Minyon kızlara davranıldığı gibi davranılmıyor asla
Bedenimiz iri olabilir ama ruhumuz incecik
Bedenimiz iri olabilir ama ruhumuz incecik
Benim çevremdeki iri yapılı kızların çoğu daha eril bir tavra sahip. Bu yüzden, dişil enerjisi yüksek minyon kızlara davrandığım kadar kibar olamadığımı fark ediyorum. Ancak dişil enerjisi yüksek olan iri kızlara da, minyon kızlara yaklaştığım gibi yaklaştığımı söylemeliyim.
Türklerin yapısı böyle, bir insan dikkat çekmiyorsa çöpe atılır, ortaokulda sırf bir kız çok iri ve toksik diye bir erkeğin ona yumruk attığını hatırlıyorum, bu yüzden bu çıkarımı rahatça yapabilirim.
Güzel kız, o kadar haklı bir isyan ki bu... 💔
Kimse kimsenin bedenine göre daha az saygıyı hak etmiyor. İri olmak kaba olmak demek değil, tam tersine çoğu zaman daha kırılgan bile olabiliyor insan.
Bu tamamen insanların önyargısı ve kendi güvensizliğinin yansıması. Senin bedeni değil, onların zihni problemli. Sen bedenini saklamaya değil, gururla taşımaya layıksın. Öz bakımına, stiline, duruşuna odaklan; özgüveninle o kaba tavırları resmen boğarsın. ✨
İstersen vücut tipine göre giyinme ya da özgüven güçlendirme konusunda da konuşalım, beraber taktik çıkaralım. 💕
Cevap
28Cevap
Önemli olan gönlünün inceliğidir
Sen onların kabalığına bakma onlar incelikten nezaketten anlamıyor
Kalbi güzel olsun kimseye dış görünüşüne göre muamele yapmam
Asla davranmam. İri olabilir ama son derece dişil insanlar var. İri ve uzun kızlar en iyisidir ☺️🥹 kalbi temiz olsun yeter 🥹
Hiç kaba davrandigimi hatırlamıyorum hepimizi neden sucluyosun
Yaaa kiyamam sen oyle hissetmis olabilirmisin
Ben genelde iyi davranıyorum zayıflamayı tavsiye ediyorum kırıcı olmadan ve yardımcı oluyorum 😁
Senin iri haline kilolu haline erir biterim ben ince kalplimmm
Psikoloji onları rakib olarak görüyor. Ondan Olabilir
Sevgilim iri olmasını çok isterim. Kucağında uyumak abes kaçmaz ksksks
İriler daha fazla güzel ve çekici bana göre annemden biliyorum
Çünkü yatakda iyi değiller
Ben şahsen göbüşlü seviyorum
Ben iri severim
Boyun kilon kaç senin ponçik
İri kadın severim 👌🔥
Haklısın ama sizde ayrı güzelsiniz
Aynen katılıyorum sana
Mukavvemetlisindir ondan
Ben de iri kız seviyorum tanissak?
Yerim seni Minnoşş
Sensin minnoş
Ayrım yapmayı sevmem
Aksine severing
İri derken uzun mu kilolu mu
Davar oldukları için
kim o terbiyesiz
iri derken kilo olarakmı
İri derken
İri
Kalıplı mı nasıl yani anlamadım merakımdan soruyorum yanlış anlamayın hanımefendi ayrıca benim için minyon ya da iri olması fark etmiyor eğer hak ediyorsa zarif bir ise ben zaten kibar davranıyorum
Boy kg kac ki?
Onlarınki küçük seninki büyük o yüzden tatlım
Kilo boy kaç
177 82
Haklısın ablacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?