Benim hiç flortum olmadı ailem ve çevrem gereği bu şekilde yetistirildim sadece tanıştığım konuştuğum insanlar oldu şimdi yaşım 30 artık evlilik düşünüyorum. Gençlere bakıyorum herşeyi serbestçe yaşıyorlar hangisi doğru sizce evlenerek mi yaşamak yoksa evlenmeden farklı farklı erkeklerle mı takılmak
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Madem bu yaşa kadar bekledin evlenene kadar sabret bence
Yok öyle zaten ama ben doğru mu yaptım yoksa çok şey kaybettim mi noktasindayim
Bazı şeyleri kaybetmişsin evet ama geçti artık 😂
Neyi kaybettim mesela
Yaşanmamış olan şeyleri gençliğini
Yaşayıp pişman olsaydım?
Pişman olmazdın emin ol
Farklı insanlar tanırsan en azından kafanda nasıl bir insan istediğinin profilini daha detaylı oturtmuş olursun. Dezavantaj olarak görmüyorum o yüzden
Bekâret olayı hakkında ne düşünüyorsun
O kişinin kendi tercihi tamamen. Benim için önemi yok
Farklı tatlar her zaman iyidir. Kafana göre takıl neye saklıyorsun ki kendini
Eşime onun için özel olmak istiyorum
Eşin onunla bununla yatıp kalkmış olacak ama belki
Ben onun için farklı olucam ama yattıkları nikahsız vermişler ben onun eşi olmuşum
Farklı olucam eşimin olucam diye diye 30 una kadar hiçbişey görmeden gelmişsin. Tamam bekareti koru da bazı şeyleri de tecrübe et yine o kadar kapalı olmak iyi değil bence
Haklısın ama olmayınca da olmuyor duzgunu hiç çıkmadı ya da içimi ısıtan hep bir engel çıktı beklemedeyim 😏
Sen biraz kasıyosun bence kendini ya. Hoşuna giden biriyle yap işte. Çok düzgün işinde gücünde olmasına da gerek yok sonuçta. Böyle görüp canının istediği biri vardır herhalde demi 😂 😂
Yoo napim ben culsuzu eğitimli görgü medeni olacak 30 larda olacak beni hayatına alacak ki bende benimle yatmaya layık göreyim
Ya önüne gelen culsuzla yat demiyorum tabiki. Yok mu çevrende eğitimli, zengin, yakışıklı birileri gözüne kestirdiğin 😂😂
Olsa evlenicem niye bedavadan veriyim kızım mal mısın 🤭
Öyle erkekler genelde evlilik istemiyo kii. Sevgililik gibi takılmayı seviyorlar ondn öyle dedim yoksa ben de bilirim bulmuşken kapamayı 😂😂
Benim 1 tane düzenli ilişkim olamıyorken millet çoklu yaşıyor, helal olsun ! Tahammül eşiğini çoktan aştım ben. Uğraşamıyorum.
Ben de senin gibiyim ondan soruyorum doğru yapıyoruz onlar mı hayatını yaşıyor bilemedim
Doğru olan kanımca biziz. Çünkü erkekleri çözdüm ben ya. Çiçekten çiçeğe geziyorlar sonra bizim gibileri istiyorlar. Samimiyetsiz varlıklar.
Benim teyzenin torunu var şimdi 21 yaşında kız güzel ve bakımlı ama cazgır bir kız üniversite okumaya Ankara 'ya gitti iki yıllık okudu o sırada tıp hukuk öğrencileriyle çıkmaya başladı hatta iliski yaşamış annesi de hoş karşılıyor kizmiyor ysni sence bu doktor bu kızı alır mı
flört ettiğin kişiye ait değilsin çoklu olabilir. sonucta boş muhabbet ediyosun. biri zaten aralarından sivrilirse diğerlerine yol verirsin. gereksiz kurallardan kurtul
Anlamadım daha detaylı aciklasan
yani istediğinle flört et. bi kişiye ait hissetme. sevgili değilsin sonucta. istersen 5 erkekle konus. bu seni kötü yapmaz. biri dikkatini cekerse diğerleriyle muhabbeti kesersin zaten
Ben cinsellik yaşayanları sordum nikahsız ilişki yaşayan kızlar nasıl bu kadar rahatlar pismanlsr da caktirmiyorlar mı
kimisi evet pişman ama kimisi umrunda değil. aile ve cevresi bu konuda rahatsa oda rahat. ama rahat cevrede büyümeyenler tabi ne halt yerim diye düşünüyor. kötü yanı sırf o haliyle evlenebilmek için olmadık insanlarla evlenenler oluyor.
O tipler hep takilmalik ilişki yaşar o zaman adam gibi evliliği yuvası olmaz diyorsun
anlaşamadık galiba seninle. kızlardan bahsettim ben. bekareti giden kızdan bahsettim. ama her sevgilisi olan seks yapmıyor sonucta ya da bekaretini kaybetmiyor. ama herseyden uzak durmakla da evlenmek zor
Hangisi doğru ilginç soru
Doğruyu yanlışı bilmiyorsan diyecek bi sey yok
Biliyorum ama şu an ben yalnızım özgürce cinsellik yaşayan kızlar daha mutlu ondan sormak istedim
Özgürce cinsellik yaşayan sonra da deliren anne olacagim diye ortalıkta dolanan ama evlenemeyen insanları görüyorum.
Nasıl bir mutluluk senin gördüğün
Benim gorduklerimin sonu husran
Benim teyzenin torunu var şimdi 21 yaşında kız güzel ve bakımlı ama cazgır bir kız üniversite okumaya Ankara 'ya gitti iki yıllık okudu o sırada tıp hukuk öğrencileriyle çıkmaya başladı hatta iliski yaşamış annesi de hoş karşılıyor kizmiyor ysni sence bu doktor bu kızı alır mı
Esin için özel olmak istiyorsun ama eşin sana özel olacak mı?
Ben bu konuda kadını daha çok yargiliyorum kendilerini acmasinlar onlar da benim gibi davransinnlar kim kime birşeyi zorla yaptırır kadın kendini açarsa erkek de yapar yani kimse bunu inkâr etmesin önce kadın sakinsin ki meydan namuslu iffetli kız görsün
Şimdi biri ile birlikte olmak namussuzluk değil böyle düşünmen de biraz saçma
Biriyle birlikte oldu anlaşamadı ayrıldı sonra başka başka derken hatun farklı tatlara alıştı evlense de ysni eşi kabul etse de bu defa kendisi rahat durmayacak evlilikte ufak tefek sorunlar aldatmak için ona bahane olacak
Aldatmak başka bişey biri ile olmak başka bişey isteyen istedigiyle olabilir yani bu onun namussuz olduğunu gostermes
Nikahsız ilişki yaşayan kızın hem aklı hem namusu eksiktir bu kadar net
Namussuzluk tan bahsediyon ama burda çoklu flört soruyosun o nasıl olcak
İşte ben de onu soruyorum bu durumu avantaj mı görüyorlar diye 😂
Gören vardır neden olmasın ki
Diyelim evlendin eşine de ilk oldun ama eşinin isteklerini karşılayamıyorsun seks hayatınız da çok kötü o zaman napican peki
Böyle bir sorun yaşamam için evlenmeden başka erkeklerle ilişki yasamaliyim öyle mı 😂 kocam sorarsa da seks tecrübesi edinmek için seni mutlu etmek için baska erkeklerle yattım derim mantıklı
Ben başka erkekle yat demedim ki ya da tecrübe edin demedim sorumu iyi okumanı tavsiye ederim
Seks hayatı kötü diye birşeyi ben bu sitede görüyorum su içmeyi daha zevkli hâle getirmek için kaç farklı yol debeyebilirsin ağzına alican yutacan burda maneviyatını gelistirmeyen insanlar birarada yaşamayı beceremiyor bunu da cinselliğe bağlıyor herşey cinsellik değildir evliliğe sadece cinsellikten ibaret bakarsak eğer zaten bir süre sonra monotonlarsacsk ve anlamsız olacak
Evlilik sadece seks değil zaten ama büyük çoğunluğu bu olucak merak etme
Duygular varsa seks muhteşem olur zaten diğer türlüsü sevmediğin yemeği sırf açlığını yatıştırmak için yemeğe benzer
Sevsende sevmesende karnın açsa yersin ama 😂😂
Kişilik meselesi şahsen 19 yaşındayım flört falan bana saçma geliyor takılmıyorum ama sohbet edecek birini arıyor insan
Senin için burçak seçeneğin olması iyi karşılaştırma açısından ama karşıdaki insanlar için kötü bir durum , sonuçta tek değiller
Birçok seçenek**
Çoklu flört ne demek
Yanı çok erkek hayatından geçmiş birden fazla
Karaktersizlilk 😂
Hangisi karekterdizlik mesela
Birden fazla sevgili gibi konuşman
Ben yapanları sordum
Hhıı ozaman soryy