Bir arkadaşlık uygulamasında birisiyle tanıştım. Erkeklerin yaklaşımından sitem ediyordu. Gerçek aşkı arıyormuş! Uygulamada biraz konuştuktan sonra instagrama geçtik. Biraz daha konuştuk orda ve birden bire engelledi. Ya bu nasıl bir yaklaşımdır. Saygısızlık yok, sapıklık yok normal bir şekilde tanımaya çalışıyorum ve hiç bir şey söylemden engelliyor. Beğenmedim hoşlanmadım senden demek bu kadar mı zor? 🤦🏼♂️ Neden böyle yapılmış olabilir sizce?
Merhabalar 🎈 Sosyal medya yaygınlaştığından beri insanların tüm dünyası sadece bu haline gelmiş. Birisiyle tanışmak görüşmek oldukça zor. Normal hayatta bile insanlara anlam veremiyorken, sosyal medyada nasıl anlam verelim öyle değil mi? Genelde hoşanmadım istemiyorum demek yerine kolay yöntemle engeller insanlar. Söylemeye cesareti geçtim, işlerine öyle gelir. Sosyal medyadaki insanlara bu kadar takılmayın, ya da bişeyler anlatmayın, zaten çoğu insan kendini olduğu gibi yansıtmaz. Kaba insan çok, kendi gibi davranmayan insan çok, gerçek hayatta yapamadıkları sosyal medyada yapar gibi gösteren insanda çok. Böyle insanlar zaten sadece anlık yaşar. Onların dünyası sadece medyadır. Sizinle olan iletişime bakmaz. Ben çok sağlıklı bulmuyorum. Normal hayatta bile insanlar ilişkilerinde şaşırmış haldeyken medyada normali pek denk gelmez. İyi günler..
İnsan nasılsa öyle davranır, üslup ve davranışlar insanı belli eder zaten. Size saygısı olmayana sizde saygı duymayın zaten. Hele de sosyal medyada asla. Kim nasıl davraılmayı hakederse öyle olmalı buda benim düşüncem. O yuzden hayatınızda asla yer teşkil etmeyen insanlar için şu an yaşadığınız an için moral bozmaya zerre gerek yok. Rica ederim ayrıca🎈
En İyi Cevaplar