Arkadaşlar bir başkasına aşık olan bi insanı nasıl unutabilirim ilk başlarda umut verici hareketlerde bulundu sonra ben aşık oldum şimdi de kendisi eski sevgilisine döndü ilk gördüğümde şok geçirdim ama nefret edemiyorum her gördüğümde gözlerim doluyor hep mutlu olucaksa o insanla olsun diye dua ediyorum ama unutamıyorum yardımcı olucağınız tavsiyelerde bulunursanız memnun olurum
O acıyı iyi bilirim. Anca zamanla unutursun. Ben zamanla unuttum çok sevdiğim ama beni sevmeyen birini...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte ben o kişiyi bağımı koparsamda ortak arkadaşlarımız olduğu için mecbur aynı ortamda bulunuyoruz ben gitmek istemesemde karşılaşıyoruz illaki bir yerde unutamıyorum
Başkasını unutmak için bir başkasını kullanmam vicdanım el vermez buna unutmak amaçlı başka birisiyle sevgili olmak istesem ki her türlü yaparım ama karşımdaki insanın da duyguları var elbette benim düştüğüm duruma düşmelerini istemem asla
Off ne edebiyat yaptın ya kim bilir kimleri unutmak için seninle sevgili olan insqnlari aldin hayatına onun duyguları ile oyna demiyoruz ztn aşık olcağıni inandığın insanla ol unut
abii saçmalama 5 yıl diyorsun o adam neler çekiyor kim bilir kafa yapınızın uyuşmaması iyi bir şey mesela nasıl desem farklılık daha iyi değil midir birbirinizden sıkılmazsınız hem?
Denedim ama cidden olmuyor kendisi aşırı kıskanç bi insan kız arkadaşlarımı bile kıskanıyor evlensek daha çok sıkıntı o yüzden adım atmak istemiyorum o insanada
yaş kaç ki kız kasma erkek milleti hep böyledir ben bile bak o kadar kızla dans ederim falan ama sevgilim olmayan kızı kıskanırım mesela sınıfta bir kıza çıkma teklif etmiştim reddetti nazikçe bir gün dekolteyi açıp gelmiş kaldır bluzünü dedim sanane yaa işine bak dedi kaldır lan ! dedim o da tm der gibi kafasını sallyıp kaldırdı o da böyle biri mi serseriyse evlen ama serseri ve psikopatı birbirinden ayır lütfen bak o kız ben den korktuğu için kaldırdı çünkü bir çok vukuatıma denk gelmişti sorun olursa mesajlarda sorabilirisn yardımcı olmak isterim çünkü :)
Serseri değil kesinlikle tam bir beyfendi diyebilirim ama bikaç yalanını falan yakalamıştım ondan dolayıda soğudum sevemiyorum onu yeniden şans verip üzmekte istemiyorum napcağımı şaşırdım
her insan yalan söyler bir sözüm vardır- HER İNSANIN İÇİNDE BİR ŞEYTAN VARDIR- o yüzden fazla kasma beyfendi insan en azından seni kıskanıyor diye sana zarar vermez ya da küfretmez herkes şansı hak eder şans versene kim yalan söylemiyor abi insanoğlu kendini bile kandırabiliyor hadi şimdi git ona biraz sohbet et gözlerini içine gülümseyerek bak tamam mı?
bana empati kurduramazsın benim öyle bir yetim yok ama ben bana aşık olan kızlarla ilgilendim hep taktiğim şuydu tm çıkmaya başladım zaten o kadar zor biriyim ki öteki güne kızlar benden çıplak ayakla koşarak kaçıyordu var abi kızla nasıl çıkmaya başladım baktım sürekli bana bakıp bakıp gülümsüyor gittim yanına sohbet ettim sonra saçlrına dokundum saçma bir sebeple utandı kıpkırmızı oldu ama yani bende de utanma duygusu da yok öyle bunu da niye anlttım bilemiyorum şuanda ama fok balıkları çok yalnız insanlar zamanla sevilirler ayık ol ha !
abi şaka bir yana yaz 5 yıl değer veren erkeği arasan bulamazsın ahanda ben konuşuyorum hep adam diyor ki sikime banane ya bana karımı yok diye ama ben bir tane bile 5 yıldır seviyorum diyeni bulamadım de tek tük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O acıyı iyi bilirim. Anca zamanla unutursun.
Ben zamanla unuttum çok sevdiğim ama beni sevmeyen birini...
