Merhaba, Erkek arkadaşını iyi anlıyorum. Kendi ile zaman geçirmeyi seven birisi. Ancak buna rağmen seninle sevgili olması da bir eksisi. Ben de gelen tüm mesajları cevaplamam gerektiğini unutuyorum, bazen hevesim olmuyor, bazen ise bilerek cevap vermiyorum. Ancak merak etme, artık benden mesaj bekleyecek kimsem de kalmadı. Son kaçınılmazdı. Tavsiye istersen, ilgi sorunu yaşamıyorsan, yani kişisel olarak, rahat bırakmalısın. Aksi takdirde çok sıkarsın. Kendimden biliyorum, bana güven. Işıkla kal.
İlişkisinde böyle davranan insanlara ifrit oluyorum. Bilerek geç cevap yazdıklarını o kadar hissettiriyorlar ki.. Direk engelleyip geçeceksin bu tipleri.
Yani bende anında cevap yazan biri değilim arkadaşlarım bu duruma alıştılar. Geç yazmamın sebebi bir başkası ile konuştuğum için değil gerçekten işim olduğu içindir.
Hiçbir iş 5 dakika yanıt vermesine engel olamaz. Eğer engelse sıkıntı vardır. Emin ol vardır. Ha bu aldatma olur ya da olmaz. Ama mutlaka sıkıntılı bir durum vardır.
Mesaj yazmayı sevmiyor olabilir yazanlar olmuş ama işin içerisinde saygı denen bir şey var. Karşı tarafı bu kadar uzun süre bekletmek ve kaybetme korkusunun taşımamak saygı duymamak denir buna. Mesaj atmayı sevmiyorsa arayacak karşıdaki kişiye o kadar saat boyunca merak edecek birlikte vakit geçirmek için gerekirse birkaç işler erteleyecek. Böyle insanlara sevginizi vermeyin.. Sizi haketmiyor.
Bu modele pandemi ile birlikte kendini belli eden model diyorum ben. Eskiden de vardı ama şimdi herkes evlerde olduğu için sosyal ortam kısıtlanınca açığa çıkmaları daha kolay oldu. Üzülerek söylüyorum ama sen dışında herkese müsaittir. Eğer bir de çevrimiçi olmakta buna dahilse mesafeni koy kesinlikle iletişim kurma ve olanları izle. Yeniden soruyu güncellersin.
Sinir tek kelimeyle sinir yani ayrılmak istenir ama ayrilinamaz ya he ondan ama içinden geçer yani ulan sana mı kaldım köpek beni süründürüyon. ahh tarif edilemez bir şey arkadaşlar Allah başa vermesin sürekli sürekli o ne ayoll
Yahu insan bir gün boyunca neden cevap vermez. Tek geçerli sebeb ölmüş olması gerekir. Hiç mi tuvalete gitmedin hiçmi bişeyler yemedin yazamadın. Benim mesajıma özürsüz 1 saat geç dönen sevgili eski sevgilim olur.
23 saat sonra mesajıma cevap veren birisi ile tabiki de ilişkimi bitirdim. İnsan müsait degilim diye mesaj atabilir 1 dk ancak sürer. Ve yazmadığı halde 3-4 saatte çevrimiçi olunca insanın aklına bazı şeyler gelmiyor değil.
Haberim olan bir durumda geç cevap alıyorsam, bunu sorun etmem. İşim varken bana bu konuda trip atan birini bende ciddiye almam. Kimsenin kişisel egosuyla uğraşmam.
Hangi duruma istinaden geç cevap verdiği önem arz ediyor.
sen birini sevince calıştıgın işyerinde bile tuvalete gidiyorum deyip arayabiliyorsan bence o kişide arayabilir. ben pek inanmam müsait degildim kelimelere. oyun oynayanda var gec yzarsam bu ayaklarıöa kapanır oynu. ama bu tarz oynu oynayan evlenincede hic merak etmeyin ailesel olarak oyuna getirmeye calısır. aceba suratımı assam annemin eliini öptürümüyüm gibi ve sayre themalar
Merhaba, ilişkide böyle cevap yazan insanlara asla güvenmiyorum, zerre kadar banana samimi gelmiyor, bence en mantıklısı direk böyle insanları hayattan çıkarmak, böyle insanların ne kendine ne de bize bir yararı olmaz
Vakti yoktur veya arkdaslarıyla konuşuyordur 3 ise baska biri. Sizin yine iyi benmle ayrldm sevglm engelledi engeli kaldırmadgı halde instagramdan bana yazıyor bulusrz knsrz dye bende gec yazıyorum hep
Ilk musait degildir derim ama hala devam ediyorsa sebebini sorarim tatmin edici bir cevap alamazsam hoslanmadigimi sevvmedigimi devam etmesi halinde sikinti olacagini soylerim
Kimi insan mesajlaşmayı çok abartır kimi de hiç sevmez ayıp olmasın diye sıkıla sıkıla cevap verir illaha ihanet aramamak lazım Her şey dozunda güzel sıkmadan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Senin gibi tatlı bir kıza böyle yapıyor ;) Bir içim susun maşallah