Merhaba arkadaşlar öncelikle tamamını okumadan lütfen yorum yapmayın teşekkürler şimdiden. Tam 1 senelik bir ilişkim var ve 2 hafta sonra yıldönümümüz var. Ailelerimiz bizi biliyor ama sorun şuki ben çabalamaktan yoruldum. Çok seviyorum oda çok seviyor ama en ufak bi tartışmada bırak gitsin akışına ne olacaksa olsun diyor bir tartışma içine girince sürekli tavır yapan taraf oluyor konu ve benim haklı olmam önemli bile değil. Mesela benim sevmediğim birşeyi yaptı ve bundan dolayı ona neden yaptın biliyorsun sevmiyorum ve sen böyle yapınca kırılıyorum dediğimde bitek kırılan sen değilsin diyor. Sürekli tartışmalarda birşekil kendini haklı çıkartıyor ve ben çabalamak zorunda kalıyorum aramızı düzeltmek için. Ben hiç ona tavırlı olupda benim için çabaladığını görmedim ben hep söylüyorum açık açık içii döküyorum ona ama o yapmıyor içine atıyor durdukyere hiçbişey yokken tavırlı konuşuyor işey yok diyor ama sonradan çıkıyor. Arkadaşlar ne olursa olsun biz hep birlikte atlattık herşeyi gerçektende bişeyleri inanarak başardık. Ama bunlar şöyle olduki çok büyük tartışma yaşadık mesela veya ufak öönemli değil ben gönlünü almaya çalıştım o istemiyo bunu alma gönlümü falan diyo ama biliyorumki hiçbişey yapmasam sonradan yüzüme vuracak bunu ama yapıncada istemiyor. Olayları hep böyle böyle benim zorlamamla biekil başardık atlattık ama gerçekden benim takaatim kalmadı pes etmek istiyorum daha çabalayamıyorum. Ama ayrılırsam busefer diyeceği şeyi eminim anlamışsınızdır ayrıldı terketti çabalayamadı korktu vazgeçti vb vb vb ve ben hiçbişey demeden sessizce çekip gitmek istiyorum çünkü anlattığım hiçbişey etki etmemiş ona 1 senedir. Yani ayrılıp bunları ona anlatsam busefer gene tavır alıcak ama iş geçmiş olucak. Ben ayrılmak istemiyorum arkadaşlar sırf anılar hatıralar onca hediyeelr ve 2 hafta sonra yıl dönümümüz ve ailelerin bilmesi. Hani hayatınızın bi bölümünü unutamazsınızya mesela liseyi hiçbirimiz unutmayız buda bende öyle diyeyim bilmiyorum arkadaşlar nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım kendimi ona bunları yani anlatırsam hep sen çabalıyosun ediyosun ben hiçbişey yapmıyorum haklısın falan alıcak gene tavrını oyuzden burda çare bulmak istedim yorumlarınızı bekliyorum dostlar ama ayrılığı intihar gibi düşünün hani herşey bitmiş en son çareymiş gibi yorumlayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şunuda ekleyeyim yazmamışım oraya, birşey olduğunda benim için konu önemli değil biz üzülüyosak orda yalnış vardır ve birlikte toparlanmalıyız diye iyi yaklaşınca, bana iyi yaklaşma falan diyo hani kendisinin yaptığı hatayı bende yapıyomuşum gibi yapıyor anladınız sebebini.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer