AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
haklı😂 kıskanır başka erkekler senden etkileniyor diye
Böyle erkeklere yapabileceğin en iyi intikam, onu aldatmaktır.
Nickiniz çok iyi😁
Teşekkür ederim
Yav onaneymis ne mal adamlar var bir kızla çıkınca anasi babası gibi konusuyorlsr
Sevgilin haklı. İstersen taytta giymeyip boxer ile çıksaydın.
Bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama erkek arkadaşın haklı. Sonuçta dediği gibi sütyen giyinip çıkmışsın. Ben yanımda olan arkadaşımın bile bu kadar açık giyinmesinden hoşlanmam.
Bence adım at ve konuş bakışlardan mı rahatsız olmuş vs o tarz sorular sor çoğu ilişkide olur.
Bir kadindan bu cevap tebrik ediyorum
Birbirinizin isteklerine düşüncesine uymuyorsanız bitirirsiniz. Zorlamanin manâsı yok.
giyimibe karışır elbette bakkalın çırağı değil sevgili bu
sevgilin gerçek bir erkekmiş. sana pipili kız çocuğu lazım anlaşılan
Sevgilin giyimine karışma hakkına sahip değil. Bunu kabullenemiyorsa başkasıyla olmalısın.
Ayrılabilirsin kanka senin için en iyisi olur emin olabilirsin
Gerçekten sütyen giyip çıkmışsın ilişkinin başında bu tarz giyindiğini bilmiyormuydu
kdsjfksh Abi neden tayt ve braletle dışarı çıkıyorsun. Türkiyedeyiz her yer abazan dolu
Mesela düzgün bir şey giyebilirsiniz tayt yerine. Ne dersin?
özgürlük adı altında teşhircilik yapmayın. ben nerde nasıl giyineceğimi biliyorum diyen herkesin kombini tayt ve kombin :D neyseee
Tayt giymeyi teşhircilik olarak algılıyorsan zaten senin kafada sorun vardır
@Shiny_Prelude arkadaş sadece tayt giymemiş, bralet ve tayt. bralet iç çamaşırıdır. fazla da söze gerek yok
Lan bi don bi atlet giyiyorsunuz. Kadınların kıyafetlerinden nereden haberiniz oluyor? 😂 Her bralette sütyen gibi değildir. Ki olsa ne olacak? Gayet şık kombinler var yurt dışında giyebileceğin. Kimse de "Aaa karıya bak!" demiyor. Sporcu braları da var ona bakarsan. Kimisi yapacağın spor için idealdir, kimisi de görüntü için.
Cayır cayır göt meme paylaşan kadın profilleri takip edersiniz sosyal medyada. Sabahınız akşamınız çadır kurmayla geçer. Bir kadın açık giyince hemen etiket yapıştırırsınız. He gülüm
@Shiny_Prelude tamam ablacım sakin ol bu benim fikrim. ben de senin fikrine saygı duyuyorum. napayım yani. ben hoş bulmuyorum hepsi bu.
"Özgürlük adı altında teşhircilik yapmayın". Emir kipiyle konuşmak ne zamandır fikir sunmaya döndü? Kadınlara laf edeceğinize sapık tecavüzcü hemcinslerinize emir kayın
Adam haklı hemde çok haklı sana karışmaktan değil başka erkeklerin ne düşündüğünü bildiğinden öyle davranıyor öyle dışarı çıkan bir kardeşim olcak hayatta
Nereye çıktınız kapanmada? Ha pardon her troll gibi yurtdışındasınız aynen
Hımm bazen biraz taviz vermek gerekebilir bir şey olmaz sen gönlünü al
Haklı gibi
Çünkü sen onunla çıkarken kişiliği hakkında az çok fikir sahibiydin bence.
Türkiye gibi cinsel açlığın içinde... Kusura bakma erkek arkadaşın tamamen haklı
Adam haklı bence kendini teşhir etmenin anlamı yok
O şekilde sen ne yürekler hoplatmişsındır şimdi bebeğem 😏
Nasıl giydiysen fotoğrafını gönder o zaman bakalım ona göre yorum yapalım.
Sen de abartmışsın kusura bakma. Sevgilin haklı.
