3 yillik konustugum biri var, sevgiliyiz uzak mesafeli iliski ve birbirmize cok yakiniz, herseyimizi biliyoruz ve konusiyoruz. Sorun su ki ben cok detayciyim kücük bi lafina bile takiliyorum, 30 dakika yazmassa niye haber vermiyosun diye cikisiyorum, arkadaslari ile ciktiinda gec yazdiginda üzüliyorum, gecen gün sahura uyandi wpe girip yazmadi sabah sordum yazacaktim gücüm yoktu cok uykum vardi yazamadim askim ciktip uyudum dedi... cok takildim buna. Bana karsi baska kizlarala vs bi yanlisi olmadi güvenimi kiracak bisey olmadi. Ama yinede kücük bi hareketine ya da yazmadiginda cok takiliyorum
nasil vazgecebilirim bundan... onu darlamak istemiyorum
nasil vazgecebilirim bundan... onu darlamak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kendine hobiler ve kız arkadaşlar bul. bol bol onlarla takıl. bence sorun şu an hayatında ilgini vereceğin bişeyler eksik olduğundan (iş, hobi vs,) az olduğundan çocuğa sarıyo olabilirsin.
isim var ama yinede kafam hep onda, bakiyorum durmadan yazdi mi diye yazmadiginda 20-40 dk hemen üzülüp kafama takiyorum. Kafami daha cok mesgul etmem gerek
hayatının merkezine koymuş olabilir misin onu?
evet inan istemsizce... ondan da aynisini bekliyorum cok sacma
Narsizmle alakalı olabilir bi'araştır istersen
peki arastirim
testleri falan var bi test yap bakalım ne çıkıcak 🤔
mesela wpde aktif olup 5 dk felan yazmiyor arkadas grubu ile konustugu icin muhtemelen orda da sinirleniyorum neden ordaki sohbetten cikip bana cevap vermiyor diye, normal mi?
normal değil tabi ki.. insanların kendine özel vakit ayırmaları lazım arada bir.. arkadaşlarıylayken hiç bi erkek rahatsız edilmek istemez bence.
bunun farkindayim kendimi tutmaya calisiyorum sonra diyorum "Ben tatildeyken yaziyodum, arkadaslarimlayken yaziyorum, zaman yaratiyorum o niye yaratmiyor" oda yaratsin felan diyorum
işte gizli narsizm gibi bişey var bence sende.. aslında onu düşünüyosun gibi ama özünde kendi ilgi açlığını yatıştırmaya çalışıyosun sanki.. yanlış anlama yazdıklarımı fikir yürütmeye çalışıyorum sadece.
yo yanlis anlamiyorum aksine fikirlerin benim icin degerli
yani kisacasi ben ne kadar yaziyosam ilgi gösteriyosam oda aynisni yapsin beni hayatinin merkezine koysun istiyorum
işte bi test yap reis bakalım ne dicek sana "testlere de güven olmaz ama" dene yani sonra ayrıntılı araştırırsın..
hafif narsistlik var..
bence hobi edin biraz uzaklaş düşüncelerden..
haklisin
Özlüyorsun ve bu özlem bu hareketlere sebep oluyor. Bu davranişlarla onu kendinden sogutabilirsin. Delirsen de ona caktirma
haklisin ama tepki göstermedigimde hep böyle yapacak gibi geliyo
Gidecekse bir gün gider zaten..
Sende paranoyaklık var ilk bunu yen sonra gerisi gelir.
niye öyle dedin
Sen ruh hastasısın ve psikolojik olarakta bir hastalığın oldugunu düşünüyorum. Kendine biraz zaman ayır ve ne bilim terapi falan yap.
ne yapabilirim
Ben sanmıyorum ya senin düzelme şansın yok. Madem öyle birkaç tavsiye yasaklardan sonra sosyalleş gez toz mekanlarda ye iç eğlen. Ama benim hiçbir ümidim yok senin için.
niye öyle diyosun
3 yıl olmuş resmileştirsenize biraz o zaman.
annesini taniyorum artik ama yasimiz daha genc 20
Hmmm anladım ikinizde okuyorsunuz o zaman. Kafaya takmamaya çalış aynı ilgiliyi filan ver. Zaten gidecekse tutamazsın.
darlar
eee?
ee si sıkıntılı
seks yapıyormusunuz
? Ne alaka