Saatlerdir ağlıyorum. 4 yıldır yemeden içmeden o parayı biriktirmek için gece gündüz çalıştık 😔. Ev alıp hayatımızı düzene koyunca çocuk yaparız dedik sırf bu yüzden çocuk yapmayı bile ertelemiştik. Kocam 2 hafta önce altınlarımızı bozmak istedi ben karşı çıktım güvenmiyordum kocam da bana küstü. Sen bana bu parayı ver gider Datçada çok güzel iki bina alır birinde biz otururuz diğerini de butik olarak işletiriz sen milletin karısı gibi bana değer verip güvenmiyorsun dedi kızdı bana kavga ettik ben de mecbur hadi vereyim dedim. Piyasa sürekli düşünce bizim para da eridi.
Baştan beri hiç istemedim zaten şu an paramız eridi artık bırakın para biriktirme hevesini onunla artık yaşamak bile istemiyorum. Tüm hayallerimi yıktı. Kendiyle beraber beni de batırdı. Şu an çok büyük bir boşluktayım ne ev alacak ne de çocuk yapacak isteğim kaldı. Eşimle de kavga ettik beni suçladı, sen o çeneni kapatsaydın bunları hiçbiri olmayacaktı dedi. Sizce yuvamı nasıl kurtarabilirim?
Baştan beri hiç istemedim zaten şu an paramız eridi artık bırakın para biriktirme hevesini onunla artık yaşamak bile istemiyorum. Tüm hayallerimi yıktı. Kendiyle beraber beni de batırdı. Şu an çok büyük bir boşluktayım ne ev alacak ne de çocuk yapacak isteğim kaldı. Eşimle de kavga ettik beni suçladı, sen o çeneni kapatsaydın bunları hiçbiri olmayacaktı dedi. Sizce yuvamı nasıl kurtarabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O coini satmadiginiz surece sikinti yok. Tekrardan eski fiyatina gelir piyasa Şu an durgun bu durgunluk bitsin eski fiyatinin uzerine gelir. Sakin zararina malinizi satmayin bekleyin
Ağlamak çözüm değil ablacım olan olmuş ne yapılabilir ona bakalım ne almış ve kaçtan almış biliyor musun ona göre bir şeyler söyliyim
Hayır ismini hatırlamıyorum :(
Tamam sıkma canını paran düşmüş olabilir ama şöyle düşün almış olduğu şey değer kazanırsa paran duruyor olucak uçup gitmedi umarım mantıklı bir coine yatırım yapmıştır
Hala seni suçlayan kocayla ne işin var? Bari hata ettim affet desin. Çocuk yokken yolları ayır bence.
Bekara koca boşamak kolay tabii. Bi para icin yuvasini mi yiksin
Mesele para değil adam suçlu olduğu halde kadını suçluyor. Büyük bir ihtimalle bu şekilde davranışı ilk defa burada sergilemiştir.
Artik giden gitmis kocasinin ozur dilemesi gerekiyo tabi dogru olan o ama yapacak bisey yok onun icinde koca boşanmaz bence
2.3 hafta içinde 200 milyarı eriten coin olurmu yaa
Düşe kalkar ama yine yükselirr battınız sayılmaz
aldığınız coinleri satmadığınız sürece zararda değilsinizdir. düştüyse yükselir de. panikleyip acele kararlar almayın bu işler böyledir.
Böyle krizlerin sayısı arttı hanımefendi sağlık olsun
hangi coin aldınız o önemli.
birde satmadoysanız. hala geç degil. para kalsın.
Böyle bir konu çok ciddi. Devam etmek istiyorsa para kontrolü sende olsun mutlaka.
Parayı kurtar ne kocası.
Nasıl kurtarabilirim ki?
Piyasadan anlamıyorum ben
Gene calisir kazanirsiniz.
Zararına neden sattı peki
Çok zor Sana bişey sormak istiyorum
hangi coini aldi? söylerse yardimci olurum
Ne kadar kaybettiniz
200 milyar diyor
@Pin-han 200 milyarin hepsini mi?
Olur mu olur
@Pin-han yazik olur ben hepsi degildir yaa bi miktaridir