Bralet mi? Bro let me lütfen !
Allah da beni kahretsin zaten ama cok icimden geldi. 🙄🙄🙄
Sen yaşıyorsun
Yasiyorum tabi 🙄
Yani normalde bence de kıyafetine laf etmemeli ama bralet bildiğin iç çamqaşırı.
davul bile dengi dengine kendine kendin gibi geniş birini bulman lazım
Bitince mutlu olacaksan giymeye devam et. Hayatinda o olmadan devam edebileceksen giy.
Bence seni sevdiğinden.
Şimdi bi erkek seni süzse bunu o farketse gitse o adama dalsa başı belaya girse iyi mi olur?
Yani çok dikkat çeken bı kiyafet. Fazla dekolte de itici duruyo. Tamam bralet giydin üzerine bı gömlek giy. Abartı açıklık çok hoş görünmüyor.
Aynını dedim ben de üstine gömlekle hem bence daha tarz durur hem de aşırı açıklıktan dikkat çekmekten kurtarmış olur. Sevgili de laf etmez o zaman
Yani. Tayt giyince de üzerine uzun bişey giymek lazım. Diğer türlü vücut hatları ortada oluyo. Buda basit bı görüntü veriyo.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Hem kimse kusura bakmasın ama insanın sevdiği kişiye de özel bişiler kalsın yani bence herşeyi sergilemeye gerek yok diye düşünüyorum şahsen
Ya sizin amacınız ne açık ve dar giyinmenizin amacı ne bir erkek penisinin ucunu göstererek dolaşsa ve buna dekolte dese hoşunuza gider mi gitmez hatta sapık dersiniz çünkü başka açıklaması olamaz.
Ne alaka ya
@idill_ll alakası gayet belli
Erkekler penislerini sallaya sallaya ulu orta ağaca duvara işemiyor mu? Bralet meme ucunu göstermez. Sizin kafadakilerin uçkur merakından hayal gücünüz artıyordur. Bunun sınırı yok. Abaya giyen kadının ayak bileğini görüp hallenen erkekler de var yani
@Shiny_Prelude reis ben ulu orta yerde işeyene de sallıyorum ayak bileğini görüp bir erkeğin hallenmesi de normal bu arada 3 4 saniye içinde penis erekte olur ama siz kadınların ortalama erekte olma süresi 13 dakika olduğu için bunu ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz onu geçtim ergenlik döneminde olan erkeklerde herhangi bir uyaran olmasına gerek yok kendiliğinden bile erekte olabilir. bu hormonlarla alakalı erkekler hızlı yanıp sönerler kadınlar ise yanmaları ve sönmeleri süre gerektir. yani aslında giyiminizle bir nevi erkeklere eziyet gibi bir şey ediyorsunuz.
O erkeklerin kendilerini terbiye etmesi gereken bir unsur. Sizin çügünüz kalkacak diye kendimizi sınırladıkça sonumuzu kutuda gezmede buluruz. Geç onları
@Shiny_Prelude bir toplumun içinde hep beraber yaşıyoruz kafanıza göre hareket etmeniz çok yanlış. onu geçtim şu anda çok güzel cinsel obje gibi kullanılıyorsunuz ürün tanıtımlarında reklamlarda açık saçık kadınlar kullanılıyor. üzgünüm ama toplumun bilinçaltına bunlar çok güzel işleniyor dizilerde kadınlar tek amacı kıvırtarak zengin koca bulamak olan değersiz mallar olarak gösteriliyor. kısacası kadının en büyük düşmanı yine kadın ve ben bunlara tepki gösteren tek kadın görmedim bakalım artık tecavüz oranları kadın cinayetleri daha ne kadar daha artacakta bunu düzeltmek için el atacaksınız. günümüzde cinsel pazarlama aracısınız.
@Shiny_Prelude ve sanki biraz daha düzgün giyinerek bir şeylerden fedakarlık ettiğinizi sanıyorsunuz. madem giyinmek bir sınırlandırma hiç giyinmeyin gereği yok bir erkek düşün daracık bir tayt giymiş o kadar daracık ki penisi tamamiyle meydanda belli oluyor o erkek hakkında ne düşünürsen işte karşı cinsinde sizin hakkınızda öyle düşünmesi çok normal.
