Merhabalar 🎈 Hani bazen insanlar sevgililer böyle birdenbire hediyeler almaya başlar. Hatta bazen insanın aklına gelir “hediye almayan insan şimdi niye aldı, bişey mi var, aldatılıyor muyum, başka biri mi var, neden niye niçin..” uzar gider. Peki size durduk yere hediye alan sevgili için ne düşünürsünüz?
Durduk yere hediye alan sevgili hakkında ne düşünürsünüz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3b cevap paylaştı.
Kadınlar hediye alarak aldatmaz, ilgi artırarak hiç aldatmaz... Kadınlar sessiz sakin halleder işini... Eğer hediye almışsa bana daha yakın hissediyor derim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Özel günlerde hediyeleşmeyi sevmem. Normal zamanlarda sık sık hediye alırım. Sevgilim de aynı şekilde... O yüzden altında bir art niyet aramam ve hoşuma gider.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı.
Ben beklenmedik zamanlarda hediye alıp şaşırtmayı seviyorum. Ufak şeyler olabilir ama beklenmedik zamanlar benim asıl amacım o tepkilerin hayranıyım. 😇🙂
Hiç hediye almayan bir insansa hayırdır diye düşünürüm. Zaten öyle bir huyu varsa mutlu olurum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
surpriz hediye degil de mesela birlikte geziyorsak bir sey begendiyse hadi ben aliveriyim sana diyorum boyle seyler daha hos... surpriz ani gelen seyleri sevmem