Aşk İlişkileri Telefonunuza gelen bayram mesajlarına geri dönüş yapıyor musunuz? HzLuciifer Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vallaha yoruldum sabahtan beri 100 kişi mesaj attı yazsam bir dert yazmasam bi dert..#HzLuciifer Telefonunuza gelen bayram mesajlarına geri dönüş yapıyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Ay o kadar yapmacık geliyorlar ki bir görseli alıp herkese atmak🤢kuscam abi 1 8 Yorumla HzLuciifer +1 yıl Valla igrencc😒 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Engelleyesim geliyor çata pata Yorumla HzLuciifer +1 yıl Böyle yapınca mutlu olduk sanıyolar ucuz işçilik resmen tek tek yazsalar keşke 😄😄 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Biri de yazmış sevenin var belli🤢 adamlar kime bayram mesajını attığını bilmiyor ki yahu hepsi toplu mesaj 😡 Yorumla HzLuciifer +1 yıl Samimiyetsiz hareketler bunlar mutlu olmuş gibi yapalım bizde 😄 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Yapmıyorum, mutsuzum arkadaş 😀 Yorumla HzLuciifer +1 yıl Sende benim gibi görüldü at bırak hiç uğraşma 😄 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Öyle yaptım valla 😬 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O iletildi yazısını görünce hiç cevap veresim gelmiyor ama ayıp olmasın diye geri dönüyorum. 1 2 Yorumla HzLuciifer +1 yıl Kaç kişi yazdı ki ben 30dan sonra saymayı bıraktım djdjd Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Bilmiyorum. Djdjd Bakmadım zaten pek whatsappa. Djdjd Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Peki aramalar 🥺🥺 Büyük küçük demeden arayanlar😅 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yorulma cevapla hepsini, sevenin var demek oluyor ne güzel 1 3 Yorumla HzLuciifer +1 yıl Toplu mesaj atıyorlar ama sevgi mi oluyor bu 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun o da bir şey 😂 Yorumla HzLuciifer +1 yıl 😂😂 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kimse bayram mesajı atmadı bende kimseye atmıcam kimseyi aramıcam 😌 2 0 Yorumla
SabriiAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl @TuzeyKekinoğlu nun günlük 6 öğün bayram kutlamasına nasıl geri dönüş yapmiyimm 🤣🤣🤝 hdhxjxjxj 2 1 Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl https://youtu.be/fBHtf57gzIk ✌🤣✌🤣🤣 Yorumla
Pamukprincess19 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. hayırlı bayramlar de geç napcan sonuçta bir kere oluyor böyle şeyler 1 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Rehperim de sevmediğim insan olmaz çoğu sevdiklerim o yüzden geri dönüyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ciao🦇Pek sevilen bir insan değilim. 2 kişi atmıştı biri ailemden diğeri uzakta bir arkadaş. 1 0 Yorumla
U-Mutsuz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Toplu mesajlara cevap vermiyorum. Seni önemsese zaten özel olarak yazar. Toplu atmaz 1 0 Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece yakın arkadaşlarıma döndüm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç kimse atmadı ki 1 2 Yorumla HzLuciifer +1 yıl Sanırım erkekler özel bisey bu kızlar boş işlerle uğraşıyor belli Yorumla HzLuciifer +1 yıl Uğraşmıyor olacaktı Yorumla
dontspeakx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Evet cvp veriyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay o kadar yapmacık geliyorlar ki bir görseli alıp herkese atmak🤢kuscam abi
Valla igrencc😒
Engelleyesim geliyor çata pata
Böyle yapınca mutlu olduk sanıyolar ucuz işçilik resmen tek tek yazsalar keşke 😄😄
Biri de yazmış sevenin var belli🤢 adamlar kime bayram mesajını attığını bilmiyor ki yahu hepsi toplu mesaj 😡
Samimiyetsiz hareketler bunlar mutlu olmuş gibi yapalım bizde 😄
Yapmıyorum, mutsuzum arkadaş 😀
Sende benim gibi görüldü at bırak hiç uğraşma 😄
Öyle yaptım valla 😬
O iletildi yazısını görünce hiç cevap veresim gelmiyor ama ayıp olmasın diye geri dönüyorum.
Kaç kişi yazdı ki ben 30dan sonra saymayı bıraktım djdjd
Bilmiyorum. Djdjd Bakmadım zaten pek whatsappa. Djdjd
Peki aramalar 🥺🥺
Büyük küçük demeden arayanlar😅
Yorulma cevapla hepsini, sevenin var demek oluyor ne güzel
Toplu mesaj atıyorlar ama sevgi mi oluyor bu 😄
Olsun o da bir şey 😂
😂😂
Kimse bayram mesajı atmadı bende kimseye atmıcam kimseyi aramıcam 😌
@TuzeyKekinoğlu nun günlük 6 öğün bayram kutlamasına nasıl geri dönüş yapmiyimm 🤣🤣🤝 hdhxjxjxj
https://youtu.be/fBHtf57gzIk ✌🤣✌🤣🤣
hayırlı bayramlar de geç napcan sonuçta bir kere oluyor böyle şeyler
Rehperim de sevmediğim insan olmaz çoğu sevdiklerim o yüzden geri dönüyorum
Ciao🦇
Pek sevilen bir insan değilim. 2 kişi atmıştı biri ailemden diğeri uzakta bir arkadaş.
Toplu mesajlara cevap vermiyorum. Seni önemsese zaten özel olarak yazar. Toplu atmaz
Sadece yakın arkadaşlarıma döndüm
1 kişi bile yazmadı valla kafam rahat
Hiç kimse atmadı ki
Sanırım erkekler özel bisey bu kızlar boş işlerle uğraşıyor belli
Uğraşmıyor olacaktı
Yazanlara yazıyorum
Evet cvp veriyorum
Kimse atmasın istemiyorum laln