İşte ben o kişiyi bağımı koparsamda ortak arkadaşlarımız olduğu için mecbur aynı ortamda bulunuyoruz ben gitmek istemesemde karşılaşıyoruz illaki bir yerde unutamıyorum
Bende biliyorum bu acıyı unuttum işte nasil unuttuğumu bilmiyorum öyle bi anda olmadı ama
Unutma sürecinde görüyor muydun o şahsı
Evt aynı mahalledeydik arada goruyodum otobüs durağında
Ben hayatım boyunca göreceğim bi insan uzaklaşma gibi şansım yok çok ortak tanıdığımız olduğu için haliyle
Eee napalim unutma ozmn
Başkasını unutmak için bir başkasını kullanmam vicdanım el vermez buna unutmak amaçlı başka birisiyle sevgili olmak istesem ki her türlü yaparım ama karşımdaki insanın da duyguları var elbette benim düştüğüm duruma düşmelerini istemem asla
Off ne edebiyat yaptın ya kim bilir kimleri unutmak için seninle sevgili olan insqnlari aldin hayatına onun duyguları ile oyna demiyoruz ztn aşık olcağıni inandığın insanla ol unut
sana değer biri yok mu?
Seven biri var ama o kişiyide ben sevmiyorum kafa yapımız uyuşmuyor
kafa yapınızın uyuşmaması daha güzel değil mi seni seven birini nasıl sevemezsin?
gerçekten sevdiğini biliyor musun?
Gerçekten seviyor yaklaşık 5 senedir seviyor ama cidden ben bişey hissetmiyorum bu dünyanın kuralı bu zaten seven sevilmez
abii saçmalama 5 yıl diyorsun o adam neler çekiyor kim bilir kafa yapınızın uyuşmaması iyi bir şey mesela nasıl desem farklılık daha iyi değil midir birbirinizden sıkılmazsınız hem?
Denedim ama cidden olmuyor kendisi aşırı kıskanç bi insan kız arkadaşlarımı bile kıskanıyor evlensek daha çok sıkıntı o yüzden adım atmak istemiyorum o insanada
yaş kaç ki kız kasma erkek milleti hep böyledir ben bile bak o kadar kızla dans ederim falan ama sevgilim olmayan kızı kıskanırım mesela sınıfta bir kıza çıkma teklif etmiştim reddetti nazikçe bir gün dekolteyi açıp gelmiş kaldır bluzünü dedim sanane yaa işine bak dedi kaldır lan ! dedim o da tm der gibi kafasını sallyıp kaldırdı o da böyle biri mi serseriyse evlen ama serseri ve psikopatı birbirinden ayır lütfen bak o kız ben den korktuğu için kaldırdı çünkü bir çok vukuatıma denk gelmişti sorun olursa mesajlarda sorabilirisn yardımcı olmak isterim çünkü :)
Serseri değil kesinlikle tam bir beyfendi diyebilirim ama bikaç yalanını falan yakalamıştım ondan dolayıda soğudum sevemiyorum onu yeniden şans verip üzmekte istemiyorum napcağımı şaşırdım
her insan yalan söyler bir sözüm vardır- HER İNSANIN İÇİNDE BİR ŞEYTAN VARDIR- o yüzden fazla kasma beyfendi insan en azından seni kıskanıyor diye sana zarar vermez ya da küfretmez herkes şansı hak eder şans versene kim yalan söylemiyor abi insanoğlu kendini bile kandırabiliyor hadi şimdi git ona biraz sohbet et gözlerini içine gülümseyerek bak tamam mı?
Sen sevmediğin bir insanı seviyor gibi yapabilir misin bide öyle düşün
bana empati kurduramazsın benim öyle bir yetim yok ama ben bana aşık olan kızlarla ilgilendim hep taktiğim şuydu tm çıkmaya başladım zaten o kadar zor biriyim ki öteki güne kızlar benden çıplak ayakla koşarak kaçıyordu var abi kızla nasıl çıkmaya başladım baktım sürekli bana bakıp bakıp gülümsüyor gittim yanına sohbet ettim sonra saçlrına dokundum saçma bir sebeple utandı kıpkırmızı oldu ama yani bende de utanma duygusu da yok öyle bunu da niye anlttım bilemiyorum şuanda ama fok balıkları çok yalnız
insanlar zamanla sevilirler ayık ol ha !
Tamam Başkan sakin ol 😂
git lan çocuğa şans ver beni bile sinir ettin çocukçağız ne çekmiştir 5 senedir kim bilir !
Beni gaza getirip yazdırıcaksın şimdi bak 😂😂
hadi yaz lan mutlu olsun hadi yaz yaz yaz boşver öteki yavşağı adam seni seviyor hadi hadi !
Çocuktan hayır duası alıcaksın illaki yani 😂
abi şaka bir yana yaz 5 yıl değer veren erkeği arasan bulamazsın ahanda ben konuşuyorum hep adam diyor ki sikime banane ya bana karımı yok diye ama ben bir tane bile 5 yıldır seviyorum diyeni bulamadım de tek tük
yazdın mı?