Bahsini ettiğin, kadınların cinsel obje yerine konulmasıdır ki bu da ata-erkil zihniyetin sonucudur. Reklamlarda kadınlar üzerinden erkeğin dikkati çekilerek erkek manipüle edilmektedir aslında. Sen olayı tersinden anlamışsın. Kadın cinayetleri toplumsal bir sorundur. Sadece kadınların direnişi ile gerçekleşmez. Klavyen kadar insan olarak aktif olsaydın zaten kadınların dayanışmasına tanık olur, bu lafları söylemeye de utanırdın. Geç laf ebeliğini
Kadın cinayetleri ve tecavüzlerine değinmiş bir de şu üslupla. Ayıp lan!
Uslübumda bir sıkıntı görmüyorum beni tanımadan klavyen kadar insan olsaydın vb laflar kuruyorsun. Fikir çatışmasını neden kişi catışmasını çektin ki ad hominem yapman zaten zeka seviyeni gösteriyor. Onu geçtim ben ortalıkta kadın dayanışması görmedim sizi mal olarak gösteren dizileri en çok izleyen yine sizlersiniz nerde dayanışmanız dayanışma dediğin bu sorunu çatışma ile çözmeye çalışan feminist bozuntularından mı? o kadar iyi dayanışıyorsuniz ki bu olaylar o yüzden artarak devam ediyor. Söylesene bi ne icraat yapıldıda başarılı oldu farzet ben klavyem kadar insan olarak akfifim neyi görecektim bi söylesene?
Kafan dar. Almaz
Tabi tabi benim kafam dar almaz.😂
burda iç çamaşırıyla çıkmışsın resmen diyen kızların hepsi denize bikiniyle giriyor ironik
Günlük giyim ile deniz giyimi aynı mı?
ikiside açık giyinmek sonuçta mekan farketmiyor gün içinde gözünü dikip bakan denizdede bakar.
Haklısınız ama günlük giyim için daha absürt olduğu için karşı çıkılıyor. Denize gidince ne giyileceğini her iki taraf da bilir ya giderler ya gitmezler.
Bence eğer boyun eğersen daha fazlası gelecek
Giydiklerine karışamaz cidden seviyorsa zaten karışmazdı ama diğer erkekler bakmasın diye zaten korurdu da kavga etmek fazla
Hayır kıskanmakta gayet de haklı. Tabi senin sevgilin genişse orası farklı. Hoş senin bir sevgilin var mı onu da bilmiyoruz.
@kullaniciismiyook Erkekler sizin silahınız da değil, kendi keyfiniz için kavgaya süremezsiniz.
@k
Bence gayet haklı. artik vücudunuzu aergilemekten vazgecin
Sergilemiyoruz nasıl rahatsak öyle giyiniyoruz
@Soydam832 o zaman çıplak dolaşın? Tahrik etmeye ne gerek var şimdi dicek çocuğa hayvana dabacanaya da tecavüz ediliyor o başka binde bir ama doğru insanı yoldan cikartmayin çok abartiyorsunuz kuzum cokk mesela benim sevgilimin nişanlımın ya da eşimin herhangi bir özel yerini kimse hayal edemez birazcık erkek beyini ile düşünün diyelim ki eşinin sevgilinin etek giyip penisinin gozuktugunu ve birmkizin baktığını düşün yargı yapmadan düşün
Kimse çıplak dolaşalım demiyor ki bunu savunan bazı nüdist gruplar var. Orası ayrı. Ne biçim karşılaştırma bu etekten penisi görünen erkek? Madem tahrik oluyorsun madem rahatsız oluyorsun BAKMA.
@fugao bide anlasaniz rahatsız olmak değil yahu
Asil senin anlaman lazim. Bu ne viy viy viy sunu giymeyin bunu giymeyin sanane insanlarin giyiminden?
@SnowAngel23 sanane benim dusuncemden
Dusuncemi bu?
@SnowAngel23 yeah
Insanlarin giyimine karismak bir dusuncemi? Ne kadar cahil insanlarsiniz ya
@SnowAngel23 Hassstr la
?
