Bunu yapan sadece kadınlar mı? Erkeklerde daha fazla bu durum. O kadar erkek gördüm sevgililerinden ayrıldıktan sonra arkalarından demedikleri laf kalmadı. Kendi arkadaşlarımdan da yapanı gördüm, eski sevgilim de aynısını bana karşı yaptı kulağıma neler neler geldi. Ayrıca bunun kadını erkeği yok.
111 Yorumla- +1 yıl
Ama kabul edelim ki kadılar duygusal olduğu için daha fazla belli ediyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılErkek için ayrılsa da hala saygılı davranır, çünkü eşi olmuştur, namusu olmuştur, elinden yemek yemiştir. O yüzden söylemez.
Ama kadın için çoğu zaman evlilikte saygı bitmiştir. Eşini bir yabancı bile değil bir düşman olarak görür. Bunun en büyük etkisi konuşma isteğidir, kendini haklı çıkartma isteğidir. Çevresi onu iyi bilsin eşini kötü bilsin ister. Hatta bu evlilikte de aynıdır. Kadın eşini kendi ailesine sürekli kötüler. Yapmadığı şeyleri bile yaptı der. Bu da kadının egosunu tatmin etmeye, haklı çıkarmaya iten sebeplerdendir.
Ha bunu yapan erkek yok mu var ama azınlıktadır.
Ben bile bunun birebir mağduruyum, beni aldatan kadın boşanma dilekçesinde kocam erkek değildi diye yazmış, merak ediyorum 2 çocuğu kimden yaptı. Bu sadece bir örnek, diğerlerine terbiyem müsaade etmiyor.32 Yorumla- +1 yıl
helal olsun güzel demişssin
- +1 yıl
👍.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Görüşüne katılmıyorum burada erkeklerde kadınlarda hakaret ediyor. Bir de herkes aldatılıyor mübarek. Aldatılmayan tek kadın yokken erkekler de bu akıma uymaya başladı. Neden ayrıldın sorusuna aldatıldım cevabı her yerde. Hastır lan çekilmez bir tipsiniz terkediliyorsunuz işte.
Benim üç sevgilim oldu üçü de gayet iyiydi. İşle veya başka bir şeyle alakalı işimiz düşünce yine bazen yardım istiyorlar bende istiyorum.20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Her zaman söylediğim gibi ilişki konusunda kadın/erkek ayrımı ya-pıl-maz. Seven/sevmeyen, ilgili/ilgisiz vs. vardır.
Konuya dönecek olursak ilişkide hangi taraf daha fazla değer vermişse fedakârlık yapmışsa elinde olmadan içindekileri dökmek ister. Yani her iki cins de bunu yapıyor.
Sadece katkısı olan değil, bazen ilişkiye katkısı az olan taraf da söver; bu kişi haklı olmadığı halde sövüyorsa ayrılığı sindiremediğindendir.
Tabii ne olursa olsun Allah' a havale edip uzaklaşılmalı ama ilişkiye katkısı olan kişi için buna engel olmak zor olabilir.
Allah değerbilir insanlarla karşılaştırsın...30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. erkekler etmiyor muuu namusuna kadar dil uzatanlar var..
132 Yorumla- +1 yıl
Onlar erkek değil işte saksıdan yetiştiğini ve ailesinde çevresinde hiç kadın olmadığını sanan şerefsizz karaktersizzler
- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılŞimdi uzun lafin kisasi sana şöyle soyliyim benim yaşadığımı bana yasatilanlari anlatsam zaten kendin başlarsın küfür etmeye erkekler biz kadinlar gibi her olayi uzun uzun anlatmazlar ki şöyle birsey de var kadın evlilikte erkekten cok daha fazla sorumluluk aliyo ve eziliyo ki o konusmak da kadinin desarj yöntemi ki onda da her yasadigini anlattığını sanmiyorum arkadaşının
21 Yorumla- +1 yıl
Tabiki değildir ben zaten tek taraflı olduğunu düşünmüyorum
+1 yılMerhaba 👋.
