Uzun ilişkiden çıktım ama 3 ay oluyor biteli bir kaç hafta önce yazdı, bir daha'da yazmadı doğum günüme az kaldı eğer yazmazsa her şeyini sileyim mi? Kafam çok karışık size sormak istedim.
En doğrusu bu değil mi
En doğrusu bu değil mi
Ya sana dogum gününde neden yazsın ne münasebet. Siz ayrıldınız farkındasın. Evlenip 2. Çocuk sonrasında boşanmadınız. Çocuklarınıza hala onları sevdiğinizi göstermek için bir araya gelme durumunuz yok
Ayrıldıktan sonra mesaj attı ama? Bizim sıradan ilişkimiz yoktu ve ben onun doğum gününü kutladım :D
Yalama olmuş
Cevap
2Cevap
Arkadaşım 3 ay geçmiş vazgeçin artık adı üstünde ESKİ sevgili. Yolumuza bakın ya
Benimde 3 ay oldu ne yazma ne bi hareket :(
Sessizlik en büyük silahtır merak etmiş yazmışmış seninkide yazar
Beni engelledi heryerden. Dün açmış engeli
Ama sanmıyorum sevgim bitti soğudum istemiyorum falan dedi
Demekki seni merak ediyor numaranıda silmemiş..
Snap atmıştım görmedi. Numarayı silip engellenenler listesinden kaldırmış olabilir
Silmiş rolü yapıyordur bende onu çok yaparım
Hiç bilemiyorum. Fakemden (kız hesabı ama orjinalden bir farkı yok ayırt edilemez) snapine bakim dedim fakeme istek atmış ben hikayesine bakıp çıkmıştım hâlâ iş atıyor bence sağa sola. Benimleyken yan gözle bile bakmazdı kızlara kalpim acıdı :(
Ama sana da söylim gecende burada biri yazmış ki bilerek doğumgünü kutlamadim falan. Erkekler böyle şeyler yapabiliyorlar. Ama deger veriyorsa doğumunu kutlar belli eder. Kafasi hâla karışıksa çok ònemsemez. Ama seninki sana yazdığına göre umursamıyor değil
Belkide fake hesabın olduğunu biliyor bilemezsin
800 900 takipçim var nasıl bilsin ki
Ah ah harika ilişkimiz vardı şu zamana taş çıkarırdı bazı ailevi sebepler bitirdi psikolojik sorunlar vs evet umursadığını değer verdiğini hala hissediyorum, fake hesaplar her zaman kendini belli eder az yapmadım :D
Gel dmye istersen
Anonimliği açman lazım yazmam için
Açtım
5 sene oldu benim de ne yazma ne bi hareket😓
5 sene mi
Yepp 5 sene 2016
Evet yazmasa yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?