@SnowAngel23 boşver gitsin
kanka bunlar cinsel obje olmayı özgürlük sanıyorlar sonrada erkekler bakınca tacizci durumuna düşürüyorlar zilli kşrlar
Kadınlar açık giyindi diye cinsel obje olmaz. Bu zihniyet kadını objeleştirir. Zihniyetinizi değiştirin kadının açık giyinince objeleşmediğini anlarsınız. Ayrıca sana ne benim düşüncemden diyen arkadaş: düşüncelerin hakkında bu kadar hassassan ve karışılmasından hoşnut değilsen sen ne diye diğer insanlarınkine karışıyorsun?
@fugao o zan donsuz gezin anadan üryan öyle neden gezmiyorsunuz?
Kimileri izin verir kimilerine ters geliyor orta yolu bulunmalı
Evde giyip foto atsın orta yol bu olur 😂
Ya şimdi fizik var fizik var bralet var bralet var çok absürt duruyorsa bende kızarım
Kizdigina göre yakismis demekki
cok dıkkat cekıo ama
Anlatamıyorum galiba. Sen şimdi braleti giyersin üzerine hırka blazer ceket tamam da mahallede de giyersen ve saha tam oturmamışsa giymenin anlamı yok.
@1kimyacı ben kızı görmedim ki hem ben kıza neden kızayım kendine yakıştırmış giymiş ben giyer miyim hayır giyersem de onun sorumluluklarını alırım
Özür dilemesini bekle ona ne
Abi ama hakikaten tek bralet olmaz ya sonucta turkiye burasi erkeklerin ne bok oldugunu biliyosun
kıskandığı için demiş şahsen başka erkeklerin bakmasını istemiyor olabilir haklımı haklı kimsenin olmadığı yerlerde öyle bişey demez emin ol kıyafetle alakası yok kıskanclık
Böyle olacak devamı da kısıtlanmaya gelemiyorsan ayrıl.
bence barısırsınız dedıydı dersın :)
Sen haklısın ayrıl ondan
Vur kic9na tekmeyi seni olduğun gibi kabul etmeli ne o öyle giyimine karışma sonuçta ilk defa giymemissindir
seni kısıtlıyorsa bence vazgeç çünkü başta rahatlar sonea ufak karşımalar sonra çok daha fazlası oluyor çevremde çok gördüm dikkatli ol
iyi olmuş bralet favori parçamdır sevgilim çıksın braletlerim kalsın 😂
çok zoruna gitti çünkü empati kuramıyorsun
Her erkek kaldıramaz o giyim tarzını. Kaldıramayan erkekle yapamıyosan ayrılacaksın kimseye zorla bişey kabul ettiremezsin
Deri olanı var dantelli olanı var sporcu sütyeni gibi olanı var nasıl bir seyden bahsedıyoruz
Senin kiyafetine karisamaz ama eger guzelce kalbin kirmadan soylediyse sende anlayis gosterirsin
bralet iç çamaşırı reyonunda satılan bir şeydi en sondu
E alttan al giyme.
Demek ki güzel kadınsın ki kıskanıyor.
O. Pu gibii giy sonra sevgiline laf et onu eskıden kerhanede gıyıyolardı az edep ıc camasırı resmen o giyip cıktm dedgn hıcmı utanmıyosn sen ya cınsel obje mısın sen
öyle heralde
@DreamGhosters bencede
Bencede braletin ic camasirdan farki yok ki bende rahat bir insanim oyle dusun
pavyonda çalışır gibi giyinmişin erkekte o. r. o. s. p. u istememekte haklı
o braleti onun kafasına geçir haddini bilsin
Biraz fedakarlık gerekli çok haksız olduğunu sanmıyorum
Ayrılman senin için en iyisi olur. Senin hayatına karışan bir erkekten hayır gelmez
Hiç uğraşma şimdiden kıyafetine bile karışıyorsa ilerisi...
Evet doğru sütyenden bi farkı yok kii..
Dimi
Tayt giyeceğine bikiniyle çıksan daha iyi bence. Maalesef erkek arkadaşına katılıyorum
İğrenç bir düşünce? Bu saçma sapan düşünceleriniz yüzünden bir adım ileriye gidemiyoruz. Biz giymeye devam edicez siz bakmıcaksınız. Giyildiğinde salyalarınız aka aka rahatsız ederek bakmasını biliyorsunuz!
