ERKEK ARKADAŞ MESELESİ?

12. sınıf öğrencisiyim üniversiteye hazırlanıyorum yazın internette not palaşan sayfaları takip ediyorudum onlar da gt yapıyordu bir anda başka birini onaylamışım benim gibi sınav öğrenciis pardon deyip takipten çıktı bne de not yazıyorum falan dedi öyle öyle tanıştık derslerle netlerle okulla lgili falan konuşuyoruz yaz bitti bir daha mesajlaşmadık ve ikimizde hesapları dondurma kararı aldık sonra sene içinde bir kaç ay sonra yani mnormalden mesaj attı ve çıkma teklif etti çok şaşırdım hayır dedim ama sonra üzüldüm falan deyince ben de sınav seneesi kafası karışmasın netleri düşmesin benim yüzümden diye onayladım yine telefonları kapattık bu arada hiç konuşmadık tamam dedim ve kapattım telefonu sonra bir iki hafta sonra teli açtım mesaj vardı konuştuk ama hep derslerle ilgili yine 20 dk falan öyle arkaşkenki gibi konuştuk sonra telefonalrı yine kapattık aylardır konuşmuyoruz ama sınav yaklaşıyor ve sınavdan sonra büyük ihtimalle mesaja tara yani konuşuruz herhalde ne diyeceğim nasıl davranacağım bilmiyorum üzmek de istemiyorum kafam çok karışık? ne yapmalıyım?
ERKEK ARKADAŞ MESELESİ?