Arkadaşlar merhaba görüşünüze ihtiyacım var özellikle erkekler lütfen.
Beni seven biri vardı ve akrabamdi ben sevmiyordum baya uğraştı bende sevdim kabul ettim daha sonra konu ciddiye döndü ve ailesiyle gelip istediler herşey tamam dendi ve sonra ailesi saçma sapan bahaneler çıkardi cocukda bana senle ilgili sorun yok ama olmicak yolun açık olsun dedi bundan önce fotoğraf çok çekmez paylaşmazdi ama ayrıldığımizdan beri çok iyi fotolar paylaşıyor ve gayet mutlu görünüyor neden olabilir gerçekten mutlu mu
Beni seven biri vardı ve akrabamdi ben sevmiyordum baya uğraştı bende sevdim kabul ettim daha sonra konu ciddiye döndü ve ailesiyle gelip istediler herşey tamam dendi ve sonra ailesi saçma sapan bahaneler çıkardi cocukda bana senle ilgili sorun yok ama olmicak yolun açık olsun dedi bundan önce fotoğraf çok çekmez paylaşmazdi ama ayrıldığımizdan beri çok iyi fotolar paylaşıyor ve gayet mutlu görünüyor neden olabilir gerçekten mutlu mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence bahaneye getirdiler.. O yüzden şimdi takılma modunda. Gerçekten seven insan hiçbir engeli takmaz
Aslında bende öyle düşünüyorum çünkü herşey tamamdı ama ailesi hep sıkıntı çıkardı
Ailesi sıkıntı bile çıkarmış olsa, karşılarında durabilirdi. Demek ki sevgisi ağır basmamış
Bence sana kendini mutku gibi gostermeye calisiyorfu
Ama ayrıldığımizdan beri 3 hafta geçti sevse iletişime geçmezmiydi bu arada her iki ailedede sorun var Yani aramızda hiç bir sorun yoktu
Baska bir sorun olabilir
Terbiyesiz ne istediğini Bilmeyen bir erkek
Peki gerçekten mutlumudur
Bilemeyiz. Ama seni mutsuz ettiği kesin
Evet ama pişman olmasını çok istiyorum ve paylaşımları hep göndermeli
Pişman olsun gelsin. İkinci. Şansı ver sonra yine bırakıp gitsin. Bırak kapat eski defterleri yoluna bak.
Ama onunla birlikte olmam için çok çaba harcadı çok. Garip değil mi yani anlamıyorum erkekleri ufak bir sıkıntıda ailesinin yanında oldu
Hala aile sözü dinleyen. Kendi başına karar veremeyen bir ergen sanırım
Orası kesin zaten 😂 ama yani pişman olmaz mı sonuçta ben çok ağladım üzüldüm ailesinede onada hakkımı helal etmiyorum
En büyük hak. Kul hakkı sen o hakkı emanet etmedipin sürece iki yakası bir araya gelmez. Bu kadar da ağlamana gerek yok. Gencecik kızsın
Evet ama bir şekilde bağlanıp hayal kuruyorsun ister istemez üzülüyorum
Ders oldu sana işte. Hemen hayallere dalma. Karşındakini iyi tanı. 18yaşında mısın
Hayır 20
Biraz yaşın olgunlaşsın. Biraz hayatı tanı daha tecrübeli hareket edersin
Olabilir
Ne olabilir
Mutlu olabilir