Evet düşününce bunu ben de fark ettim.
Örneğin ben ihanete uğrarım iki kere ama ağzımdan bir kere bile küfür veya başka bir hakaret çıkmadı. Allah büyüktür, ondan bulsun dedim sadece.
Ama kadınlar biraz daha kinci olabilir mi acaba bu konuda emin değilim.11 Yorumla- +1 yıl
Evet ama kabul etmiyorlar
+1 yılMüge anlının lafı var...
Sen bu kadını aldın iyidi
Senden ayrılınca mi namussuz oldu
O zaman sen yaptın namussuz
Kusura bakmayın ama erkekler daha kötüsünüz öldürüyorsunuz bile ayrilmayi hazmediyorsunuz arkasından hakaret edip iftira bile atiyorsunuz40 YorumlaKadınlar kadınlar. Bu söylemler sadece kadınlara ait değil. Kadinlarin yaptığı kadar erkeklerde yapıyor. Yine cinsiyetçi olmayalım ne kadar yok dense de her kelime batıyor. Kimisi arkadan konuşmayı hak etmiştir kimiside etmemiştir. Bunu biz hiç bir zaman bilemeyiz. Cani yanan bilir. Bu konularda tarafsız durmak daha mantıklı bir evlilikte yaşananları sadece karı-koca bilir. Bizimde haddimiz değil dışarıdan taraf tutup eleştirmek. En iyisi tarafsız kalmak.
20 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum asla, dikkat edilen nokta ile alakalı biraz bu. Her iki tarafın da çok çirkin, yaşanana saygısızca konuşmaları olanları var. Birini hayatıma aldığıma pişman edebilecek durumlardan biri saygısızlık, biri sadakatsizlik. Herhangi birini yaşatabilecek karakterde insanları da almadım hayatıma.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet olarak bakılmaz buna karekteri olmayan yapar. Eğer sen gibindüşünürsem bende erkeklerin yaptığını düşünüyorum. Zaten gözü dışardaydı sevse ayrılmazdı başkalarınla yattı kalktı süslüydü püslüydü vs vs anlamsız yerden anlamsız şeyler... yazında biiey dikkatimi çekti bu arada, "bütün yük erkekte" gibi bişey demişsin bunu bi daha düşün.
20 Yorumla Bu kişiyle alakalı değişir. Ona bakarsan reddedilince küfür eden erkekler de var. Hatta öyle erkekler var ki arkadaşlarının yanında sevgilisiyle dalga geçerler. Yani kadının bir hakareti hiçbir şey bence.
21 Yorumla- +1 yıl
Onlar zaten adam değil kıymet bilmez insanlar
Bunun kadını erkeği uoktur kişilikli insanlar, kesinlikle biten bir ilişki ya da evlilikte karşı tarafa kötü muamele ediyorsa , burada eden insanın kişiliği sorgulanmalıdır,, açısıyla tatlısıyla yaşanan ne varsa üstü kapatılmalı herkes kaderine razı olmalıdır,,, bir insanın gerçek kişiliği, biten bir ilişkiden sonra takındığı tavır ve hareketlerle ortaya çıkar , diye düşünüyorum,,öfke ya da bu ve benzeri şeyler bir insanın gerçek kişiliğini meydana çıkarır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kişinin karakterlisi ayrıldığı vakit eski eşinin arkasından konuşmayanidir
Yer yüzünde dağlar boşuna yaratılmamıştir
Ayrılan eşler bir birlerini görmesin iki tarafta kendi hayatlarına yollarına baksınlar
Birlikte yaşarken her ne olduysa yaşanan yerde kalması gerekir
Boşanma davasında gereksiz suçlamalara dahi yer verilmemelidir
