Evet kizlar hangisini tercih edersiniz dürüst olun yalan atmayin
Cirkin ama zeki
Yakisikli ama aptal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ya gözünüzü seveyim yemeyin bizi kızlar kim sever çirkini zeki olsa ne olmasa ne parası olup çirkin olsa tamam diyeceğim de zeki olması ne fayda sağlayacak ki size buradan işaretlemesi kolay da çirkin zeki birini getirsek 2 gün bile sevgili olmaya tahammül edemeyecek insanlar var çirkin zekiyi işaretleyen biraz dürüst olun ya
Cevap
3Cevap
Zeki olanlar bana hep daha çekici gelmiştir. Çok yakışıklı sevmem zaten
Orta tipli olmak iyi ya😅😅
Zeki olmalı elbette. Dış görünüş olarak çirkin demek bence yanlış olur. Ortalama bir görünüşe sahip olması bile yeterli.
Kısaların kendini avutma şeklidir devede de boy var ama akıl yok diye :D. Zekilik daha önemli bir unsur lakin kısaların daha zeki olduğu bir izlenim yanlış. Uzunlarda gayet zeki.
Ne alaka ya
@AhmettKaya neden yetkilileri etiketledin?
Öncelikle uyku sersemi olduğumu , boy ile ilgili olduğunu sandım diye belirttim yanıtlarda. Ama sen anonim kişiyi aynı kişi ile bilmeden yargılayamazsın ki. Dinlediğin sanatçı kadar Mert ol.
Hahaha eğer hesabım kapanırsa kapanmasa sebep olan senden Ahmet Kaya'dan KS ekibine bir şarkısından söz bırakmak isterim ; " Sen beni anlamadın gözünü kan bürümüş bundan öte ayrılık var.."
Bekliyorum : )
İkisiyle de olmaz sanırım
Hangi tür erkek😀😀
Çirkin olmayan ve zeki😂
Valla yakisiklilar genelde yakışıklı olmanın verdiği ozguvenle aptal oluyor genelde
O yüzden yakısıklı biriyle olmaz orta derece standart bi tipi olsun yeterli hahaha
Bendede ben orta tipliyim🤣🤣
Tek bir ozellik tercih sebebi olmaz
İnanma onlara cirkin biriyle ilişki düşünmezler
Yakışıklı
wefwewert
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?