Aşk İlişkileri Ne kadar aşık olunası birisiniz söyleyelim mi? _aeternitas_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Erkekleri ben, kızları da @LoveAndEngineering puanlayacak :D Ne kadar aşık olunası birisiniz söyleyelim mi? Cevapla Erkek Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Eternal_Creed Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Merhaba. 🙂Çok ilginç bir soru, bekliyorum cevabı bakalım. 🙂 0 0 Yorumla
TheLastQueen1 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Soylemezseniz çok kirilirim, bu cümlenin üzerine sabirsizlikla yorumunuzu bekliyorum ! 😄🤷 0 0 Yorumla
inadınasevv Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kesin düşük çıkacak 😄 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 55% Yorumla
BeyazAtlıBirPrens Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Olur tabi 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 45% Yorumla BeyazAtlıBirPrens +1 yıl Allah razı olsun Yorumla
plaktapantera Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Çok aşık olunası biriyim, şeytan tüyü=Serap... 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. tabi söyleyin 0 0 Yorumla
SatanistMatanist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söylemeye bile çekinirsiniz kesin. 😃😃 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim belli zaten de yine de buyrun efendim.. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Söyle bakalım bilelim acı gerçekleri 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tabii ki söyleyebilirsiniz.😇 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne kadar aşık olunası biriyim? 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Söyle ama değilim bence 0 2 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl 80%. Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl :) Yorumla
marihuanaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. cevap belli ama sizden de duymak isterim 😂 0 2 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl 70%. Yorumla marihuanaa +1 yıl ben %15 falan bekliyordum 🥲 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Vallahi hiç değilim ama salla bir şeyler 😂 0 1 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl 60%. Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Söyle bakalım abi@loveandengineering 0 4 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Kral erkeklere @_aeternitas_ bakiyor :D Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl @LoveAndEngineering O benimle konuşmuyor ki abi bana gıcık sanırım Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl @_aeternitas_ tanimadigin insanlara da mi gicik olmaya basladin? Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl @LoveAndEngineering Benim yüzümden tartışmayın abi sorun yok istemezsen söyleme Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım kanks 1 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 45% Yorumla İtalyanKürtt +1 yıl Neee, intihar etmeye gidiyorum.. Yorumla
Berkay_Deviren Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Evet😄 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 65% Yorumla Berkay_Deviren +1 yıl Barajı geçtim😂😂 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur, söyle hadi 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 40% Yorumla u Luccᴀ +1 yıl peki bakalım, teşekkürler Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sevinirim 😊 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 75% Yorumla armstor +1 yıl Hmm iyi bence 100 bile az ama saygı duyarım tabi😀 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %65 Yorumla
Godtier Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bak çay vermem az söylersen 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 25% Yorumla Godtier +1 yıl Dkgjskdj kıyamam sana ya, ama neyse anlıyorum seni e tabi sen de haklısın bi yerden şaapmak lazım 😏😂allah razı olsun çok oldu bu Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyle bro 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 70% Yorumla
Blackman77 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Bende, bende 😂 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 65% Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok merak ediyorum. 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 68% Yorumla FelFire +1 yıl Çok olmuş, ama eyvallah. Yorumla
asrıeldrummer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Söyle ama şaçmalamadan 0 2 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 55% Yorumla asrıeldrummer +1 yıl Sen ise. - 55%Eksilerdesin ah yazık Yorumla
melankonik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 69% +1 yıl söyleyin 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 60% Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Buyurun bakalım 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl %30 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olur.. 0 1 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl 55% Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Oluurr 1 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Tabiiiii 1 1 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl 60%. Yorumla
Bolga Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Pekii, buyurun.. 0 0 Yorumla
Starfairr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Söyle 🥺🥺❤ 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Söyleyin bakim 0 0 Yorumla
Mari_tay Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Söyleyin. 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olur.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Merhaba. 🙂
Çok ilginç bir soru, bekliyorum cevabı bakalım. 🙂
Soylemezseniz çok kirilirim, bu cümlenin üzerine sabirsizlikla yorumunuzu bekliyorum ! 😄🤷
Kesin düşük çıkacak 😄
55%
Olur tabi
45%
Allah razı olsun
Çok aşık olunası biriyim, şeytan tüyü=Serap...
tabi söyleyin
Söylemeye bile çekinirsiniz kesin. 😃😃
Benim belli zaten de yine de buyrun efendim..
Söyle bakalım bilelim acı gerçekleri
Tabii ki söyleyebilirsiniz.😇
Olur söyleyin
Olur, söyleyebilirsin
Ne kadar aşık olunası biriyim?
Söyle ama değilim bence
80%.
:)
Haydi bakam yolla gelsin
cevap belli ama sizden de duymak isterim 😂
70%.
ben %15 falan bekliyordum 🥲
Vallahi hiç değilim ama salla bir şeyler 😂
60%.
Buyrun. Hayırlı bayramlar bu arada
Söyleyin bakalım ne kadarmış 😄
Söyle bakalım abi
@loveandengineering
Kral erkeklere @_aeternitas_ bakiyor :D
@LoveAndEngineering O benimle konuşmuyor ki abi bana gıcık sanırım
@_aeternitas_ tanimadigin insanlara da mi gicik olmaya basladin?
@LoveAndEngineering Benim yüzümden tartışmayın abi sorun yok istemezsen söyleme
Söyle bakalım kanks
45%
Neee, intihar etmeye gidiyorum..
Evet😄
65%
Barajı geçtim😂😂
Olur, söyle hadi
40%
peki bakalım, teşekkürler
Sevinirim 😊
75%
Hmm iyi bence 100 bile az ama saygı duyarım tabi😀
Söyle
%65
Bak çay vermem az söylersen
25%
Dkgjskdj kıyamam sana ya, ama neyse anlıyorum seni e tabi sen de haklısın bi yerden şaapmak lazım 😏😂allah razı olsun çok oldu bu
Söyle bro
70%
Bende, bende 😂
65%
Olur
75%
Çok merak ediyorum.
68%
Çok olmuş, ama eyvallah.
Söyle ama şaçmalamadan
55%
Sen ise. - 55%