İki kişi arasında olan iki kişi arasında kalmalı Bize dürüst kişiler lazım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çoğu zaman ayrılmanın nedeni erkektir ve terk edilmeyi yediremez hemen hakaret başlar.. Almanyada bir Türk bir Alman kadınla yaşıyor. Bir zaman sonra kadın ayrılmak istiyor ve erkek ona "ohh seni s****m ya oh ne güzeldi ohh " diyor.. Alman kadın ise" teşekkür ederim benim zevklerime hizmet ettin " diyor.. Işte bu acı bir gerçek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bilakis erkek olarak söylüyorum kadınlar evet ölsünler vs diyorlar lakin erkekler o "yolluydu zaten" "ben alacağımı aldım" gibi laflar ederek bel atı vuruyor ve işin kötüsü toplumumuz öyle pis bir hâl aldı ki hemen insanın adı çıkıyor ve yaklaşımları o yönde karalamalarla devam ediyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bir kadın sevgilisinden ayrıldığında erkek arkadaşından yemediği laf kalmıyor tabi cevresinden de o. psu namussuz, patlak gibi birçok kötü şeyler söylüyor ve bunun ne kadar kötü olduğunun farkında mısınız? Bazı kadınlarda erkekler hakkında böyle söylüyor ama bir kadına yapılan iftiranın izi geçmez. Erkeğin arkadasından başkaları anca elinin kiri der. Kadına ise neleer nelerr
10 Yorumla
+1 yılHakaret etmek yerine iki tarafında birbirine kendine iyi bak hayatta başarılar demeleri gerekir aslında ama böyle bir kesim de ayrıldığı kadına/adama hakaret eden kısım bu sadece çirkeflik başka birşey değil ayrılmadan önce gerçek yüzlerini gösteriyorlar karışsındaki insana.
10 YorumlaErkekler etmez mi? Bir kız olarak hiç ayrılan taraf ben olmadım hakarette etmedim çünkü bana yakışmıyor ve en çok aldatan tarafta hep erkek olmuştur. Zaten erkeklerin çoğu küfür etmeye meyilli, hakaret etmeye de. Yüz versen de vermesen de aynı, değişmiyor.
10 Yorumla
+1 yılErkekler de ayrıldığı kadına demediğini bırakmaz. Bu soru biraz saçma olmuş, bir daha saçma bulduğum sorularınızı cevaplandırmayacağım, umarım hoşgörü ile karşılarsınız.
13 Yorumla- +1 yıl
Kendine kalmış kafana silah dayamadım 😂
- +1 yıl
Öyle davet edildiğim soruları cevaplandırmak zorunda hissediyorum kendimi, söyleyeyim dedim.
- +1 yıl
Sadece eğleniyoruz ciddiye almayın bu kadar 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Süper ötesi bir soru.
Tebrikler.
Bakalım kadınlar bu konuda be kadar cesur davranabilecekler.
.11 Yorumla- +1 yıl
Yeterince dürüst değiller 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar boşanınca hakaret eder , erkekler boşanınca direkt öldürür
226 Yorumla- +1 yıl
@Rodeocu10 yok yA ne feministi ama erkekler de melek degil yani
- +1 yıl
@Rodeocu10 hiçbir degil ama kadınlar bizim memlekette daha bir ezik ve zavallı maalesef
- +1 yıl
@Rodeocu10 haberlerde okuduklarımız hayal ürünü mü yoksa
- +1 yıl
Boşuna laf anlatmaya uğraşma kardeşim bir tek bunlar şiddet görüyor bir tek bunların hakkı var zaten bu dünyada erkeksen ölmen gerekiyor
- +1 yıl
Benim bildiğim kadınlar ölüyor ama... günde 3 kadın sadece Türkiye’de sevgilisi , eski eşi vs tarafından öldürülüyor
- +1 yıl
Oda doğru değil Allah belasını versin ama her konuda da sadece kadınlara yapılmıyor
- +1 yıl
Nasıl doğru degil
- +1 yıl
Kadınların öldürülmesi doğru değil
- +1 yıl
Haberler yalan yanı istatistikler de öyle
- +1 yıl
yalan demiyorum ama şiddet gören erkeklerde var
- +1 yıl
Erkeklerin kendini kurtarması daha kolay ama şiddetten
- +1 yıl
ama bence bu herkes için değil engelli olanlar da var
- +1 yıl
Ben normal durumlardan bahsettim
- +1 yıl
@Rodeocu10 yine de fizik olarak erkekler çok avantajlı
- +1 yıl
@Rodeocu10 ben
Bir sefer elime bir tüfek aldım Avcı birinden tutamadım bile o kadar ağırdı - +1 yıl
@Rodeocu10 ya hangi kadın nerde bulacak silahi
- +1 yıl
@Rodeocu10 ya bakma psikolojik şiddette erkeklerin tarafındayım , ama fiziksel şiddette kadınların tarafındayım
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılKadını erkeği yok bunun.
