Ah ahh şu platoniklere bı çare bulun da rahata erelim harbi ya benimde 6 ay oldu yazamıyorum arada tanıdık çok birinin kulağına gider diye ama KS de yazılır bence sen benim gibi olma git yaz konuş
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ağa kimi zaman insan sevmeyi sevmek zorunda kalır 🚬
Bak şunu diyeyim öncelikle aşırı tecrübeli biri olarak. Öncelikle soğukkanlı ol evet reddedebilir seni çok normal bir şey bu dünyanın sonu değil sana tavsiyem açıl derim ona. Eğer açılmaz isen ben neden asla açılmadım ya evet deseydi diye düşünürsün hayat boyu. Yani bak hayatta hiç belli olmuyor hiçbir şey bende çok ret yedim ama hayatına devam da ettim. Eğer ona açılmaz isen her tülü unutmak zorunda kalacaksın onu ama sana tavsiyem hayır dese bile cesur ol gözlerine bak ve SENİ SEVİYORUM de ama özgüvenli bir şekilde. Hayır dese bile bir daha asla bunu düşünmezsin. Bu sana zor gelebilir üzebilir çok normal ama kafana takmazsın bir daha bu durumu inan bana daha az acı verir. Neyse kolay gelsin kardeşim her türlü karar senindir 🙂
Anladım onun sebebini de biliyorum. Güzel diye zaten hayır diyecek ne gerek var açılmama diye düşünüyorsun bu yüzden dahada adım atasın gelmiyor. Sana orda da dediğim gibi bak gerçekten seviyorum hoşlanıyorum ondan diyorsan bence açıl ama eğer yarına unuturum ne gerek var şeyinde isen boşver unutmaya çalış derim daha iyi olur
Anladım. Sana tavsiyem ne olursa olsun açıl. Evet reddedebilir seni ki çok normal reddedebilmesi de ama şansını denemiş olursun ve artık acaba ne der düşüncesinden vazgeçersin. Ret yersen bana kızabilirsin sorun yok😂 ama gerçekten daha doğru olur açılman yani kendine zarar vermeye devam edersin bu şekilde. Diğer türlü olmazsa bile hayatına devam edersin artık. Edemem dersen bile şu olur:Evet ben onu çok seviyorum dersin bir süre devam edersin onu sevmeye ama bir süre sonra karlı taraftan ilgi gelmeyeceğini bildiğin için ister istemez soğursun ve unutursun onu
Bilemedim abi şimdi sen görünüşe aldanmış olabilirsin karakterini bilmeden aşık oldum deme bence. Ama çok istiyorsan mesaj at cevap verirse normal konuş tanıdıkça hislerin rayına oturur zaten
En kötü özelden sorsaydın bir kaç kişiye. Ezik hissetme hiçbir zaman. Uyumluysanız eğer hiçbir şeyin önemi yok. Konuşmaya çalış, yavaştan yavaştan hoşlandığını belli et. O da sana adım atarsa zaten zamanla sevgili olursunuz.