Evlilik sonrası bir erkek kendi ailesinden neden uzaklaşır?

Merhaba,

Biliyorsunuz Ben yakın zamanda da burada bir buna benzer bir soru sormuştum benim tanıdığım Temmuz ayında evlendi evlendikten sonra ailesinden tamamen uzaklaştı, tabiri caizse hanım köylü oldu desek yeridir.
Evimiz 5 dakikalık mesafede olmasına rağmen bir günden bir güne kendi başına gelip bir hal hatır soramıyor kuyruk gibi hanımı peşinde geliyor, Üstelik hiçbir şeylerine karışma dığımız halde hanımı yani biz kendi aramızda daha iyiyiz kimse olmadan gibilerinden laf çarpıtıyor. Düşünün ki bu tanıdığım insan sadece işe gittiği zaman annesini babasını arayabiliyor onun dışında hanımının yanında kolay kolay tek başına arayıp bir şey konuşamıyor devamlı yalan söylüyor iki taraflı oynuyor bize başka konuşuyor hanımına başka konuşuyor gerçekten ben bazı insanları anlamıyorum yani ne olursa olsun insan bence ailesini atmaması gerekiyor, bir de şöyle bir durum var bu evlenen kişinin oturduğu ev babasının üstüne yani her şeyi fazlasıyla babası yaptı kız tarafı hiçbir şey yapmadı aldıkları 2-3 tane çeyiz O da tabak çanak ev deseniz borç 0 borçla evlendiler ama şimdi fesatlık üstüne fesatlık olarak adam tamamen ailesinden uzaklaşmış durumda, aslında aile durumun farkında ama evladını kırmamak için yani ne yaparsa yapsın kendisi bilir u saatten sonra madem bunu seçti Bu hayatı da kendisi yaşayacak ama ileride çok pişman olur düşüncesiyle çok fazla da karışmak istemiyoruz. Ama şunu da farkındayız evlenen O şahıs yani benim abim eskisi gibi değil.
Tamam hanımına değer vermesini demiyoruz kıymet vermesini demiyoruz ama bacağının arasına bu kadar gizlenmesini de doğru bulmuyoruz katılırsınız katılamazsınız Üstelik sırf korkusundan bazı yalanlarada başvurması kabul edilebilir bir şey değil. Üstelik onları karışan yok evine giden yok gelen yok bizim Alanya'da yazdığımız var oraya gidiyoruz ama bir olay olduğu zaman her zaman için biz suçlu oluyoruz Özellikle annem suçlu oluyor bu yüzden annem aramıyor konuşmuyor arasına mesafe koydu biz de aynı şekilde öyle oldu yani, tamam bir insan hanımını sevebilir ama hanımı için ailesinden vazgeçmesini hiçbir şekilde doğru bulmam. Resmen vazgeçme demeyelim de uzaklaşma oldu diyelim.
Üstelik bu sıfır borçsuz evlendikleri halde evde oturdukları halde, kapıda iki tane araba var bir tanesini verelim gözüyle bakıyorlar onu da kullandıkları zaman iyi ama aldığımız zaman sizden kötüsü olmuyor.
Bir de düşünün ki bir gelin kayınvalidesinin karşısına geçip oğlun yatakta çok benden çok memnun bu kelimeyi bir insan nasıl kullanabilir anlam veremiyorum ya annem gerçekten çok kızmış durumda, gerçekten bunların sayesinde evliliğin bir kez daha boş bir şey olduğunu anladım.

#ƘıȤıԼЄԼMƛ

#evliliksonrasıdeğişim

11 Ekim 2021 Pazartesi Saat 14.26
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Teşekkür ederim
@brandygirl