Bu lafımda hakaret yok diyor haklı mı, neden?

Onu yıllardır seviyordum. Öncesinde benimle sarılıp uyumak istemişti ve uyumuştuk. Sadece sarılıp uyumuştuk gerçekten. Ona beklenti kurduğumu söyledim. Dedi ki, isteseydim orada seninle uyurken farklı şeyler yaşardım ama ben ilişki düşünmüyorum kimseyle dedi. Eski sevgililerini anlattı. Benim de zoruma gitti. Baksana, evet beni sevsen öperdin. Anlıyorum, demek ki sana çekici gelmiyorum dedim. Böyle mi sarılacaksın dedim. Kalktı pat diye bir anda opusstu ve sevişti. Ve arkadaşlar öyle azcık da sürmedi, baya uzun sürdü. Baya isteye isteye uzattı opusmeyi. Aklınıza gelen sey olmadı ki olsa bile bunun hesabını kimseye vermem. Mesajlar attım o gü sen sonra ama soğuk soğuk cevaplar verdi ve bir anda şu mesajı attı; seninle svistikten bu yana benim şey hiç kalkmadı o yüzden sttir git hayatımdan, dedi ve her yerden engelledi. Ağzına tükürdüm tabi hesap sordum. Günler sonra dedi ki, bak ben önce seni alnından opptum ve gidecektim sen göndermedin. Seni arkadaş olarak gördüğüm için, seninle o sahneleri yaşamak canımı sıktı ve o yüzden şeyim kalkmadi dedim diye açıklama yaptı. Yani senin tipine hakaret etmedim ve senden tiksindiğimi söylemedim dedi. Şimdi bu adam kendini böyle savunuyor ama doğru mu diyor gerçekten bu lafında hakaret yok mu aslında. Yani seyin kalkmadığı için beni suçladın dedim hayır seni suçlamıyorum senin kafanda mı var dedi. Bu benimle ilgili bir sorun dedi. Ama bana söyledi senden beri kalkmıyor dedi sonuçta.
Bu lafımda hakaret yok diyor haklı mı, neden?