Nişanlı çiftlerin birbirini hesap sorması güvensizlik midir?

Merhaba,

Benim nişanlandı biz Ankara 'da oturuyoruz nişanlandığı kız Urfa'da oturuyor, ailecek tanıştık nişan söz isteme her şey oldu tabii kız annesi ile Ankara 'ya geldi evine eşyalarını falan da gördü ama kız abimi çok sıkıyor, adam resmen elinde telefonla geziyor, dakika başı ara mesaj yaz ne yapıyorsun ne ediyorsun her dakika bir saat boş bırakmıyor, kitap okuyayım film izleyeyim diyor ona da müsaade yok bir de biraz daha ters davrandığı zaman hemen bozuk atıyor, geçen gün bana abin bana çok kötü davranıyor benim için bir iyilik yap abin beni istemesin ben nişanlı olmaktan soğudum gibisinden cümleler kurdu ve ben karışmam O aranızdaki mevzu dedim.

Bir de kendisi çok fazla agresif yani yanında bir şey söylendiği zaman karşısındaki insanın kalbi kırılır mı kırılmaz mı umursamıyor, dün gece de abim sahurdan sonra WhatsApp'a girmiş gecenin saat 4'ünde konuşalım diye arıyor, abim de tekrar WhatsApp'a girmedi ve uyudu sabah saat on buçukta abimi aramış gece niye WhatsApp'a girdin niye yazmadın gibi hesaplar sormuş, abim artık elimde telefonla bulunmaktan tiksindim diyor.
Bir de iş yerinde aramıyor diye nişanlı olduğumu anlamıyorum elalemin nişanlısı cep telefonu alıyor sen almıyorsun gibi söylemler yapıyormuş,

Gerçekten her dakika vıcık vıcık konuşmak ne kadar mantıklı geliyor?

10 Mayıs 2021 Pazartesi Saat 17:49

Güncellemeler
+1 yıl
Kız bana nişanı istemediğini söyledi ve sırf ailesinin korkusundan seviyormuş gibi davranıyor, ama aynı zamanda çok ters huyları var evleri hazır eşyaları var her şey tamam hanımefendi başında herşeyi kabul etti şimdi de gelmiş ben onu istemem annem bir örtü vermiş nenem gibi birde bana sitem yapıyor zaten sizin ailede hep siz haklı olursunuz diye ben mesafeliyim artık
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkürler, gerçekten de sağlıklı bir evlilik olacak gibi değil ama bakalım