Beraber ise girdik kız tam benim tipim ama konuşurken duydum kaynanam çok iyi vs diyordu
Fakat devamlı kesiyor baya sapik gibi bakıyor. işyerinde bir kere pacalarini kurtarmak için ekip liderine yalan söyledim gelince de yaptıkları yanlış için uyardım o tüm olay. Gelip bir kelime etmedi işyerinde sadece isguvenligi konusunda uyardı bende sırf evli diye dönüp bir kere bakmadım. Dışarıda karşılaştım yine baktı Fakat sonradan gördüm kocasida aynı fabrikadaymis
Ama anlamadığım husus madem bu kadar mutsuz neden atmıyor nişanı evliliği sözü neyse artık?
Fakat devamlı kesiyor baya sapik gibi bakıyor. işyerinde bir kere pacalarini kurtarmak için ekip liderine yalan söyledim gelince de yaptıkları yanlış için uyardım o tüm olay. Gelip bir kelime etmedi işyerinde sadece isguvenligi konusunda uyardı bende sırf evli diye dönüp bir kere bakmadım. Dışarıda karşılaştım yine baktı Fakat sonradan gördüm kocasida aynı fabrikadaymis
Ama anlamadığım husus madem bu kadar mutsuz neden atmıyor nişanı evliliği sözü neyse artık?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Salak işte. Sinir oluyorum bu tip insanlara. Sen de bari o salağa yüz verme sonuçta evli.
Bakayimda başıma dert alayım knk görmemezlikten geliyorum
Neyin peşinde kim bilir
Aynen. Aferin iyi yapıyorsun. Hatta böyrl sapık gibi bakmaya devam ederse rahatız olduğunu falan dile getir. Senin de dediğin gibi kim bilir neyin derdinde
Göz keyfi yapıyor kadın, neden ilişkisini bitirsin ki bunun için. Ona sorsan belki bakmıyorum sen yanlış anladın diyecek!
Göz keyfi nedir ya
Kasarliga yeni kılıf mi buldunuz
Sende kaşar seviyorsun demekki evli kadının sana bakması hoşuna gitmiş, burada seni seviyor sanıp soru soruyorsun.
Hoşuma gitse gider konuşurum. benden gözünü alamayan kızı ben 2 günde altima alırım
Ben evli olduğunu konuşmasından duydum yüzüne bile bakmıyorum. İsim olmaz. meraktan soruyorum o da mı suç
Kaşıntısı vardır
Var var orası belli adamın başını belaya sokar
Bişey olmaz baktın kaşınıyor istiyor vs sk geç
Benden uzak olsun ağa bir kız için ne kavga ederim ne isimden olurum
Bence seni ilgilendirmiyor.
Kimi ilgilendirir beni taciz etmesin o zaman
Görmemezlikten gelmeye devam et kızın niyetinin masum olduğunu düşünmüyorum
Banada öyle geliyor. Ama çok yoğun bakıyor arkadas ben ilk defa bu kadar yoğun kesen gördüm