2004te hayatını kaybeden ilk aşkını doğum günününü kahramanım diyerek story atması hakkında ne düşünüyorsunuz? İkiye ayrıldı sosyal medya. Bence normal bişey eşinin de saygı gösterdiğini düşünüyorum
hayatındaki insana saygısızlık bu.. nesi normal? o kadar vefalı, o kadar sevdalı ise hayatına birini almadan tutsun yasını.. her şeyiyle o insana ait olamayacaksa hayatına da girmeyecek..
beni ilgilendirmez. ama ben aynı şey başıma gelseydi yapmazdım. çünkü mevcut eşimi şartlar ne olursa olsun kalbini kırmak istemem ve saygısızlık yapmak istemem. illa hatırlayacaksam gider mezarında bir çiçek bırakırım. herkese ulu orta yerde eşim varken böyle bir paylaşım yapmazdım.
Bende normal olduğunu düşünüyorum herkes linçlemiş ama kadının sonuçta bugün buralarda olmasına sebep olan biri ve aynı zamanda lise arkadaşı öldüğü günden beri her yıl kutluyor eşi de bunu anlayışla karşılıyor diye düşünüyorum
Bu sosyal medya özellikle de twitter denen çöplükte her şey neden bu kadar abartılıyor, en küçük şeyler bile gündem oluyor. Bu insanların hiç işi gücü yok mu