4 yıldır ev için biriktirdiğimiz 200 milyarı kocam kripto para alarak batırdı boşanmanın eşiğindeyiz yuvamı nasıl kurtarabilirim?

Saatlerdir ağlıyorum. 4 yıldır yemeden içmeden o parayı biriktirmek için gece gündüz çalıştık 😔. Ev alıp hayatımızı düzene koyunca çocuk yaparız dedik sırf bu yüzden çocuk yapmayı bile ertelemiştik. Kocam 2 hafta önce altınlarımızı bozmak istedi ben karşı çıktım güvenmiyordum kocam da bana küstü. Sen bana bu parayı ver gider Datçada çok güzel iki bina alır birinde biz otururuz diğerini de butik olarak işletiriz sen milletin karısı gibi bana değer verip güvenmiyorsun dedi kızdı bana kavga ettik ben de mecbur hadi vereyim dedim. Piyasa sürekli düşünce bizim para da eridi.

Baştan beri hiç istemedim zaten şu an paramız eridi artık bırakın para biriktirme hevesini onunla artık yaşamak bile istemiyorum. Tüm hayallerimi yıktı. Kendiyle beraber beni de batırdı. Şu an çok büyük bir boşluktayım ne ev alacak ne de çocuk yapacak isteğim kaldı. Eşimle de kavga ettik beni suçladı, sen o çeneni kapatsaydın bunları hiçbiri olmayacaktı dedi. Sizce yuvamı nasıl kurtarabilirim?
4 yıldır ev için biriktirdiğimiz 200 milyarı kocam kripto para alarak batırdı boşanmanın eşiğindeyiz yuvamı nasıl kurtarabilirim?