Kızlar, aşk ilişkileri klasik?

öncelikle merhaba güzel kalpli insanlar izmirde oturuyorum yaşım 18 bir kızla konusuyorum yaşı 16 2 haftadır konusuyoruz cok yakın mesefalerdeyiz bn ılk ona mesaj attıgımda sevgılım var dedi bnde ozur dıleyerek gerı cekıldım 30 dkka sonra mesaj attı aklına nerden geldı yazmak falan dedi bende uzun zamandır yazıcaktım hoslantım vardı dedım tamam dedı sonra bıdaha mesaj attı arkadaş olalım dıye iyi hos konustuk ettık baya tanıstık konusma tavrı cok guzel sevgılısnı sordum nerde oturuyor dıye hatayda oturuyormus 4 yıldır arkadaşlarmış 5 aydır sevgiliyz dedi aklımıza dank etti sevgılı olmaya başladık dedi yasını adını soylemedı banada sureklı yazıyor ama knka kelımesı falan fılan hıc kulanmıyor arkadaş gbi konusmuyor bnımle bn cok heveslenıyorum ama ne yapıcagımı bılmıyorum yakın bı zamanda yakınımızda bır cafe var oraya oturmaya cagırıcam konusucam ama acılmıcam daha profılını falan dıdık dıdık ettım ama svgılısıne aıt bır sey gormedım sızce yalanmı soyluyor lutfen bana yardım edın arafta kaldım Allah rızası için cvplarınızı bklıyorum bnı gorun lutfen sımdıden cvplayanlara teşekkürler iyi günler
Kızlar, aşk ilişkileri klasik?