Kimi ayrılınca hakaret eder, kimisi de zamanında sevdiğim kişiydi diyip susar, kötü konuşmaz. Kimi her yaşadığı anlatır arkadaşlarına kimisi de özelim olanı kimseye anlatmam, der.
Kişilik meselesi yani.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle açıklayayım mesela ben ayrılalı 2 gün oldu o sürece gelene kadar çok sabrettim ve artık sabrımın sonunda ayrılırken ağızıma geleni saydım ve gene olsa gene yaparım çünkü bir insanı bu kadar delirtmemeliler
10 Yorumla Bu iki tarafta da vardır. İnsanlar ayrılıktan sonra kendinelerini duygusal tatmin etmek için böyle diyebiliyor. Psikolojik olarak düşüşte oldukları için olabilir. Ama en azından böyle şeyleri başka insanlara söylemesiniz ya da yalanlar uydurmasanız ne insanların kalbi kırılır nede sizden birşey eksilir.
20 Yorumla
+1 yılHakareti geç özelini, mahremini millete açan erkekler bile var. Emin ol kadinlar daha masum bu konuda.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Bunun hazımsızlıkla alakası var bazen birikmislik te oluyor nasıl olsa ilişki bitiyor istediğimi söyleyip rahatlayım mantalitesiyle de olabiliyor, belki de en büyük sebebi kompleks
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler daha çok eder. Çünkü bizim ülkede genel olarak erkeklerde bir karakter sorunu vardır.
Kadının çok çok damarına basmadıysan bitti gitti der yürür.10 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerden daha karekter yoksunu.
Çoğuda nabza göre şerbet verir,
Yollar ayrılınca kötülemek basittir,
Bunuda basit insanlar yapar bildiğin çocuk aklı işte ne beklersin beklediğinle ne kadar yetinebilirsin?
Hep söylerim kadınlarda beyin var ama henüz kullanmayı öğrenemediler bunun için okula gitmeye gerek yok orasıda ayrı tabi...20 YorumlaHepsi olmasa da amaçları çirkeflik ama bunu yapan çok sayıda erkekte var hakaret vari söylemleri var zaten o kız böyleydi gibisinden onunla şey için takılıyordum gibisinden söylemeleri oluyor bazen
10 YorumlaErkekler hakaretle kalmayıp iftiraya da başvururlar
30 YorumlaGenelleme doğru değil bence davul zurna ile ayrılan adamlar var
30 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek ikisi de yapıyor bunu sadece kadınlar malum hissettiği daha çok çeneye vuruyor o yüzden kadinlarin ki gözünüze batmış olabilir
10 YorumlaBu tam tersi olmadın arkasından zaten... Diyen erkek değil mi kadın en fazla Allah belasını versin der
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Valla o tam tersi oluyormuş diye duydum ama sen bilirisn kdmdmd
20 Yorumla
+1 yılAyrıldığı kadına hakaret eden erkek de çok, yanlış düşünce.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu cinsiyet meselesi değil, karakter meselesidir. Birinin arkasından kötü konuşmak gereksiz, anlamsız. Karşı taraf farklı bir karakter sergilemeye başlıyorsa, zaten ayrılık en hayırlısı olmuştur.
