Psikolog var mı varsa bir bakabilirmi?

Hepsi sığmaz yorumlarda devamı.
Merhaba benim ailem baskıcı daha doğrusu babam koz olduğum için hep kısıtlandım pantolon giyme okula gitme erkeklerle konuşma babamın sevgisini çoğu zaman hissetsem bile birçok zaman hissedemiyorum. İlkokulda hiç sevilmeyen biriydim arkadaşım yoktu yanlızdım. ortaokulda biraz biraz sonlara doğru arkadaş edindim birde 2 tane çocukluk arkadaşım biri dayımın Kızı ilknur birde annemin kuzeni Hilal ama şu an onlarla küstüğüm o kısmıda anlatılan neden küstüm felan ben birine kendimi bildim bileli aşığım neyse en sonunda çocuğa söyledim benle sevgili olduktan sonra dalga geçip ayrıldı bende engelledim 2 ay sonra arkadaşlarıma Hilal ve ilknura yazdı ilk Hilal söyledi ben hayır dedim inanmadım sonra çocuğun yaşadığı şehre Sakarya’ya ilknurun yanına gittim Çocuk akrabam ve ilknurların karşısındaki evde oturuyorlar o akşam gizlice buluştuk sokak sonundaki petrolde arkadaşım ilknur Şeyma miraç çok üstüme geldiler bende dedim heralde gerçekten seviyor beni kabul ettim sevgili olduk sonra çocukla 4 ay boyunca çok güzel bir şekilde ilerledik çok mutluydum ama hala tam olarak güvenemiyorum ona beni sevdiğine hep böyle aklımda beni sevmiyor benle oynuyor düşüncesi vardı ama 4. Aydan sonra dedimki tamam bu sefer heralde seviyor dedim neyse sonra benim yüzümden sevgilimin nefret ettiği kuzeni öğrendi sevgili olduğumuzu sonra kuzeni böyle sürekli olarak bana yazdı felan kuzeninin sevgilisi vardı ondan ayrıldı 1 hafta sonra sevgilim benden ayrıldı yıkıldım çok ağladım çok üzüldüm ve bana ayrılma sebebini söylemedi ne yaptıysam benden ayrıldıktan sonra nefret ettiği kuzeniyle kanka gibi oldular hep beraberler şu an benim bazı akrabalarım sevgili olduğumuzu öğrenmiş ve babam öğrenirse beni net genertir geri kafalı hayatım biter böyle birşey olmasını istemem şahsen neyse Hala öğrenmediler şükür benim halamda benle aynı şeyleri yaşamış ama onun sevdiğine onu seviyormuş ama halam maalesef bir türlü evlenememiş çocukla dedemlere sevgilisi olduğunu söylese gebertirler onu sonra şuanki eniştemle evlendi oda sırf aileden kurtulmak için ama ben halam gibi olmak istemiyorum sevdiğinle evlenmek mutlu olmak istiyorum neyse geçen eski sevgilimin en yakın arkadaşım Hilal’i takip etmesi yani tek onu tel kızda değil hesabında tek takip ettiği kişinin o olduğunu öğrendim arkadaşıma söylediğimde beni tersledi ne saçmlaıuorsun yok öyle birşey diyip asla takipten çıkamıycağını onu akraba oldukları söyledi ve tel onu takip etmesinde anormal birşey olmadığını ayrıca eski sevgilimin yaptığı şeyin onu alakadar etmediğini söyledi kavga ettik küsüz neyse ben diğer arkadaşım ilknura yazdım küstüğümüze sevindi resmen ve benim saçmaladığını söyledi bana ve bana hadi ordan git a*k gibi şeyler yazdı engelledim şimdi yine başka hesap açıp ekledi yazdı neyse barıştım ama hala küsüm aslında o barıştık biliyor ve aklı sıra beni koslandırmaya çalışıyor sürekli Hilal’e ile ilgili şeyler atıyor
Psikolog var mı varsa bir bakabilirmi?