Ne demek istediğimi anladın sanırım. devir artık hem güzel/yakışıklı hem şöyle hem böyle diye listeler hazırlanacak devir değil. Senin için önceliklerin neyse ona göre hareket et
İnternet üzerinden mi tanışıyorsun hep? Eğer öyleyse ve çok sık insanlarla tanisiyorsan biraz uzak dur. Öğrenilmiş çaresizlik yaşatır resmen. Ve doğru kişi çıksa bile karşına fark etmezsin
Haklısın. Ben hayatına kimseyi al demiyorum. Ama sürekli biriyle flört ayrıl flört ayrıl olayı senin erkeklere olan güvenini sarsar. Bu daha büyük dezavantaj. Birkaç hafta uzaklaş. Kimseyle tanışma konuşma. Yaşını da takıntı yapma 22 yaş çok erken ve güzel bir yaş. Bu tür konularda acele edilmez. Tanışma aşamasını da uzun tut. Hemen ilişki boyutuna geçme
Hesabı silmeyeceksen istek atabilirsin. Şimdi müsait değilim pek ama müsait oldugumda biraz tavsiye verebilirim. Elimden geldiğince diyeyim ilişki uzmanı sayılmam pek 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İyiler genelde kaybeder iyi olsan bile iyiliğini ggösterme zaafını kullanan çok olur
İyi olan kaybetmez kötü olan da kazanmaz iyiler kaybedilir. Ama yanlizlik konusunda bende aynıyım.
Şansız olabilirsin bazen hayat böyledir insanı insanla sınar.
bugün, 3. kez buna benzer post görüyorum. Acaba aynı kişi misin :)
İlk defa attım
o zaman herkes aynı dertten müzdarip
Sen yine de kendin ol
Öyleyim canım
Seçimlerini doğru yapman lazım emin olmadan balıklama atlamaman lazım
Portakalı soymadan içinin ne olduğunu bilemem sonuçta dimi?
Nasıl seçebilirim?
Sen portakal dersin ve kavun karpuz derim kelek olup olmadığını anlamak için soymana gerek yok yani
Tabi yok yok. Nerde yetiştin sen? Köyde mi
Ben köyde yetiştimde ondan sordum
Hayır köyde yetişmedim , ama insan bir hata yapar iki yapar en sonunda akıllanır.
İyi olma açık ve net olma yoksa kayberdersin gizemli ol
Öyleee öyleee maalesef öyle
Ince kalpler için dünya cehennemden farksızdır
Nasıl birini istiyorsun hayatın da ve evlenip yuva kurmayı düşünüyor musun?
Evet düşünüyorum
Yalansız bir şekilde tanışabilir miyiz benim de niyetim ciddi
Burdan kimseye nasıl güvenicemde tsnışcam? Zaten ağzım yanmış
Basta arkadas givi konusup taniriz birbirimizi. 5 parmagin 5 i de bir degil sonucta
Olumlu veya olumsuz cevabınızı alabilir miyim
Konuşmak istemiyorum. Sadece size değil, burdan kimseyle
Peki özür dilerim tekrardan
Veren varken sevene sıra gelmez
Off 😣
Karşına iyi insanlar çıkmamış sadece
Maalesef
Çokmu üzücü bi durum
seni anlamamı istermisin
Nasıl yani?
anlatırsan seni anlardım belki fazlasıyla anlar çözerdim
Peki gizliden çıkta dertleşelim
okey
Gönderdim
Mesela o konuştuklarını neden seçtin?
Nerden bilebilirdimki öyle olacaklarını?
Portakalı soymadan içinin ne olduğunu bilirmisin sen (
Onu kastetmiyorum. Tipe göre mi? Paraya göre mi? Boya posa göre mi?
Tipini beğenmiştim
Evlenmeyi düşünende biriyim
Demek ki önce karakter. Tâbi dışına bakmadan ona bakılmaz ama. Karışık işler
Yani tabiki karakter önemli. Ama tipte olması lazım tabiki bi insanda
Senden daha güzellerini buldukları için yarı yolda bitiyor olabilir.
Haklısın.
Ne demek istediğimi anladın sanırım. devir artık hem güzel/yakışıklı hem şöyle hem böyle diye listeler hazırlanacak devir değil. Senin için önceliklerin neyse ona göre hareket et
Öyle tabi ama bi ara öyle kalp güzelliği falan birini tanımıştım oda öyle çıktı
Ben kafayı yemeyimde ne yapayım?
Sen de haklısın. Devir öyle bir devir ki Kurt belli değil koyun belli değil. Antik Yunanda bile böyle çeşitli maske yoktu
Akrabaları tavsiye ederim. Uzaktan akrabalar filan. En azından soyunu sopunu biliyorsun
Akrabalarda boktan. Onları hiç katma bence
İnternet üzerinden mi tanışıyorsun hep? Eğer öyleyse ve çok sık insanlarla tanisiyorsan biraz uzak dur. Öğrenilmiş çaresizlik yaşatır resmen. Ve doğru kişi çıksa bile karşına fark etmezsin
Dışarı hiç çıkmıyorum nerdeyse ortamım yok. 22 senedir evdeyim öyle düşün
Ne yapıyım söylermisin? Benimde hayatımda birş olsun istiyorum olmuyo
Haklısın. Ben hayatına kimseyi al demiyorum. Ama sürekli biriyle flört ayrıl flört ayrıl olayı senin erkeklere olan güvenini sarsar. Bu daha büyük dezavantaj. Birkaç hafta uzaklaş. Kimseyle tanışma konuşma. Yaşını da takıntı yapma 22 yaş çok erken ve güzel bir yaş. Bu tür konularda acele edilmez. Tanışma aşamasını da uzun tut. Hemen ilişki boyutuna geçme
Zaten 2 senedir kimseyle konuşmuyorum ki bu seneden seneye oluyor. Ve üzülen ben oluyorum işte
Kimseye güvenemiyorum
Hergün biriyle konuşmam yani
Nerde yaşıyorsun. Şehir olarak demiyorum köy ilçe il. Ve yaşadığın yerin nüfusu aşağı yukarı ne. Ona göre birkaç tavsiyede bulunacağım
Buraları hiç bilmezsin ki
Köy gibi biyerde yaşıyorum
Köy olması kötü olmuş. Kütüphane gençlik merkezi halk eğitim gibi yerler çok mu uzak
Ayrıca senin en büyük yanlışın ilişkiyi uzun tutmak. Tanışma aşamasını uzun tut. İyi tanı. Öyle ilişkiye başla. Herkese 1 yıl verirsen ohooo.
Evet uzak.
Hayır yaa öyle değil. 2 yıldır kimseyle konuşmuyorum
Aydan aya herkesle konuşan biri değilim.
Hesabı silmeyeceksen istek atabilirsin. Şimdi müsait değilim pek ama müsait oldugumda biraz tavsiye verebilirim. Elimden geldiğince diyeyim ilişki uzmanı sayılmam pek 😅
Zaten tanışma aşamasında bokları çıkıyor
Attım istek
Silecem ama 😂
Eğer özele geçmek istemez ve silmezsen de hesabını bana burdan hatırlat daha sonra. Unuturum yoksa
Aynen o yuzeen sallama yani
@soran yazarsan dertlesmek istersen yaz lütfen
Vardir sebebin illa
Yalnızlık bazen iyidir takma kafana.
Oyle malesef.