur.. Bilmiyorum belki daha ozgur Bi ülkede yasadıgım için böyle yorumlamıs olabilirim
@uGuRCaN03 nerde yasıyosun
Beyza aslında sen uzun ilişki düşünmek yerine 20 yasındayım ve beni anlayacak Bi insanla nasıl karsılasırım diye dusun sen daha iyi... Önemli olan dogru insanı bulmak.. Uzun ilişki demek mutlu mesut ilişki demek degil
Belgium..
@uGuRCaN03 iyiymiş
Doğru insanı beklediğim için aşık olmadım belkide nerelisiniz siz
Gayet iyi..
TR de büyümedim.. Sığ düsüncede ol madım. En önemlisi sevgi ve aşk konusunda asla ama asla düsünmek zorunda kalmadım.. Çok acı bişey aslında bilşyormusun kızların Türk erkekleri hakkında Bi ilişkiye başlamadan önce düsünmeleri..
Kesinlikle romantiklik 0.. çoğunda saygı 0 yargılama yüzde yüz
Türk kızlarının temel sorunudur aslında '' dogru İnsan '' şeması.. Buda hep küçüklükten gelen beyaz atlı prens düşüncesidir... Hep dogru insan olsun istersin ama illaki Bi yerlerde yanlıs oluyo. Mükemmel hayat ve mukemmel ilişki yoktur.. Herseye ragmen ayakta duran ilişkiler vardır... Saygı en öenmlisi
Benim psikologum olur musunuz ahahshhs
İlişkide en önemlisi huzurdur aslında mutlu olmak değil. Bugun mutlu degil sen yarın ya da sonraki gün illaki Bi şekilde mutlu olursun mutlu edersin.. Ama ilişkide huzur kayboldu mu degil bugun yarın uzun zaman huzurlu olamazsın.. Karsı tarafa saygı gösterdiğini hissettirsen ona en buyuk mesajı vermiş olursun.. Oda seni önemsiyorum demektir... Saygı duymazdan afedersin siklemiyor manası oluyo
@uGuRCaN03 evet illaki bi huyu ters geleblir ama onu o yapan şeydir o
Aslında temel kavram şu özetle... Erkek sen benimsin demek yerine.. Emanetimsin der ise... Kadın ise erkekten korkmak yerine kendini komple emanet ederse hersey düzelir... İlişkide her İ k İ tarafında gercek yüzünü karanlıkta görebiliyorsan basarmıssın demektir.. Yoksa florten oteye gidemessin
Aslında insanı en güzel sevme şeklidir hatalarıyla sevmek
duygulandım bu doz yeter bana ahahah
Altına imzamı atarım 😁 hatalarıyla sevemiyecegin Bi insanda mükemmellik bekleyemezsin... Hata insanın ömür boyu sürecek tek gerçektir..
Ağlicamm hahahshs
Bi kızda sevmen gereken organ kalp iken başka organlar ile ilgilenirsen... Onu köle görmekten başka öteye gitmezsin
neyse sakin kalalım hahaha herkesin kalbine göre versin allah insallah
Amin Allah dogru insanlar yerine kalbinin yerini bilen insanlar ile karsılastırsın.. Ve Allah herkese niyetinin güzelliğinde sevgiler versin... Geri kalan hersey boş
@uGuRCaN03 amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Sanırsam amin yazarken Bi iç çektin 😁
@uGuRCaN03 hahaha kesinlikle 25 i boşa değil
İnşallah düsüncesi ile değilde sevgisi ile iç çektiren Bi erkekle karsılasırsın eda... Kızlar mutlu oldukta dünya güzelleşir...
@uGuRCaN03 umarım. ikinizin de yorumlarına teşekkür ediyorum. hayırlı bayramlar
Rica ederim hayırlı bayramlar
Bakire misin sfhkbfhll
Hep sorulur🤷♂️
Sorulmaması gerek bencesi 😏
@Cebeufuk hep soruldugunu senden ögrendim
Ahahahstsfds
Hala soruluyor mu
Bilmiyorum valla burda gördüm millet tanımadığı kızların sorusuna bile yazıyo sdhjkchmzd 😂
Tabi canım ilişkinin belli aşamasında başlar erkek; daha çnce sevgilin oldu mu? Ben çok aşmış biriyim anlatabilirsin... sonra konu oraya kayar... kız saflık yapıp anlatırsa bukez muhabbet oraya takılır, onla yaptın neden benle yapmıyorsuna kadar gider
Ama yorum yapılmaması daha kötü, düşünsene kimse seni iplemiyor🤷♂️
Cok sacma Bi düşünce kızın sadece bakire olması Bi erkegın tüm dunya sını güzelleştirmiyor neticede.. Hayata bakiremisin sorusu ile bakmak yerine... Ömürlükmüsün diye sormak daha ılımlı kanımca
@uGuRCaN03 kesinlikle
Geçmişi çok istemiyor ise
Daha önce ilişkin oldu mu
Beni seviyomusun diye sormayın aman diyim
Hiçbir şey sormana gerek yok :)
eski ilişkileri
Pek umrumda degil 😁