Sizin sayenizde Elizabeth yapıyoruz 😂😂😂
Ne kadar iğrenç yorumlar.. yazık kafanıza..
Biz giymeye devam edecegiz derken havalanmıştın ama
Noldu neden ismini gizledin? Havalanmakla alakası yok. Biz istediğimizi giyeriz. Siz sapık beyninizi dahil etmiceksiniz böyle durumlarda.
@Dilek0734 yorumsuz... Siz istediğinizi giyeceksiniz ama biz atlet don gömlek çıkınca maganda olcaz öyle mi?
istediğini giyecekmiş bakmayacakmışız gözümüzü kapatıp yüreyecez öylemi , tabi hususi değilde umumi kullanıma açık olunca böyle oluyor
@Dilek0734 Giyceksin ve bakmıycaz he? Oldu si. kimizi de bağlayalım mı ister misiniz?
Kurguyum diye bağırıyo millet hala yorum yapıyo inanmayın cocuklaar
sende düzgün giyin çocuk kaşar sevmiyormuş
insanlari kiyafetine gore yargilamak mi erkeklerin mal sevdigini de hic sanmam işine bak
kıyafete göre yargılanırlar çünkü bu kşarlar kendilerini cinsel obje olarak göstermeyi seviyorlar ve sence çok mu masum oluyorlar böyle şeyleri giyince? Kendilerini sergilemek için giyiyorlar ve bunları savunanlarda aynı şekilde onlar gibi
gerçekleri söyleyince terbiyesiz olunuyor sizlerin gözünde aynen ama p*rno yıldızı gibi dolaşınca örnek insan olunuyor çok normal🖕
Alakası yok herkes istediğini giyer ben öyle çıkmam, çıkan da çıkar kimse karışamaz.
zaten kimse karışmadığı için kendilerini bu kadar aştılar
Ya önce haddini bil beyin fukarası sen ve senin gibiler her şeyi herkesi cinsel obje olarak görmeye müsaitsiniz maalesef kendini rahat hissediyosa kendisi için istediği seyi istedigi yerde istedigi sekilde giyer senin gibilere de laf etmek düşmez
Aşacak bir durum yok isterse çıplak gezer size ne! Çarşaflı görünce bu kadar kapalı aaa demiyorsunuz.
milletinde bir adabı var? siz iyice avrupalaştınız ve kadınlar ne yaparsa yapsın haklı gözüyle bakıyorsunuz. Ee hadi bakim o zaman erkekler de boxer ile sokakta dolaşsın bak millet nasıl linçliyor onları. Sizler anca beyinsiz feministsiiniz. Avrupalaşmış beyninizle öldürülmeye mahkumsunuz ((:
Dolaşsın bana ne. Ne yapalım Arabistanlaşalım mı 😂😂 zaten burda doğmam hata. Feminist falan değilim. Herkes özgürdür. Erkek de isterse öyle dolaşsın.
"isterse çıplak gezer" zaten sizin amacınız çıplak gezmek mk bu yüzden diyorum ya edep falan da kalmamış sizler gibilerde ve böyle kişileri de örnek kişi olarak gösteriyorsunuz. Bu kşarlara karışan erkekler sapık değil o zaman. Hem bakan değil açan sapıktır. Kızlar her yerlerini açınca rahat olmak için açmıyorlar şunu anlayın
Neyse Allahın feministi seni sektir ol laf anlatılmaz sizin gibi her şeyi normalleştiren beyinsizlere
Her şey normal karşılamayan anormaldir. Herkesin kendi kararı bu seni alakadar etmez. İsteyen tamamen kapanır isteyen tamamen açılır. Kimse kimseyi bu konuda eleştirme hakkına sahip değil.
Ben asla feminist değilim. Hümanist bir insanım tam aksine. İyi olan ve özgür düşünen herkesi severim. Kimsenin hayatına kimse karışamaz.
Edep kıyafetle olmaz nice kapalılar gördüm edepsiz kimi açıklar gördüm edepli. Edep etek boyu ile ölçülemez.