Kalbimiz yanar bazen içimiz acır.. Lakin herhangi bir fiziksel yara yoktur... Canınızı acıtan kalbinizi yakan biri oldu mu? Bu acıyı bu yangını nasıl tarif edersiniz? Kalbimde bir acı tarifi imkansiz yangın yerinde kalmış kanadı kırık kuş misaliyim#siyahzambakk
Kalp yangını diye bir tabir var sizce ne demek? Bu duyguyu daha önce yaşayıp şöyledir diyebilen var mı?
Şimdi şöyle ben 27 yaşımda bir kızım. Ben lise okurken bir erkeği seviyordum. Onun da sevgilisi vardı ama kızı çok seviyordu çok değer veriyordu. Sonra lise 2’ye geçice ayrıldılar. Ama ben oğlan ile normal arkadaştım kızı tanıyorum ama çok uzaktan hiç merhaba bile demişliğim yok oğlan benim arkadaşımdı ve onlar ayrıldılar işte lise bitti falan ama ben hâlâ daha o çocuğu seviyordum unutamadım. Lise bittikten sonra onu 5 yıldır sevdiğimi söyledim o da zaten beni kırmadı kibarca reddetti sadece. Ama yanlış anlamayın oğlanı sevgilisinden ben ayırmadım kız oğlanı aldattığı için oğlan ayrılmıştı. İşte sonra ben çocuğa sevdiğimi söyledim ve hiç konuşmadık o kadardı zaten. Ama ben yine de onu sevmekten hiç vazgeçmedim. Ben çünkü çok sakin kibar saygılı sadık bir kızım sevdiğimi asla bırakmam vazgeçmem değer veririm terk etmem. Ama o beni sevmek zorunda değil zaten beni sevmediğini biliyordum ben sadece o sevildiğini değerli olduğunu bilsin diye onu sevdiğimi söylemiştim. Bide şöyle bir durum var ben tek çocuk büyüdüm kardeşim yok ve hep yanlızım. Çocukken birkaç tane kalp ameliyatı geçirdim dış görüntümde sorun yok ama vicudumda ameliyat izleri var. Bu zamana kadar hiçbir erkek beni sevmedi aşık olmadı hiç sevgilim olmadı. Ve ameliyat izleri yüzünden kimseyle evlenebilme şansım yok. Bu yüzden o çocuk keşke beni sevmiş olsaydı da sevilmek ne demek bende yaşasaydım diyorum hep üzülüyorum.
Ayni kisiye birakma kendini ve emin ol vucudundaki izler bi insani srvmeye sevilmeye engel. Degil o izler senin hayata tutunmayak icin gosterdigin mucadele ve bence kutsal seni her halinle. Sevecek illa var emin ol. Sadece izin ver kendine sans tani
Sen haklısın ama o çocuğu çoktan unuttum da bu üzüntülerimin sebebi o çocuk değil. Üzüntülerimin sebebi kimsenin bana aşık olmaması sevmemesi değer vermemesi😭😭😭 sevdiğim çocuk beni sevmedi ama başka biri de beni sevmedi hiçbir zaman değerli olmak ne demek yaşayamadım😭 beni sevecek biri bence yok kimse sevmeyecek bence beni.
Olur emin ol sadece kendini kapatma cevrende gul söyle arkadas rdin topluma karis ve izlerinden hic gocunma aciksanda kapaliysanda sorun etme emin biri cikar
Böyle.. göğüs kafesinde geçmeyen bir sızı oluyor, belki doktora gitsen bir şeyin yok der ama sen hissedersin bir sancı var. Bir de boğazında düğüm; konuşsan.. anlatsan.. kimse anlamayacak gibi, orda düğümlenir kalır. Kimse anlamaz da zaten. Anlaması için hissetmesi lazım hissettiğini. Sanki dünya durmuş, durmasa da boşuna dönüyormuş gibi, bir anlamı yokmuş gibi. İçin için ağlarsın.
aslında bu acı tarif edilmesi güç bir acı.. nefesin kesilir nefes almakta zorlanırsın öyle bir acı.. ölmek isteyip ölemezsin yaşamak zorundasın bir tabir vardır deyim kan kustum kızılcık şerbeti içtim diye işte tam anlatılan bu aslında..