Çok üzgünüm ve kırgınım. Ne yapmalıyım?

Merhaba yazacağım şey çok uzun ama sonuna kadar okursanız sevinirim. önem başı etütte dünya tatlısı bir kızla tanıştım, hemcinsimdi. Arkadaş olduk, samimiydik. Ondan hoşlanıyordum. Evet biseksüelim bir kızdan hoşlandım. Sevgilisi vardı o kadar üzülüyordum ki ama onun adına seviniyordum. Çünkü ben mutlu olmasa da olurdu o mutlu olsun yeterdi. Sevgilisinden ayrıldı, destek oldum. Acaba kızlarla da mı olsam diye düşünmedim değil demişti. Bende ol o zaman demiştim. Yok ya kızlar çok trip atıyor falan demişti. Yakın arkadaştık arkadaşlığımızı kullanmamak adına açılmak istedim çünkü çok aşıktım. Açıldım benle muhattap olma bir daha rahatsız etme beni dedi. Arkadaşina demiş. Arkadaşı "Ona duyguların varmış ve o bu durumdan çok rahatsız ve arkadaşlığından darlandığını söylüyordu. Sana karşılık vermiyor rahatsız etme." dedi."Bende arkadaşlığımızdan darlandığını bana söyleyebilirdi gidip başkasına benim duygularımı anlatmasına gerek yoktu. Merak etmesin bir daha muhattap olmam zaten demiştim. Hoşlandığım kız da bana hadi ordan git, arkadaşlığımızı kullandın. Benle muhattap olma." demişti. Dünyam başıma yıkıldı. Açıldıktan 1 hafta sonra etüt geri açıldı.3 ay boyunca sadece bakıştık. Ortak arkadaşımız vardı onunla konuşuyordum. Sonra benle konuşmaya çalıştı. Ben de yüz vermiyordum. Kırgındım çünkü.1 hafta sonra ortak arkadaşımla otururken yanımda sevgilisini anlattı. Yeni sevgili yapmış. Baya canım sıkıldı belli etmedim gittim sınıfa ağladım. Kalbim çok kırık. Karşılık vermediği için değil üzülüyor insan yinede ama sevgimi suistimal etti. Kaba davranışlarda bulundu. Nefret ettirdi kendisinden. Kalbim çok kırık ve üzgünüm ne yapmalıyım?
Not:Bir kızdan hoşlanmam o yargılayacaksanız, hakaret edecekseniz lütfen yorum yapmayın. Canımın daha çok sıkışmasına değil rahatlamaya ihtiyacım var.
Çok üzgünüm ve kırgınım. Ne yapmalıyım?