Bana yasatmadigi üzüntü kalmadi diyebilirim. Ben de ayrıldım barışmak için çok uğraştı ama kabul etmedim. Belki içim sogusaydi bekleseydi affedecektim. O başkasını buldu bana yazmaya devam etti. Sonra o karşısında ki kişiyi kullanmaya başladı. Nisanlandi o kişiyle atmak isyiyormusta benden adım bekliyormuş. Eger tamam dersem her şeyi birakacakmis o kızın bunlardan haberi yok tabi söylemedim. Komedi olan o kızla fotoğraflar paylasiyor hala. Nasil yapabiliyor bunları anlamıyorum. Korkuyorum hala seviyor olabilirim uzak duruyorum tabi. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yakın bir zamanda bir tanıdığımın başına geldi ve o affetti, ben affetme dememe rağmen. Ben olsam affetmezdim asla.
Kadın saçma sapan hayallere kapılma
Bu anguttan sana koca olmaz
Bas engeli
Bak yoluna
Ben bir şey yapmayacağım ama şeytan gibi istemiyorum diyorum kacariz diyor ağlıyor falan
Hayatini mahvetme
Bırak bokunda bogulsun aptal
Hayatta ne istediğini bilmeyen angutla yola çıkılmaz
Sorun bunları söylerken o kızla foto atıp seviyorum yazmasi yani inanilmaz şerefsiz bir adam
Bunları görüyorsun
Biliyorsun
Ama hala aklinda...
Kapat kapiyi
Bak yoluna...
Ne diye sorup düşünüyorsun ki
Mecburiyetten nisanlandiysa falan evet sebebi önemli
Ailesi istedi diye nişanlandıysa durum değişir mi?
Ailesinin tek sözüyle beni yok sayamaz ne biliyim filmlerde vs bavavasi oluyordur son isteğidir falan gibi yoksa ailesi istedi diye benden vazgeciyisa hiç almoyim ben ondan
Bir tanıdığım sırf ailesi istiyor diye başkası ile nişanlandı sevdiği kızı bırakıp, 6 ay sonra kıza nişanı atayım çok pişmanım deyip yalvardı ve kızda affetti. Ben kızın arkadaşıydım affetme dedim ama affetti. Hala nasıl affedebildiğini anlayamıyorum.
Öyle affedilmez tabi ailesine karşı gelemeyen insanin özgürlüğü olmaz mutluda olmaz mutluda edemez
O seni sevmiyor. İleride evlenirse felan eğer açık kapı bırakıyor. Ben senin yerinde olsam nişanlısına sohbetlerinizi atarım. Kıza yazık
Atamam dunyasi başına yikilacak ve sorumlu ben olacağım her türlü. Evet kandirilmak kötü bir şey ama o profesyonel yalancı onu seviyorum diyerek kandirmistir. Kiz fotoğraflarda beni o kadar seviyor ki ben böyle sevgi görmedim yazmış. Muhtemelen yine kandırır onu.
O zaman sen çocuktan uzak dur engelle senin başın yanmasın yarın bir gün sonra ailesi evinizin kapısına dayanmasın
O kıza o mesajları atsana. Böyle karaktersiz biri ile olma aklın varsa eğer.
Ben olmam ama o kız bilmiyor hicbirini
Bence at hepsini
Karışmak istemiyorum. Sonra sorumlu ben olacağım sonuçta o kıza bir sürü seni seviyorum demiş dünyası basina yikilir.
Aldatıldığını öğrenmezse ve daha çok duygu beslerse iyi mi olur? Sana böyle yapıyorsa, seni bıraktıktan sonra başkasına yaparsa ne olur o kızın hali? Bunu uyar, yine yazarsa o kıza at. Sen niye sorumlu olasın? Bunun yüzünü ortaya çıkarıyorsun?
Ee kızla evleneceğim diyor ne yapabilirim yine olacak her türlü
Sen bu dediklerini atarsan o kız devam ederse kendi bileceği iş.
Hayır bana inanmazki Instagram'da bir kız bile takip etmiyor her fotoğrafı onunla beyfendinin çok yalancıdır bilemiyorum
Ben olsam atardım. İster inansın ister inanmasın. Bu yüzsüz geri gelmez en azından.
nişanı attırtsın kıza da söyleyin ortada bırakın
Ben yapmam ama aklıma şeytan gibi giriyor
niye yapamıyosun hemcinsin kullanılıyor bunu sende biliyorsun böyle birinden bir kadına eş olmamalı
Evet ama ben hayır dersem evlenecekmis kesin
o zaman onu seviyomuş gibi davran ayrılsın kızdan onada söyle böyle böyle diye
Öyle yapamam işte bu da umut verip kandırmak olacak. O kızla evlenmesine engel olamam ki. Sonucta evlenince tanıyacak eğer ben karisirsam muhtelemen bana inanmaz o kız yine evlenir.
aman napıyorsan yap
Seni istese başkasını en baştan tercih etmezdi
Evet bilmiyorum etrafta herkes evleniyormus o da etkilenmiş o yüzden Nisan yapmış 😂
Sende bunu yedin 😂😂😂😂
Yalanci işte. Hayir anlamiyorum ben tamam dersem suçu benim üzerime mi yıkacak
Kesinlikle istemezdim.
Evet
Affederim.
Unutulmaz ki
affetmem
Evet doğru
Bence bunu kıza anlatmalısın...
Bak inan çok isterdim ve üzülüyorum da çünkü ben de sevdim ve yanıldım beni de aldattı ama ben şimdi o böyle biridir desende havada kalacak. ve yine kandırmak onu seviyorum o bizi ayırmak istiyor diye beni küçük düşürecek ama gerçekten o kıza anlatmayı çok isterdim ama Instagram p. Görsen bir kız ekli değil bütün fotoğrafları onunla şiirler sözler yani o kız bana inanmaz. Oyle yalancidir
Mesajları aramaları buna benzer şeyler varsa ekran görüntüsünü al ve kıza at ben öyle yapmıştım
Çünkü karşımdakide hemcinsim göz yumamazdım...
Haklısın uzuluyorum bir yandan ama diyorum ya kendisi falso verecek biri değil çok yalancıdır ve şeytan tüyü vardır beni de çok kandırdı ağlıyor falan. Ki profiline girip baksan bu adam bu kıza ne aşıkmış dersin öyle fotoğraflar şiirler ve bir kız bile takip etmiyor. O kiz bana inansa bile der ki fotoşop vs. Ben küçük düşmüş olurum.
En azından vicdanın rahat eder Buda zaten yeterli bir durum devam edip etmemekde nişanlısına kalmış
Duruma göre karar vermeliyim bilmiyorum çok kararsızım.
sen akıllanmazsın
Yoo ben onunla olurum demedim
Asla affetmem
Evet doğru