20 Yorumla
+1 yılBen etmem çünkü arada iyi ya da kötü şey yaşanmıştır ihanet bu güzel günlere
20 Yorumla
+1 yılgereksiz insanların sevgili olduğunun net kanıtıdır bu :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılben hiç etmedim aksine eski sevgililerim etti 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılValla bende tam tersi oluyo niyeyse öyle bi şey yok ayrıca cinsiyetçiliği ve genellemeciliği bırakın
10 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler daha duygusal yaklaşır her zaman içinde
10 YorumlaBen iki taraftan da kötü şeyler duymadım açıkçası. Çevreyle alakalı tabii her türlü insan var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar veya erkekler diye genelleme yapmak yanlış. Hakarete gelince herkes kendine yakışanı yapar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadına erkeğe göre değil, karaktere göre bu davranışlar.
10 Yorumla
+1 yılErkekler için küçük düşürücü olabiliyor arkasından konuşmak kadın içini döküyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bence kişiden kişiye değişir ama kadınların çevresi daha fazla olduğu için olabilir
10 YorumlaErkekler genelde etmezler biterse bitmistir çünkü erkek için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEmin misin erkeklerde ediyor helede kız başkasıyla sevgili olsun hakaret küfür
10 Yorumla Ben etmiştim şrfsiz demiştim çnku yediremedim kendime
10 Yorumlaİki tarafta bazen birbirine çirkeflik yapıyor gazmedemiyorlar ayrılığı
10 YorumlaBeş parmağın beşi bir değil tabi ki. Benimde başıma gelen bir durum
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda çirkeflik ve nankörlük özellikleri daha baskın o yüzden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ben iki tarafında pisleştiğini çok gördüm. Kadını erkeği yok yani.
10 Yorumla
+1 yılintikam içindir herhalde maksat içimizde kalan bişi olmasın xd
10 Yorumlaadaletli yorum bekliyorsun fakat sen adaletsiz yazmışsın.. gerçekleri yazıyorum dediğin senin algıların değil mi? burada söz konusu kadına ve erkeğe yüklenen roller. sen de ne güzel (!) açıklamışsın bu durumu..
20 YorumlaEden erkeklerde var çok ve bu hatayı değişir ama iki taraf bazen sık yapar doğru bulmuyorum açıkcası
10 YorumlaErken düşünerek kadın düşünmeyerek hareket eder... Doğal olarak bunu dillendirme denebilir .. Bu fıtraten dee böyledir... ister isen araştır. ;) uzar gider yazabileceklerim... Ama mecalim yoqq.. yorgunum..
10 YorumlaBence bu cinsiyet meselesi değil, karakter meselesi.
20 Yorumla
+1 yılBeyfendicim dediğiniz gibi tartışmak degil niyetim baştan söyleyeyim. Bu işlerin ne yazık ki erkeği kadını yok karakterle ilgisi var. Sevgilisiyle neler yaşadığını neler konuştuğunu paylaştığını anlatan erkekler de var maalesef. Biz olayın iki kişilik olduğunu anlayamadığımız için toplumca bi karalama sorunu yaşıyoruz. Oysa yaşandı bitti hoscakal dersin biter gider 3. kişi haberdar edildiğinde ne özelliği ne güzelliği kalıyor maalesef
00 Yorumlaİki cins içinde geçerli sevgiliyken mükemmel ayrılırken saç baş :D hep böyledir bu çıkar ilişkisi olduğu için
20 Yorumla
+1 yılBence edepli kadın susar ve sessizce gider.
17 Yorumla- +1 yıl
Az dinlen 😂
- +1 yıl
👍👍🙈🙈
- +1 yıl
Hayırlı Geceleriniz olsun İnşâAllah
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Sabah devam edersin 🤣
- +1 yıl
Sorular bitti başka bir profil bulucam anket gibi çok güzelmiş
- +1 yıl
İnşâAllah Âmin
+1 yılkadınlar yapılanı görmeyen nankör varlıklar olduğu için yaparsın yaparsın altında canım der zevki biter arkandan öter :D
10 YorumlaBence kişiden kişiye değişir kızların biraz daha dilinde olmasıyla kaynaklı bence erkeklerde bilmiyom niye etmiyonuz lan😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat