Sevgili yapmak istiyorum ama kimsenin de haberi olmasın istiyorum yardımcı olur musunuz cahilim bu konularda 😂😂?

Bu zamana kadar hep ilk ve son olsun istedim hep düzgün bir kızdım ama karşıma düzgün bir insan çıkmadı çıkacağını da sanmiyorum 20 yaşındayım ben de gencim ve benim da duygularım ve isteklerim var insan olduğum icin. Bu zamana kadar bir tane sevgilim oldu 18 yaşındaydım üniversite 1. sınıftayken. Onun ile üniversite de aynı sınıftaydık. Sanki liseli ergenlermis gibi tüm sınıf dedikodumuzu yaptı her haraketimiz de bize bakmaları beni çok rahatsız etti, diğer bölümlerde okuyan kişilerin bile haberi vardı çok utanmıştim böyle olaylara alışkın olmadığım için. Benim icin o kişi kötü bir tecrübeydi kimseye deme demişken herkese yayan da oydu aslında. Şimdi yine yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yine dedikodu olacak diye basit kiz gibi hissediyorum kendimi. Nasil kimsenin haberi olmadan yaparım? Bu olaylarda tecrübem pek yok dediğim gibi. Arkadaşlarım mesela ortaokul dan beri sevgili yaptıkları için sevgili yapsalar bile kimsenin haberi olmuyordu. Yine sınıftan bana ilgisi olduğunu düşündüğüm bir kisi var (o çocuk ile aynı sınıf değil sınıflar değişti üstüne) bana ilgisini yeterince belli etti yeşil ışık yapmamı bekliyor gibi ama güvenemiyorum dedikodu ile uğraşmak istemiyorum yakışikli iyi çocuk aslında. Bu sitede sevgili konusunda çok tecrübesi olmuş kişi var lütfen yardımcı olur musunuz 😊
Sevgili yapmak istiyorum ama kimsenin de haberi olmasın istiyorum yardımcı olur musunuz cahilim bu konularda 😂😂?