Sevgilim tarafından sorulan hiçbir soru beni rahatsız etmez o bana gelmiş bir armağan, hayatımı renklendiren beni yaşıyor hissettiren tek insan o. Onun yaptığı hiçbir şey beni rahatsız etmez. Isterse günlerce aynı soruyu sorsun. Başımın tacıdır.
Sevgi farklı birşey tabi o ayrı ama her konuyada çok müsade etmek bazen hoş olmuyor işkillenmek ve güvensizlik konusunda zirve yaşyan insanlar oldukça sonuçta karşı tarafın ne hissettiğini veya sevgisinin nasıl bir boyutta olduğunu kestiremiyor insan...
@SıkıntılıHerif Ben paranoyak derecede kıskanç bir insanım. Mesela o bilgisayar destekte çalışıyor hiç kız yok ama satış danışmanı bir bayan ile konuşunca bile ben kıskançlık krizine giriyorum o da buna katlanıyor mesela zoruna gitmiyor bu durum. Sürekli niye onlinesin diye soran bir tipimdir de :D Birbirimizi tamamlıyoruz. Ben güvenmek için soruyorum o güven sağlamak için cevap veriyor. Cevap ver zorsunulacak bir şey değil bence. Bizim toplum çok abartıyor "Ben babama hesap vermem, o kim" falan diyenler var. e öyle yaparsan güvenezsin de doğal
Ne kadar maaş alıyorsun? Evin var mı? Arabanı değiştirmeyi düşünmüyor musun? Eski sevgilinle / eşinle neden ayrıldınız? Çocuklarına nafaka ödüyor musun? / Ne kadar?
Herşeyi sorarım sorulmasıda rahatsız etmez zaten doğal olarak eğer bir soruya cevap veremiyorsa ve bende cevap veremezsem şüphe oluşur şüphede önyargı oluşturur
Aynı sorunun birden fazla sorulmasıyla beraber bazı konular vardır bunu sevgilim sormaz çünkü bunu biliyordur dediğim konularda hayal kırıklığı yaşatacak sorular örneğin sen söyle birimisin böyle birimisin gibi bilinmesi gereken konuları gözlemleyip öğrenmesi gerekirken sorma gereği duyulan sorular sorulmamali
Ben hiç bir zaman sevdiğim kadını geçmişiyle yargilamadim yargilamam da çünkü geçmiş benim le ilgili değil ama benimle geleceği daha önemli benim için o yüzden geçmiş le ilgili soru sormam ama gelecegi görmek adına sorabilirim
Ondan önceki özel hayatım eski sevgili mevzuları vs. Ne demiş üstad Necip Fazıl “Ben Geçmişimi buruşturup çöpe attım onu karıştıran ya ittir ya çakal” ya da böyle biseydi iste
Herkesin geçmişinde illaki bı hayatı vardır onamli olan bundan sonra seninle bir ömür geçirmek isteyip istemediği sen buna karar vereceksin geçmiş kimseyi baglamaz
Ben birisiyle konuşmaya başladığımda sorduğu her soruya gıcık oluyorum adam merak ettiği için ne yaptın bugün diyor küfür ediyorum ne diyeyim Allah ıslah etsin beni fghngf
Başka kızlar var değilmi güzel kızlar? Lan yok işte kim bakar bu tipe. Heye sıraya girdiler benle olmak için. Seni zor idare ediyoruz başkası şöyle dursun. Brc
Nerdeydin bu saate kadar Benden önceki kız benden güzelmiydi Abartıyorsun ama cümlesi Sinirlendiklerinde boşver kelimesi (deli eder) Bana hiç ilgi göstermiyorsun (bu klasik zaten) Daha vs kitap olur yazsam
@xxxasssss iyi ya bir sen kalmıştın yorum yapmayan 😂 yatarım istediğim kadar kisiyle buna o karisamaz hatta kimse karisamaz ortalıkta biriyle yatmayan mi kalmış acaba
Evet bıktım artık soru sorulmasından soru soruyo tanışıyoruz sevgili oluyoruz ayrılıyoruz başka biriyle tekrar başka biriyle tekrar gerçekten çok sıktı artık ben hayatımın merkezine koyuyorum onlar defolup gitmeyi tercih ediyo yolları açık olsun benden güzel sebebi bulurlarsa da boynum kıldan ince...
En İyi Cevaplar