Sorum daha çok inançlı veya kapalı bayanlara. Yanlış anlaşılmasın açık olanlar inançsız demek istemedim. Ama kapalı olanların görüşünü daha çok merak ediyorum. Kapalı olmak sizin için aşk ilişkilerine engel mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
o aşk uzaktan sevmeyse zaten buna engel olamazsınız ama bahsetriginiz aşk yakin temas, el ele tutma vb iceriyorsa dogru bulmuyorum.
Bu durumu tam anlamıyla kabullenmiş bir yapıdasınız öylemi anlıyorum
Evet doğru anlamissiniz.
Sevginiz sizi buna sürüklese sevginizi yarıda bırakmayımı tercih edersiniz peki. Çok sevdiğiniz kişi karşınızdaki. Soru yanlış anlaşılması erkek istiyor demek istemiyorum. Sizde nefis olarak istemeyr başladınız. O noktada sevgililiği mi bırakırsınız
Seviyorsan gel iste derim. Benim duygularımla oynanmasi benim zoruma gider. Oyalamasını istemem. Madem ciddi o zaman cıksın karsıma derim.
Şayet cevap vermek istemezseniz anlarım. Bu kadarı için teşekkür ediyorum
Nışanlılık bu konuda esnetirmi karşılıklı hisler varsa. Sizin görüşünüze göre
Ben size hic teklif etmemeniz taraftarıyim. karşı tarafın imanı zayifsa boyle seylere meyil olabilir. O insanin hata yapmasina sebep olmayin derim. Basbasa kaldiginizda 3. nuz şeytan olur... ben n3fsime uymam demeyin. Nisanlilik dönemi de esnetmez. Ama başbasa rahatca sohbet etmek isteniyorsa bana gore nikah kiyilabilirdir ama bunu da cevrem hos karsilamiyor. olur ki aranizda yakinlasma olur sonra terk eder giderse diye düsündükleri icin.
Cevaplarınız için gerçekten minnettarım. Cümleleriniz içindeki şeyler o kadar manalı ki. Benim istediğim şeyi çözmeme baya yardımcı oldu. Tabikide tam net öğrenmeyi özelliklede sizin gibi bu konuda net birinden isterdim bu kadarıda baya yardımcı oldu. Yani karşımdaki hakkında nasıl düşünecrğimi bilemiyordum bir nebze rahatladım sanki.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu :) siz doğru olun, dogru yaşayın Allah'tan da hayırlısıni isteyin. Rabbim karsınıza da hem seveceginiz hemde sevileceginiz birisini cikartsin.
İşte sorun burada doğru okamadık sanırım ama sizin sözlerinizi iyi okuyunca buna ortam yarattığımda karşımdakini çokta suçlamamam gerektiğini düşündürdünüz yinede tam emin olamadım
Bir tavsiye daha vereyim erkekler gorsel odaklı olduklari icin bayanların fiziksel yapilarini gormek isteyebiliyorlar. Bu konuda ellerine bakmaniz yeterli...
Ellerini güzel buluyorsaniz, bu o kisinin fizigini de begeneceginiz anlamina gelir. Yüzünü de beğeniyorsaniz zaten sorun olacagini düsünmüyorum.
Evet bir süre bu şekildeydi. Ama nışanlılıkta fazlası.. Acaba ben o mu çok zayyıftı bu konuda diye düşünüyordum arada ama o ortam olunca sanırım zayıf olunabiliyor
Geçmiş geçmişte kalmıs. Bundan sonrası icin doğru yasayabilirsiniz. siz Allah icin dogru olani yaparsaniz. Allah da sizin icin en dogru olanini yapar.
Doğru haklısınız. Ama yinede her ne koşulda olursa olsun gevşememeli de diyebilirdiniz ama o ortamı yaratmamak lazım deyince fikrimi değiştirdi
Ben demiyorum Allah-u Teala diyor. zinaya yaklaşmayın diyor.
Off yaklaşıldı işte bir miktar.. Ya demek başka bişey sorsam varya çok kötü hissedeceğim. Zaten soramamda
Geçmişınize tovbe edip, bayanla da helalleşip önünüze bakmanizi tavsiye ediyorum. Hakkini helal etmezse de o kisi adina dua edin, sadaka verin bir sey yapın. Allah beni affetmez demeyin.
Biz beraberiz zaten evlendik
Problem nedir peki
İşte ilk problem o o anda zayıf davrandı normal mi. İkincisini burada yazamam.. Belki sizi sinirlendirir
Ama cidden kızmayacağınız bilsem görüşünüzü merak ediyorum çok hemde
Diyorum ya karsinizdaki kisinin imani zayifsa olur boyle şeyler. o yuzden yaklasmamak lazim.
İşte imanı mı zayıftı yoksa ven o ortamı yarattığım için her insan gibi o ortama yenik mi düştü
Sorabilirsiniz
Rica etsem özelden sorabilirmiyim dilerseniz sonrasında engellersiniz
Gizliden cıkarsaniz cevaplayabilecegim bir seyse cevap veririm.
Gizlenebilirsiniz
Size mesaj gönderemiyorum
Niye boyle oldu anlamadim
Gönderdim ben